Centies dienas laikā atrast kādu brīdi, kad pabūt vienatnē un, ja iespējams, dari to pie dabas krūts.

 

aunsAuns
Auna zīmes pārstāvjiem ieteicams pievērsties kādai sportiskai aktivitātei, kuras laikā izjūtams īsts sacensību gars. Tu esi enerģisks, drosmīgs un ambiciozs cilvēks. Šīs īpašības lieliski piemērotas tādiem sporta veidiem, kā slaloms un skriešana, turklāt šādi varēsi arī vairāk pabūt svaigā gaisā.

 

versisVērsis
Vēršiem šodien jābauda daba, sēžot zem kādas ābeles vai ozola. Tu nemitīgi atdod sevi visu darbā un nav noslēpums, ka daudzi to izmanto. Atalgo sevi ar sūri un grūti nopelnīto atpūtu. Izvēdini galvu, atrodoties pie dabas.

 

dviniDvīņi
Dvīņu zīmē dzimušajiem ieteicams izmantot mēnesi Strēlnieka zīmē, lai reto reizi pabūtu divvientulībā paši ar sevi. Tu esi ļoti sabiedrisks cilvēks un tas nebūt nav slikti, tomēr laiku pa laikam ir vērtīgi ajaunot enerģiju, esot vienatnē.

 

vezisVēzis
Vēžiem vairāk kā jebkuram citam nepieciešams šajā dienā atrast laiku, ko pabūt vienatnē. Atliec uz brīdi malā sev tik tuvās ģimenes lietas un palutini sevi ar mirkli klusuma, un, malkojot gardu tēju vai vīnu, pārdomā visu apkārt notiekošo.

 

lauvaLauva
Lauvas zīmē dzimušajiem šī diena būs piemērota dažādām spēlēm un aktivitātēm kopā ar draugiem. Tu esi drosmīgs un enerģisks cilvēks, kurš mīl uzņemties līdera lomu un tas padara tevi par sīvu pretinieku tādās komandu spēlēs, kā, piemēram, futbols.

 

jaunavaJaunava
Jaunavām jāuzauj kājās maliņā noliktie sporta apavi un jādodas rāmā skrējienā. Tu neesi gana sacensties kārs, lai izvēlētos ņemt dalību kādā komandu sporta veidā, taču tev rūp tava veselība un tas motivēs tevi atrast aktivitāti, kas piemērota tieši tev. Tā varētu būt skriešana, slēpošana vai peldēšana.

 

svariSvari
Svari netiks apgrūtināti ar ievērojamiem konfliktiem un ieteicams arī pašiem tos nemeklēt. Tu bieži vien steidz palīgā citiem risināt viņu problēmas, taču reti kad saņem šāda veida palīdzību pats. Ne velti radies teiciens, ka katrs pats ir savas laimes kalējs. Paraugies uz savu dzīvi no malas un pievērsies ne tik tīkamu jautājumu risināšanai.

 

skorpionsSkorpions
Skorpiona zīmē dzimušajiem ieteicams atslēgties no apkārtējās pasaules un atrast nodarbi, kura sagādā patiesu baudu un prieku. Tu esi ļoti kaislīgs cilvēks, tomēr viegli ievainojams un aizkaitināms, kas nozīmē, ka laiks, pavadīts divvientulībā ar sevi, pasargās tevi no nevēlamām nesaskaņām.

 

strelnieksStrēlnieks
Šī ir tava diena, tādēļ par notikumu virzību un attīstību šajā dienā atbildīgs būsi tu pats. Tu mīli domāt un pārdomāt dažādas lietas, vienatnē dodoties pastaigā vai lasot interesantu grāmatu. Tas, ko izvēlēsies šajā dienā, lielā mērā atkarīgs no noskaņojuma un laika apstākļiem.

 

mezazisMežāzis

Mežāža zīmē dzimušajiem šajā dienā ieteicams izvēdināt galvu. Ikdienā tu esi pārāk iesprindzis un satraukts gan par savu pozīciju un lomu šajā pasaulē, gan karjeras iespējām un personības attīstību. Dziļi ieelpo pilnu krūti svaiga gaisa un tikpat dziļi to izelpo.

 

udensvirsŪdensvīrs

Ūdensvīri nav nemaz tik atšķirīgi no šobrīd valdošā Strēlnieka, kā varētu likties. Galvenā atšķirība jūsu starpā ir Strēlnieka alkas pēc vientulības, jo tu nebūt nemīli atrasties vienatnē. Pavadi šo dienu sarunās, viena vai divu draugu kompānijā.

 

zivis-2Zivis

Zivīm ieteicams paraudzīties uz sevi un savu dzīvi no malas. Tu lieliski saproti apkārtējos un kā grāmatas lasi viņu emocijas, pārdzīvojumus un domas. Šo dienu velti sev, savu patieso sajūtu atrašanai un izprašanai.

 

 

Lielisku dienu!

Iepriekšējais rakstsDziedātājs Aivo Oskis izdod skaistu, skanīgu un vasarīgu singlu “Krūze”
Nākamais rakstsTraki notikumi naktī risinājušies Dobeles pusē – VIDEO