Centies būt maksimāli produktīvs un padarīt iespējami daudz īsākā laika posmā.

 

aunsAuns
Auna zīmē dzimušajiem ieteicams sevišķu uzmanību pievērst laika lietderīgai izmantošanai. Tu mēdz dzīvē virzīties uz priekšu sparīgi, ātri un, diemžēl, neapdomīgi. Tas nemainīsies arī šajā dienā, kā rezultātā citiem var nākties izstrēbt to putru, kuru savā skrējiena laikā būsi savārījis.

 

versisVērsis
Vēršiem pilnībā jāļaujas ietekmei, ko tie jutīs no šīs dienas. Tu bieži vien strādā vairāk un ilgāk, nekā apkārtējie, tādēļ šodien tu pavisam noteikti esi pelnījis atpūtu. Izdari, kas darāms un nekautrējies spert soli ārā pa darba vietas durvīm pirms darba laika beigām.

 

dviniDvīņi
Dvīņiem ieteicams būt apzinīgiem un nepamest darbu ātrāk, kā noteikts, lai kā arī to šodien, iespējams, to vēlēsies. Tu mēdz pavadīt vairāk laika pļāpājot, nekā strādājot, tādēļ izmanto šo dienu, lai atgūtu iekavēto.

 

vezisVēzis
Vēžiem jāpatur prātā, ka, pametot ātrāk savu darba vietu, tie nebūt neiegūs vairāk brīvā laika. Tu strādā smagi un nav noslēpums, ka mēdz doties mājās ātrāk, tomēr arī tur neiztikt bez ievērojama daudzuma pienākumiem, tādēļ tavā ziņā atliek izvēlēties, kāda veida darbam šajā dienā esi vairāk iedvesmots.

 

lauvaLauva
Lauvām šodien ieteicams motivēt citus šajā dienā padarīt iespējami vairāk darba. Vairums apkārtējo vēlēsies ātri padarīt to, kas ieplānots, lai varētu laicīgāk doties pelnītā atpūtā, taču prātīgāk būtu šo dienu izmantot, lai vismaz iesāktu darīt kādus tuvākajās dienās paredzētus darbus un par to jāparūpējas tev.

 

jaunavaJaunava
Jaunavām šodien ieteicams pievērsties detalizētu un sarežģītu problēmu risināšanai. Bieži vien arī apkārtējie tieši tev uztic komplicētākus uzdevumus un jautājumus. Lai arī tu spēj veiksmīgi tikt ar tiem galā jebkurā dienā, šodien rast risinājumu būs krietni vienkāršāk.

 

svariSvari
Svaru zīmē dzimušajiem zvaigznes sola visai mierīgu dienu, bez ievērojamiem konfliktiem, tādēļ varēsi pilnībā nodoties saviem darba pienākumiem. Daži, iespējams, vēlēsies doties mājās ātrāk, citi izmantos šo dienu, lai padarītu vairāk kā plānots, tādejādi nodrošinot sev nedaudz vieglākas nākamās darba dienas.

 

skorpionsSkorpions
Skorpiona zīmes pārstāvjiem ieteicams pievērsties lietām, kas patiesi aizrauj. Ja jūti sevišķu kaislību pret darbu, pavadi nedaudz vairāk laika darbā. Ja vēlies veltīt laiku hobijam, atrodi vairāk brīva laika tam. Tiem laimīgajiem, kuru darbs ir cieši saistīts ar interesēm, veiksmīgi izdosies padarīt to, kas plānots un vēl vairāk.

 

strelnieksStrēlnieks
Strēlniekiem jāpārliecinās, ka tie šajā dienā izmanto laiku produktīvi, efektīvi liekot lietā savas spējas un prasmes. Tas nenozīmē, ka tev visa diena jāpavada savā darba vietā. Ir labi zināms, ka tu jebkurā laikā atradīsi iespēju, kā pavadīt laiku produktīvi.

 

mezazisMežāzis
Mežāža zīmē dzimušie, atšķirībā no apkārtējiem, šodien nesteigsies pamest ātrāk savu darba vietu, lai neaptraipītu savu reputāciju. Centies sevi pārāk nenoslogot, neraugoties uz to, ka jutīsies īpaši motivēts darbam. Pārslodze var ievērojami kaitēt tavai veselībai.

 

udensvirsŪdensvīrs
Ūdensvīriem ieteicams vairāk laika veltīt savām ārpus darba aktivitātēm. Tevi ļoti aizrauj dažādi sociālie un politiskie jautājumi, tomēr primāri vienmēr nākas pievērsties algotajam darbam. Pavadot mazāku, taču produktīvāku laiku darbā, tu iegūsi nedaudz vairāk laika pasaules glābšanai.

 

zivisZivis
Zivju zīmē dzimušajiem ieteicams neļauties kārdinājumam pamest darbu ātrāk, kā vajadzētu un tā vietā ievērot biežākas atpūtas pauzes darba laikā. Tavs darba temps pieaugs, taču labāk izmanto to, lai padarītu iekavētos vai iesāktu turpmākajā dienā plānotos darbus.

Iepriekšējais rakstsMegana Mārkla laidusi pasaulē meitu; jau zināms arī vārds
Nākamais rakstsDzīva! Kurzemes pusē ar dronu palīdzību atrasta pirms vairākām dienām pazudusī simtgadniece