Atkal jauna diena klāt. Aplūko dienas horoskopā, ko tā sola tieši tev!

 

auns-mil-horAuns

Šodien tev vajadzētu aprunāties ar kādu labu draugu. Neļauj savam lepnumam stāties ceļā un gūsti to atbalstu un palīdzību, kas tev nepieciešama. Ja esi kļūdījies vai baidies, ka kaut ko esi izdarījis ne tā kā vajadzēja, nesēdi rokas klēpī salicis un nenīksti vainas apziņā. Dalies ar savām sajūtām, domām un pārdzīvojumiem.

 

 

versis-mil-horVērsis

Ir pienācis laiks, lai atrisinātu savu neseno neveiksmi, problēmu. Neviens nav pasargāts no vilšanās, no kaut kā neizdošanās. Taču atceries – nav svarīgi, kas tev iepriekš nav izdevies – virzies uz savu mērķi tagad! Pat cilvēkam, kuru uzskati par vislielāko veiksminieku, ir nācies saskarties ar neveiksmi. Tu tāds neesi viens.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Šodien uzzināsiet kādu jaunu, noderīgu informāciju. Iespējams, tas kļūs par pamatu ilgstošai interesei par šo tematu. Radošais nemiers urdīs un šajās dienas Dvīņi ir gatavi iesaistīties pat tādos pasākumos, no kuriem iepriekš izvairījās.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Šobrīd ir tāds kā pārdomu periods – par savu dzīvi, par to, kādu vietu tajā ieņem citi. Tomēr nebrīnīties, ja jūsu domas pēkšņi aizslīd pavisam citā, praktiskākā virzienā. Piemēram, padomājiet par to, kā uzlabot savus ienākumus un līdz ar to arī dzīves kvalitāti.

 

 

lauva-mil-horLauva

Nepieņemiet pārsteidzīgus lēmums, īpaši lietās, kuras tā īsti nepārzināt. Ierasti perfektā intuīcija šodien mazliet streikos, īpaši attiecībā uz finansiāliem darījumiem un pirkumiem. Saglabājiet lojalitāti savām idejām un cilvēkiem.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Saasināsies jūtīgums, kautrīgums. Ar savu jauno, lielisko ideju nevajadzētu dalīties uzreiz ar visiem. Šodien pastāv liela iespējamība tikt pie jauna drauga – tas var būt arī virtuāls dvēseles radinieks.

 

 

svari-mil-horSvari

Svari šodien neuztrauksies par atklātību, bet cītīgi slēps to, kas slēpjams. Pārliecinies, ka tev pietiks enerģijas rudens dienām!

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Pesimisms un pārdomu brīži var novērst no sākotnējā plāna. Iespējams, pie vainas arī neuzticēšanās partneriem un finansējuma trūkums, tomēr Rīgu taču arī neuzcēla vienā dienā, vai ne? Turpiniet iesākto!

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Strēlniekam šo otrdienu raksturo šaubas un svārstīšanās starp dažādiem lēmumiem., nav izslēgta arī neliela vilšanās. Tomēr neuztraucieties – viss ir kārtībā! Iespējams, vienkārši jau ieraduma pēc bijāt no šīs dienas gaidījis mazliet vairāk, mazliet labāk…

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šodien būsiet uzmanības centrā ar savu mieru, diplomātiju un spēju palīdzēt ikvienam. Tiklīdz to vēlēsieties, kļūsiet bīstams ikvienam jūsu pretiniekam. Ienaidnieki bezspēcīgi, draugi sanāk kopā vēl ciešāk!

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Pienācis brīdis attiecības pārnest jaunā, augstākā līmenī, tomēr šodien nevarēsiet tām veltīt daudz laika. Nespēlējiet uz auditoriju, iedziļinieties nianses, smalkumos. Dažas lietas īpaši pievērsīs jūsu uzmanību.

 

 

zivis-mil-horZivis

Paša prioritātes būs galvenās, tomēr tā nedomās apkārtējie. Cīnieties par savām idejām un iespējām! Mīļotā cilvēka rīcība sākotnēji var šķist neloģiska un destruktīva, tomēr izrādīsies, ka tā tas nebūt nav.

 

 

Lielisku dienu!

Iepriekšējais rakstsNoskaidrots Ventspilī nedēļu mīklaini pazudušās meitenes liktenis
Nākamais raksts“Viss notiek caur d…!” Magone un Žanis sarīko publisku scēnu