Ko zvaigznes tev lēmušas jūnijam? Ko gaidīt? Kam gatavoties? Par to šoreiz BrīvBrīdis.lv.

Auns

auns

Tu šomēnes tieksies pēc jaunām zināšanām un vēlēsies apgūt dažādas jaunas prasmes. Tu varētu pavadīt daudz laika interneta vidē vai vienkārši runājot, apspriežoties ar cilvēkiem, daloties pieredzē, uzklausot padomus. Būsi ļoti aizņemts savos ikdienas darbos, piedalīsies nodarbībās un semināros, kas sniegs tev ļoti daudz noderīgas informācijas. Iegūsi jaunus kontaktus, kas noderēs turpmākajā dzīvē. Urāna ietekme nodrošina to, ka garlaicīgi tev nebūs. Citi var tavu šī mēneša uzvedību uztvert kā neparastu vai ekscentrisku, jo parasti esi piezemētāks (vismaz ārēji). Maini savu ikdienu, pieņem visas labās iespējas un esi atvērts jaunai pieredzei.

 

Vērsis

versis

Šajā mēnesī visiem spēkiem pievērsies tam, lai iegūtu pēc iespējas vairāk informācijas par finanšu plānošanu un naudas pārvaldību. Šis varētu būt piemērots laiks, lai tu atrastu kādu zinošu cilvēku, kurš parādīs, kādi trūkumi ir tavā naudas plānošanas procesā, un kā tos labot. Šomēnes vērtīgs darbs būs arī pamatīga mājas uzkopšana, ko vari veikt, un ne vien notīrīt sakrājušos putekļus, bet tajā laikā arī sakārtot domas. Ieplāno tikšanos ar ģimeni – tas nāks par labu kā tev, tā viņiem.

 

Dvīņi

dvini

Šomēnes būs daudz aktivitāšu, tāpēc izmanto laiku, lai uzlabotu savu sociālo mijiedarbību un zināšanas dažādās jomās, taču neapkrauj sevi tikai ar darbiem, atrodi laiku arī savam partnerim, citādi viņš jutīsies pamests un var sākt tev to pārmest. Ja esi viens (tev nav attiecību) šis mēnesis ir īstais laiks, lai piedomātu un piestrādātu pie to izveides. Kopumā šomēnes tu būsi savā elementā un jutīsies pārliecināts par sevi. Sākot ar 8. jūniju parādīsies kā jauna sākums, piedomā par pareizo attieksmi. Saglabā vēsu prātu un koncentrējies uz saviem mērķiem. Jutīsi motivāciju kādu izmaiņu veikšanai un sāksi pozitīvi raudzīties un nākotni un ticēsi tai. Esi uzmanīgs ar tā sauktajiem draugiem, kuri var nebūt uzticami – izvērtē apkārtējos!

 

Vēzis

vezis

Šobrīd tu esi savu emociju un motivācijas pārbaudes krustcelēs. Ja tevi nomoka kādas problēmas, vienalga – ilgstošas vai nē, ja izjūti emocionālu spriedzi, šomēnes ir īstais laiks runāt ar psihologu, lai izpētītu savu psihi, vai cilvēku, kuru uzskati par savu dvēseles radinieku. Šīs problēmas nedrīksti krāt sevī, tās jāizrunā un jāatrisina. Ja neesi no runātājiem, pieraksti savas izjūtas, izveido savu dienasgrāmatu, pēc kā ierakstiem mēģini rast atbildes uz jautājumiem – kas ir tavu baiļu un nedrošības cēlonis. Taču atceries, ka labākus rezultātus sasniegsi tieši izrunājoties ar kādu. Plutona ietekme radīs haosu tavās attiecībās, ja vēlies tās saglabāt, esi uzmanīgs. Karjeras attīstība un visi ar to saistītie jautājumi šomēnes tev ir ļoti neprognozējami.

 

Lauva

lauva

Šomēnes laiku pavadi ar draugiem un, visticamāk, būsi uzmanības centrā, taču neaizmirsti, ka ne tikai tev ir jāstāsta par sevi, bet jāprot uzklausīt un atbalstīt arī draugus. Palīdzi draugiem izvēlēties par labu perspektīviem izaicinājumiem, uzņemties risku un vinnēt. Koncentrējies uz attiecībām gan ar draugiem, gan ģimeni, gan partneri. Centies saglabāt savu skatījumu uz dzīvi un lietas ap sevi gaišas un dzīvīgas, radošas. Izvairies no strīdīgu jautājumu risināšanas un sāpīgām tēmām. Tava asprātība un šarms priecēs citus, tādējādi, iespējams, iegūsi arī dažas vērtīgas jaunas paziņas. Saturns šomēnes radīs izjūtu, ka ir grūti nosēdēt mājās, bet gribas visu laiku būt kustībā, šīs sajūtas papildinās Urāns, kas dos tev nemieru un impulsivitāti. Tevi gaida panākumi, kurus tu ļoti izbaudīsi.

 

Jaunava

jaunava

Aizvien būs jūtama Neptūna ietekme, kas radīs nemiera izjūtu un pašapziņas trūkumu. Šīs planētas ietekmē jutīsies arī neaizsargāts un nespēsi koncentrēties darbiem vai citām nopietnām lietām, tas tev prasīs milzu piepūli. Tev pašam tas ļoti nepatiks, jutīsies noguris, visas lietas prasīs tev vairāk pacietības kā parasti, kā rezultātā izjutīsi dusmas pats uz sevi un tirdīsi, šaustīsi sevi vairāk kā parasti. Tu vari būt diezgan aizmāršīgs un pieļaut kļūdas dažādu lēmumu pieņemšanā, bet tas nebūt nebūs pasaules gals. Labā ziņa ir tā, ka tu šomēnes satiksi daudz jaunu cilvēku, kas var nākotnē būt tev vērtīgi gan privātajā, gan karjeras jomā, taču nomāktības sajūtu var radīt tas, ja iegūsi daudz jaunu paziņu pārāk īsā laika periodā – tu vari no tā nogurt. Varbūt šad un tad tomēr labāk ir palikt mājās un izbaudīt visu, ko šāda iespēja sniedz.

 

Svari

svari

Šomēnes ļoti svarīga tev būs dažāda veida komunikācija – vienalga vai tas būtu karjeras jomā, vai privātajā. Labi izdosies dažādas publiskas uzstāšanās – prezentācijas, kā arī šis ir lielisks mēnesis, lai uzsāktu vai aktīvi turpinātu sava bloga rakstīšanu. Tu spēsi būt asprātīgs, konkrēts, spēsi izcili formulēt savu domu, kas garantēs to, ka citi klausīsies tevī ar interesi. Iespējams, tev radīsies vēlme paplašināt savas zināšanas, varbūt pat ārzemēs. Izjutīsi vēlmi pēc ceļošanas, taču izvērtē rūpīgi savas iespējas, lai nesanāk, ka vēlāk nožēlo šīs idejas realizāciju. Sameklē informāciju par to vietu, uz kuru tu vēlētos doties, iepazīsti to – gan jau reiz turp dosies. Karjeras jomas jautājumi šomēnes būs saspringti.

 

Skorpions

skorpions

Arī šomēnes tev būs tik pat daudz pienākumu kā pēdējo mēnešu laikā. Ja kaut ko apņemies, ej uz savu mērķi, nepadodies, tas ir ļoti svarīgi. Lai gūtu panākumus un spētu risināt problēmas, ļoti svarīgs būs komandas darbs un spēja sastrādāties. Šomēnes būsi īpaši labs klausītājs – atbalsts draugiem. Pirmās jūnija nedēļas var nest finansiālas problēmas, taču raugies uz tām ar vēsu prātu, citādi risinājumu neradīsi. Ja tev ir kredītsaistības vai citi aizdevumi, iespējams, ir īstais laiks lūgt palīdzību kādam šīs jomas speciālistam, lai pareizi saplānotu savas finanses. Mēneša beigās, iespējams, tev parādīsies gan vēlme, gan iespēja nedaudz paceļot un/vai uzsākt mācības sev vēlamajā jomā.

 

Strēlnieks

strelnieks

Šomēnes labi vedīsies komunikācija ar apkārtējiem cilvēkiem, īpaši labi tā raisīsies ar partneri (ja tev tāds ir). Tu būsi gatavs uzklausīt, rast kompromisu un apspriest svarīgus jautājumus. Radīsies dažas problēmsituācijas, taču, ja pratīsi piekāpties, uzklausīt un palīdzēt atrast zelta vidus ceļu – būsi ieguvējs ne tikai tu, bet arī tavs partneris. Velti laiku sarunām, esi sirsnīgs un atbalstošs – tas vēlāk atmaksāsies par labu tev pašam un uzlabos jūsu attiecības. Neatkarīgi no tā vai tev ir attiecības, vai nē, mēneša beigās tava intīmā dzīve kļūs pikantāka un īpaši lieliska.

 

Mežāzis

mezazis

Šomēnes tev būs ļoti daudz darba, turklāt, tas liks izdzīvot daudz stresa pilnus mirkļus, un līdz ar to nejutīsies pietiekami produktīvs. Pārāk daudz prasību var kļūt ļoti apgrūtinošas un traucējošas, kā arī novest pie kļūdām un sajūtas, ka tiec raustīts uz visām pusēm. Ļoti svarīgi saglabāt skaidru galvu un kārtību dokumentos, lai nepalaistu garām kādu ļoti svarīgu informāciju vai pienākumu/solījumu izpildi. Ja darbā vēlies gūt panākumus, sadarbojies ar kolēģiem un vadību – pievērs tam uzmanību. Mēneša otrajā pusē uzsvars tiks likts uz attiecībām un mijiedarbību ar sabiedrību. Tu vari būt pārāk skarbs un kritisks pret citiem, taču uzmanies un domā, ko saki, lai spētu sniegt konstruktīvu atgriezenisko saiti.

 

Ūdensvīrs

udensvirs

Tev šomēnes būs ļoti aktīva sabiedriskā dzīve, protams, neizpaliks arī mīlestība un romantika. Tu varēsi pavadīt vairāk laika kopā ar savu mīļoto un veldzēties viņa skavās, kā arī baudīt neaizmirstamus intimitātes brīžus. Tev neklāsies grūti dalīties jūtās ar savu mīļoto, taču reizē tu arī mēģināsi viņam izpatikt, darot lietas, kas pašam, iespējams, tik ļoti nepatīk. Ja esi viens (tev nav attiecību), šis ir īstais laiks, lai spertu pirmo soli. Ja esi attiecību meklējumos, izbaudi to un meklē savu īsto! Viņu vari atrast visneiedomājamākajās vietās un situācijās, tāpēc esi gatavs, piedomā par savu tēlu. Mēneša beigās darbs paņems vairāk laika, tāpēc personīgajai dzīvei būs nedaudz jācieš.

 

Zivis

zivis

Būsi ļoti jūtīgs, emocionāls un mēģināsi atrast piemērotāko dvēseles stāvokļa mierinātāju. Tanī pašā laikā ļoti cieši būsi saistīts ar sev mīļiem cilvēkiem un sabiedrību kopumā. Ģimenes dzīve varētu tikt pastumta otrajā plānā, taču to nevajadzētu atstāt novārtā. Uzklausi citus un esi gatavs sadarboties, dažāda veida pieredze nāks tev par labu un, iespējams, nesīs sen gaidītus augļus. Lielāko daļu laika, iespējams, jutīsies kā kāda cita upuris, taču atceries, ka tev pašam ir tiesības lemt un mainīt dažādas lietas savā dzīvē. Mēneša noslēgumā tava mīlas dzīve var piedzīvot jaunu uzliesmojumu – ja esi viens (tev nav attiecību), šis ir īstais laiks jaunu attiecību uzsākšanai, un tavs īstais ir pavisam netālu!

 

Lai tev veicas visās dzīves jomās!

Iepriekšējais rakstsBritu karaļnams gatavojas lielam notikumam
Nākamais rakstsPļaviņās bēdīgi beidzas “Volvo” un kravas vilciena “tikšanās”