Šī ir īpašā, pat maģiskā nedēļa, jo svinam latviešu tradicionālos Jāņus.  Uzzini, kādiem notikumu pavērsieniem tev šonedēļ ir jābūt gatavam!

 

auns-zalaja-apli-ieksa-1Auns

Zvaigznes norāda, ka šī nedēļa tev nesīs daudz negaidītu pavērsienu jūtu jomā. Iespējami strīdi un attiecību skaidrošana, kādu pagātnes jautājumu iztirzāšana vai aizvien nenolīdzinātu jautājumu uzliesmošana. Ir piemērots brīdis, kad apzināties savus tālākos mērķus un vēlmes. Centies apjaust vai ceļš pa kuru tu pašlaik virzies, patiesi ir tas, ko vēlējies, esot tā sākumā. Planētas aicina pievērst uzmanību saiknei ar bērniem. Ja starp jums ir kādas nesaskaņas, esi atklāts un patiess. Pārliecinies, ka skaidri izstāsti savu skatījumu uz notikušo. Nedēļas nogalē, iespējams, vēlēsies relaksēties un atjaunot spēkus.

 

versis-zalaja-apli-ieksa-1Vērsis

Turpmākās dienas var nest patīkamas izmaiņas tavā profesionālajā darbībā, nodrošinot  veiksmīgus darījumus vai negaidītus pavērsienus karjeras izaugsmes jautājumos. Ja pēdējā laikā esi smagi strādājis, iespējams, tieši šajās dienās saņemsi sava darba saldos augļus. Tomēr zvaigznes brīdina, lai neaizmirsti arī par savu privāto dzīves pusi. Ja nebūsi pietiekami vērīgs un iejūtīgs pret vistuvākajiem, kāds no viņiem var pamatīgi apvainoties. Pievērs uzmanību arī savam veselības stāvoklim. Ir piemērots laiks, kad uzsākt veselīgāku dzīvesveidu.

 

dvini-zalaja-apli-ieksa-1Dvīņi

Planētas norāda, ka tevi šajā nedēļā var mocīt zināmas pretrunas un iekšējās nesaskaņas. Iespējams, tas ir kāds jautājums, kas jau sen neliek mieru un nu ir pienācis brīdis, kad to vairs nav iespējams ignorēt vai izlikties, ka viss ir kārtībā. Ja esi patiesi nobriedis atrisināt to, drosmīgi stājies pretī it visam, kas tevi satrauc. Centies apslāpēt sevī alkas mētāties no vienas galējības otrā. Nemeklēt iemeslus un attaisnojumus, lai tikai neko nemainītu savā dzīvē. Šī ir piemērota nedēļa, kad izvērtēt savu dzīvi, it visu tajā notiekošo. Apsver vai tavas vēlmes sakrīt ar reālo situāciju. Nedēļas nogalē esi uzmanīgs, dodoties kādos izbraucienos, turi acis plaši vaļā!

 

vezis-zalaja-apli-ieksa-1Vēzis

Planētas iezīmē, ka šis var izvērsties par īstenu pārdomu periodu, kad būsi gatavs izvērtēt savā dzīvē notiekošo. Iespējams, ka jau sen esi vēlējies veikt zināmas izmaiņas, kas ir pretrunā tavai iekšējai būtībai. Ja vien patiesi vēlēsies, tev būs iespēja panākt vēlamo daudzās dzīves sfērās. Tomēr esi īpaši piesardzīgs attiecībās ar draugiem, raugot, lai kādas nelielas nesaskaņas nekļūst par gadiem ilgas saiknes pārtraukšanas iemeslu. Zvaigznes brīdina, lai esi piesardzīgs, nesadedzinot visus tiltus! Šis ir piemērots laiks atpūtai un iekšējās harmonijas atgūšanai.

 

lauva-zalaja-apli-ieksa-1Lauva

Šonedēļ tu vari atskārst, ka esi fiziski un morāli iztukšots, ka tavs smagais darbs un pūles nenes vēlamos augļus. Tas būs iemesls dažādām nesaskaņām un konfliktiem. Zvaigznes aicina nedaudz nogaidīt un vēsu prātu uzlūkot visus jautājumus, kas tev sagādā galvassāpes. Pretējā gadījumā, pārliekās, sakāpinātās emocijas mudinās pieņemt lēmumus, ko pēcāk var nākties rūgti nožēlot. Velti šajā nedēļā laiku saviem vistuvākajiem, dodies ciemos pie sen nesatiktiem draugiem vai radiniekiem. Tas ne tikai palīdzēs atpūsties un aizmirsties, bet arī sniegs morālu gandarījumu. Rūpējies par savu veselību! Planētas iesaka nepārvērtēt savas patiesās spējas.

 

jaunava-zalaja-apli-1Jaunava

Ļoti ticams, ka aizvadītā nedēļa ir prasījusi daudz spēku, kas mudinās iesākt jauno darba cēlienu nedaudz lēnprātīgāk. Nesteidzies, ja jūti, ka jau darbojies ārpus savu spēju robežām, pretējā gadījumā vari pieņemt daudz sasteigtu un nepareizu lēmumu. Planētas iezīmē, ka šajās dienās vari nonākt materiālās grūtības, apjaušot, ka tavas finansiālas iespējas nebūt nav tik spīdošas kā cerēji. Ir laiks uzlūkot visai stingri un skrupulozi savu karjeru. Meklēsi atbildi uz jautājumu – vai patiešām dari to, ko vēlējies! Iespējams, ka šī iemesla dēļ radīsies nesaskaņas ģimenē, jo tavai otrai pusītei var būt daudz skarbāks viedoklis par šo tik nozīmīgo dzīves sfēru. Uzklausi un tikai tad meties aizstāvībā. Iespējams, dzirdētais tev liks patiesi aizdomāties.

 

svari-zalaja-apli-ieksa-1Svari

Šī ir nedēļa, kad baudīt mieru un harmonisku atmosfēru. Iespējams, nolemsi mainīt kaut ko savā mājoklī  vai mērķtiecīgi uzsāksi kādus labiekārtošanas darbus piemājas dārzā. Tavs radošais gars būs augsts. Turpmākās dienas ir labvēlīgas arī attiecību harmonizēšanai, kādu līdz šim neatrisinātu jautājumu nokārtošanai. Nav ieteicams uzsākt svarīgus projektus, kas prasa ļoti skrupulozu uzraudzību un koncentrēšanos. Zvaigznes iesaka labāk nedaudz nogaidīt.

 

skorpions-zalaja-apli-ieksa-1Skorpions

Šī nedēļa mudinās apjaust, ka ir pienācis laiks vairāk parūpēties par sevi, nevis citiem. Ļoti iespējams, ka jau ilgstoši esi nolicis savas vēlmes un vajadzības otrajā plānā, un ir īstais brīdis to mainīt. Planētas mudina palutināt sevi ar kādām SPA procedūrām vai veselību uzlabojošiem pasākumiem. Velti pietiekami daudz laika tam, lai atkal nonāktu harmonijā ar sevi, savu iekšējo pasauli, kas palīdzēs daudz objektīvāk uzlūkot dažādas norises ap sevi. Pavadi laiku kopā ar tuviniekiem un draugiem. Nedēļas nogalē vari ļauties kādam kultūras baudījumam. Planētas norāda, ka šonedēļ labāk atlikt kādus nozīmīgus un svarīgus darījumus.

 

strelnieks-zalaja-apli-ieksa-1Strēlnieks

Planētas uzsver, ka šī tev var būt visai drudžaina nedēļa, kas nodrošinās dažādus pēkšņus un negaidītus izaicinājumus. Ja esi gatavs, droši meties iepriekš nezināmās un neizpētītās darbības sfērās, jo zvaigžņu stāvoklis paredz veiksmi un izdošanos. Šīs dienas var sagādāt ne mazums saspringtu brīžu partnerattiecībās. Ļoti ticams, ka gaismā nāks kāds noslēpums, kas satricinās jūsu partnerības pamatus. Vari apjaust, ka esat pazaudējuši saskaņas pavedienu, un daudzos jautājumos jūsu viedoklis pat krasi atšķiras. Pat, ja jūsu jūtu ūdeņi ir sašūpojušies, maz ticams, ka tie pavisam nogremdēs mīlestības kuģi. Ir brīdis, kad atmest savu ego un panākt solīti pretī otram.

 

mezazis-zalaja-apli-ieksa-1Mežāzis

Šī var izrādīties visai mierīga nedēļa, kad spēsi realizēt visu iecerēto un plānoto. Partnerattiecībās var uzbangot patīkamas vēsmas, kas no jauna piešķils kaisles un romantikas uguntiņu starp jums. Planētas mudina baudīt vienam otra kompāniju un patiesi izbaudīt kopā būšanu. Tomēr ne viss būs tik rāmi un vienmērīgi, jo iespējami negaidīti izaicinājumi un pavērsieni tavā profesionālajā sfērā. Lai kādus lēmumus tu pieņemtu, raugi, lai tie nav pretrunā ar tavām iekšējām pārliecībām un ētiskajiem principiem.

 

udensvirs-zalaja-apli-ieksa-1Ūdensvīrs

Attiecības, attiecības un vēlreiz attiecības! Tieši šis, visticamāk, var izrādīties teju galvenais jautājums, kas liks lauzīt tavu galvu turpmākajās dienās. Ļoti ticams, ka starp tevi un partneri ir daudzas domstarpības, ka jau ilgstoši ir slāņojušās, līdz brīdim, kad vairs nav iespējams izlikties, ka viss ir kārtībā. Ja patiesi mīli savu otru pusīti un aizvien vēlies palikt ar šo personu kopā, ir vērts pielikt visas pūles, lai daudz ko mainītu starp jums jau pašos pamatos. Jauni izaicinājumi sagaidāmi arī profesionālajā sfērā, paverot iepriekš neizzinātus horizontus. Ja tev ir atvases, šajās dienās ir ieteicams pēc iespējas lielāku vērību pievērst viņu drošībai un nodarbinātībai.

 

zivis-zalaja-apli-ieksa-1Zivis

Vari apjaust, ka izjūti zināmu diskomfortu par kādām norisēm ap sevi. Ļoti ticams, ka tev nav pieņemams, ka kāds no tuvākajiem cilvēkiem atsakās pieņemt tavus spēles noteikumus, uzstājīgi paliekot uz savu taisnību. Ja nevēlies pamatīgi sabojāt jūsu attiecības, ieklausies šīs personas viedoklī un uzskatos. Šonedēļ esi piesardzīgs rīkojoties ar materiālajiem līdzekļiem. Ja plāno ieguldīt naudu kādā darījumā, vispirms rūpīgi un ļoti skrupulozi izvērtē visas tā nianses un perspektīvas. Rūpējies par savu veselību un labsajūtu. Velti laiku arī atpūtai un relaksācijai.

 

BrīvBrīdis.lv novēl tev lielisku nedēļu!

Iepriekšējais rakstsPensionāre Dzintras kundze tiek pie sava “limuzīna Jāņu nakts krāsā”
Nākamais rakstsLieli jaunumi skandalozākās “Lauku sētas” dalībnieces dzīvē