Turpinot atzīmēt savu otro dzimšanas dienu Latvijā, “Lidl” nāk klajā ar vēl vienu lielisku un sengaidītu jaunumu saviem klientiem – sākot ar 3. novembri visos 26 “Lidl” veikalos būs pieejami ratiņgrozi!

“Šī ir priecīga diena visiem tiem, kas lūdza, rakstīja un zvanīja! Regulārajās “Lidl” klientu apmierinātības aptaujās ratiņgrozu tēma tika pieminēta atkal un atkal. Tāpēc šodien ar prieku paziņojam, ka visā valstī, no Liepājas līdz Rēzeknei un no Valmieras līdz Jelgavai, piektdien, 3. novembrī, jau no 7.30 rītā visiem ir iespēja izmantot mūsu jaunos “Lidl” ratiņgrozus!” karsto jaunumu paziņo “Lidl Latvija” pārstāvis Ingars Rudzītis.

“Bet kāpēc tieši ratiņgrozi? Tāpēc, ka mēs neticam, ka smagus iepirkumu groziņus nest ir patīkami. Vienlaikus atgādinām, ka tiem mūsu klientiem, kas veikalā ir ienākuši tikai pēc viena šokolādes virtulīša vai “Parkside” motorzāģa, iepirkumu ratiņi un ratiņgrozi joprojām nav obligāti. Mēs atbalstām vienkāršu, ērtu un ātru iepirkšanos – preces droši varat nest rokās vai izmantot veikala tirdzniecības zālē brīvi pieejamās kartona kastes. Arī turpmāk visiem klientiem būs pieejami jau labi pazīstamie un ērtie “Lidl” iepirkumu ratiņi,” skaidro I. Rudzītis.

Zilajiem plastmasas “Lidl” ratiņgroziem ir četri ritenīši un divi rokturi – viens pacelšanai un otrs vilkšanai. Tie ražoti Spānijā un ir otrreiz pārstrādājami. Ratiņgrozi piemēroti arī pamatīgas iepirkšanās cienītājiem – to tilpums ir 56 litri! Ratiņgrozu izmantošanai drošības monēta nebūs nepieciešama, un tie būs redzami novietoti pie ieejas veikala tirdzniecības zālē.

Par “Lidl”

“Lidl” kā daļa no Nekarzulmā (Vācijā) bāzētās “Schwarz Group” ir viens no lielākajiem pārtikas mazumtirdzniecības uzņēmumiem Vācijā un Eiropā. Ar vairāk nekā 12 200 veikaliem un 220 loģistikas centriem “Lidl” pašlaik strādā 31 valstī, kā arī ir pārstāvēts Āzijā.

SIA “Lidl Latvija” izveidots 2018. gada februārī. Šobrīd 12 Latvijas pilsētās ir 26 ”Lidl” veikali. Vairāk par uzņēmumu: Lidl.lv un LinkedIn.

Iepriekšējais rakstsMeklē trešdien pazudušo mammu un viņas mazo meitiņu
Nākamais rakstsCeturtdienas rīts sācies ar traģisku ziņu