Šodien tev vajadzētu vairāk pievērsties romantiskajiem aspektiem savā dzīvē. Pat tad, ja jau vairākus gadus tev ir attiecības, tas nenozīmē, ka tev vajadzētu to uztvert kā pašu par sevi saprotamu. Organizē romantiskas vakariņas jums abiem!

 

auns-mil-horAuns

Šodien dažādus jauninājumus savā dzīvē vajadzētu ieviest lēni un uzmanīgi vai vislabāk – izvairīties no tiem pavisam. Ja dodies iepirkties, neļaujies kārdinājumam iegādāties teju visu. Izvērtē visu, kas tev patiešām ir nepieciešams, neļaujies pierunāties un iegādāties to, kas tev patiesībā nav vajadzīgs. Vislabāk – dodies uz veikalu kopā ar kādu nevis viens pats.

 

versis-mil-horVērsis

Šodien tu varētu uzsākt kādas nopietnas pārmaiņas savās mājās. Iespējams, vēlēsies kaut ko mainīt interjerā vai varbūt nodoties vēl lielākām izmaiņām. Taču ieteicams to visu rūpīgi pārdomāt, jo, ja tas tiks sasteigts, ātri vien jutīsi vilšanos. Atrodi kādu, kam uzticēties, pajautāt padomu un/vai palīdzību.

 

dvini-mil-horDvīņi

Šo dienu tu pavadīsi šķietami nebeidzamos mājas darbos un pienākumos. Taču nešausti sevi ar domām par ko citu, labāk pievērs visu uzmanību darāmajam, izdari visu, lai varētu ļauties laiskam un lieliskam vakaram, atpūtai. Nav izslēgts, ka pēkšņi ieradīsies kāds kaimiņš, kurš lūgs tavu palīdzību.

 

vezis-mil-horVēzis            

Šodien jutīsi dabisku vēlmi pēc jaunrades. Iespējams, turpināsi darbu pie kāda projekta, ko nesen esi uzsācis. Lai gan pavadīsi vairākas stundas pie tā, rezultāts tomēr līdz galam nespēs tevi apmierināt. Tu pat nevēlēsies nevienam parādīt savu veikumu, tā vietā labāk atgriezīsies pie darba un cītīgi turpināsi to.

 

lauva-mil-horLauva

Šodien tu būsi ļoti impulsīvs, pat, varētu teikt, kašķīgs. Visticamāk, savu neapmierinātību un dusmas izgāzīsi pār kādu ģimenes locekli. Protams, ka viņam tas nepatiks. Var gadīties, ka tevi atstāj vienu ar savām domām. Tad velti to, lai tiešām pārdomātu savu uzvedību, iespējams, vajadzēs atvainoties.

 

jaunava-mil-horJaunava

Šodien daudz nāksies domāt par kādu ilgstošu draudzību, iespējams, tajā nāksies ko mainīt. Var gadīties, ka uzzinās, ka tava uzticības persona patiesībā tev aiz muguras baumo un izplata tenkas par tevi. Šī persona negribēs to atzīt, taču tu būsi guvis pierādījumus tam, ka patiesi tā notiek.

 

svari-mil-horSvari

Nevajadzētu izdarīt spiedienu uz apkārtējiem cilvēkiem – tu varētu saskarties ar lielu pretestību. Otro dienas pusi nevarēs saukt par diez ko labvēlīgu, diemžēl. Šajā laika periodā varētu nākties uzklausīt daudz kritikas, kā rezultātā varētu nākties sākt šaubīties pašam par savām domām.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien tu centīsies visiem spēkiem nosargāt savu labo garastāvokli. Iespējams, rīta pusē notiks kaut kas tāds, ko tu labprāt izvirzīsi par savu laimīgo šīs dienas moto. Diemžēl var gadīties, ka notikumi būs tieši pretēji tam, ko gaidīji, lai gan viegli spēsi pārvarēt visas nelielās grūtības, kas radīsies tavā ceļā.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Sajutīsi teju neatliekamu nepieciešamību atbalstīt, sniegt palīdzību kādam savam draugam. Iespējams, pēkšņi būsi vīlies pats sevī un būs nepieciešams kāds, kurš tevi varētu iedvesmot un celt tavu pašapziņu. Izrunājies ar cilvēku, kam uzticies, kurš tev ir ļoti tuvs un saprot tevi pārsvarā no pus vārda.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šodien, iespējams, varēsi iesaistīties kāda veiksmīgā finansiāla rakstura darījumā. Var gadīties, ka atradīsi pircēju kam tādam, ko sen jau esi vēlējies, centies pārdot. Iespējams, esi to centies izdarīt pat vairākus gadus. Nolemjot iegūtos līdzekļus ieguldīt bērna izglītībā, iegādājoties ko tādu, kas nepieciešams, lai uzlabotu viņa spējas, paveiksi lielisku darbu.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien vari uzticēties savai intuīcijai. Ja tavs sestais prāts čukst tev priekšā, ka kāds cilvēks tavā dzīvē ir īpaši svarīgs un nozīmīgs, uzticies tam un padomā, ko vari darīt lietas labā. Rīkojies! Iespējams, ļaujoties savai intuīcijai, tu spēsi radikāli mainīt savu dzīvi.

 

zivis-mil-horZivis

Šodien nav ieteicams doties ilgstošā ceļojumā, jo laiks, ko tajā pavadīsi solās būt ļoti saspringts. Tas nozīmē, ka var rasties ne tikai emocionāli, bet arī fiziski slikta pašsajūta. Ja vien iespējams – pavadi šo svētdienu mierā un klusumā mājās kopā ar ģimeni.

 

Jauku tev šo dienu!

Iepriekšējais rakstsPrincis Harijs un Megana Mārkla nolēmuši atgriezties karaliskajā ģimenē
Nākamais rakstsMagone atklāj noslēpumu, kā īsā laikā zaudējusi lieko svaru