Piemērota diena, lai radītu savā dzīvē dažādas pārmaiņas. Viss, ko šodien uzsāksi, solās norisināties viegli. Nepalaid garām šo labvēlīgo mirkli, lai kļūtu laimīgāks, veiksmīgāks vai bagātāks. Viss, kas tev jādara – patiesi jātic savam sapnim!

 

 

auns-mil-horAuns

Šodien nesolās visai īpaši notikumi, taču iespējamas dažādas vilšanās. Var gadīties, ka tu dosies uz ilgi gaidīto procedūru skaistumkopšanas salonā, taču nebūs tava meistare. Līdz ar to procedūru veiks kāda cita, taču rezultāts tevi nepavisam neapmierinās. Padomā iepriekš – vai tiešām vēlies uzticēt ierastas lietas citam cilvēkam.

 

 

versis-mil-horVērsis

Šodien visiem spēkiem centies kontrolēt savas emocijas. Iespējams, nāksies doties uz ģimenes vakariņām, kur kāda persona nekautrēsies izmest dažādas ļoti ciniskas piezīmes. Neļauj šī cilvēka centieniem sabojāt tavu garastāvokli. Atbildi uz viņa provokācijām ar humoru.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Šodien tev pilnībā izdosies izbaudīt psiholoģisko komfortu. Tu varēsi pavadīt šo dienu kopā ar cilvēkiem, kuri tev ir īpaši tuvi un nozīmīgi. Tas viss sniegs tev brīnišķīgas emocijas. Vakarā varēsi ļauties neaizmirstamiem mirkļiem kopā ar mīļoto vai kādu labu draugu.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Šodien tev būs raksturīga sapņaina uzvedība un vilcināšanās. Informāciju no radiem un draugiem tu saņemsi it kā caur klusēšanu – tā tiks negribīgi tev atklāta. Iespējams, realizēsies kādas senas ieceres vai sapņi saistībā ar tavu mīļoto cilvēku.

 

 

lauva-mil-horLauva

Iespējams, šodien kļūsi nedaudz bagātāks. Var gadīties, ka, uzsākot darbus pie mājas tīrīšanas, tev pēkšņi radīsies kāda lieliska ideja. Varbūt izlemsi interneta vidē pārdot veco apģērbu, grāmatas un/vai citas lietas, kas mājās tikai aizņem vietu. Lielākā daļa tiks nopirkta jau līdz vakaram.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šodien, visticamāk, tu apmeklēsi kādu kultūras pasākumu. Tu dosies uz to kopā ar ģimeni, tāpēc varēsiet pavadīt lielisku laiku. Tu varēsi iepazīstināt bērnus ar augstākās kvalitātes mākslu un tajā pašā laikā arī pats gūsi daudz patīkamu emociju. Vakarpuse būs mazliet ikdienišķāka.

 

 

svari-mil-horSvari

Šodien tu saņemsi labas ziņas. Šīs ziņas tevi tik ļoti iepriecinās, ka nolemsi sarīkot mazas, ģimeniskas svinības, lai kopīgi papriecātos par lieliskajiem jaunumiem. Lai nu kā – pacenties pārlieku neatrauties no realitātes.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien tev būs nosliece uz rupju un pat agresīvu uzvedību. Tu mēģināsi uzspiest savu ideālo scenāriju sestdienas atpūtai kopā ar saviem tuvākajiem. Kad viņi atteiksies pakļauties tavām kaprīzēm, iespējams, paliksi viens ar savām dusmām un iegribām. Vēlāk, kad nomierināsies un garastāvoklis uzlabosies, tu tomēr izlemsi pavadīt laiku kopā ar tuviniekiem.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien tu, iespējams, iesaistīsies garā intelektuāla rakstura diskusijā. Argumentācijas radīsies starp tevi un kādu tev tuvu cilvēku. Šajā procesā var rasties nopietnas domstarpības, jo katrs no jums būs pārliecināts par savu taisnību un visiem spēkiem centīsies to aizstāvēt. Nav neiespējami, ka šī iemesla dēļ jūs pārtrauksiet sarunāties pavisam.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šodien iespējama negaidīta tikšanās ar senu draugu vai paziņu, kas solās būt ļoti patīkama. Vēl var gadīties, ka beidzot kādā jomā saņemsi labas ziņas, kur jau labu laiku cerēji uz taisnīgu iznākumu. Pievērs uzmanību arī tam, kam un ko tu stāsti.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien tev būs raksturīga pilnīga atsvešināšanās no realitātes. Tas nekādā veidā nepalīdzēs tev pieņemt pareizākos lēmumus dzīvē. Iespējamas dažādas patīkamas izmaiņas tavā personīgajā dzīvē. Var gadīties, ka radīsies neplānoti ieņēmumu, kas, protams, tevi ļoti iepriecinās.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šo dienu tu varēsi pavadīt ļoti komfortablā un patīkamā atmosfērā. Visticamāk, varēsi baudīt laisku dienu mājās, kur būsi kopā ar sev vistuvākajiem cilvēkiem. Varēsiet diskutēt par svarīgiem jautājumiem, paskatīties kādu filmu vai vienkārši baudīt laiku, ko pavadāt kopā.

 

Lielisku dienu!

 

Iepriekšējais rakstsAndželina Džolija nākusi klajā ar baisām apsūdzībām pret Bredu Pitu
Nākamais rakstsAtklāta karaļa Čārlza patiesā nostāja pret Meganu Mārklu