Noskaidro, kurš mājdzīvnieks ir vispiemērotākais tavai horoskopa zīmei un, kādu labvēlīgu ietekmi uz veselību tas var atstāt…

Mājdzīvnieki – kaķi un suņi – ir ne tikai lieliski sabiedrotie un uzticami ģimenes draugi, bet viņiem piemīt arī spēja atbrīvot savus saimniekus no nelabas omas, grūtsirdības un arī spējas ārstēt dažādas fiziskas kaites. Zinātāji stāsta, ka jutīgāki cilvēki pat šķietami spēj sajust, ka četrkājainais mīlulis teju izvelk no viņiem nepatīkamās sajūtas un atvieglo sāpes.

 

Astroloģijā SUNS ir Saules, savukārt, KAĶIS – Mēness dzīvnieks, simbolizējot to, ka kaķis noņem, atsūknē negatīvo enerģiju no mums, taču suns – piepilda ar jauniem spēkiem.

HOROSKOPA ZĪMJU UN DZĪVNIEKU MIJIEDARBĪBA:

AUNAM kaķis vai suns ar savu klātbūtni var palīdzēt atbrīvoties no slimībām, kas skar vēdera dobumu, tievās zarnas, liesu, apendicītu, divpadsmitpirkstu zarnu un veģetatīvo nervu sistēmu.

TEV VISPIEMĒROTĀKAIS MĀJDZĪVNIEKS: vidēja izmēra enerģisks suns, kurš dalīsies ar tevi aktīvajā dzīvesveidā.

 


versis

VĒRSIM abi šie dzīvnieki palīdz uzveikt nieru, virsnieru, urīnpūšļa un mugurkaula jostasvietas daļas kaites.

TEV VISPIEMĒROTĀKAIS MĀJDZĪVNIEKS: borderkollijs, veimārietis jeb sena vācu medību suņu šķirne un citi lojālie, uzticamie suņi, kurus apmierinās tava vēlme pēc uzticama drauga.

sun2

 

DVĪŅIEM dzīvnieku klātbūtne ārstēs sekojošas zonas: taisno zarnu, dzimumorgānus un priekšdziedzeri. Suns un kaķis spēs palīdzēt ātrāk pieveikt arī vīrusu slimības.

TEV VISPIEMĒROTĀKAIS MĀJDZĪVNIEKS: Siāmas kaķis ir tev kā radīts! Viņš ir ātrs domātājs un bezgalīgi dzīvespriecīgs sabiedrotais.

19157536

 
vezis

VĒZIM viņa suns vai kaķis stiprinās gūžu locītavas, gurnu augšdaļu, astes kaulu, aknas, kā arī palīdzēs uzlabot asins sastāvu.

TEV VISPIEMĒROTĀKAIS MĀJDZĪVNIEKS: zeltainais retrīvers vai labradors būs uzticams tavas ģimenes sabiedrotais. Šis četrkājis sargās tavu ģimeni un sniegs jums daudz mīlestības!

sun4

 

LAUVĀM viņu mīluļi palīdzēs stiprināt kaulu un muskuļu sistēmu, uzlabot ādas stāvokli, izvairīties no mugurkaula izliekumiem, jaunveidojumiem, uzveikt iedzimtās slimības un vairot imunitāti.

VISPIEMĒROTĀKAIS MĀJDZĪVNIEKS: zvaigznes norāda, ka tev vēlams garspalvains, liels kaķis, kas ļoti līdzinās tavam iekšējam lauvas tēlam. Ja uzskati, ka tāds dzīvnieks prasīs pārāk daudz rūpju, iegādājies vidēja lieluma suni, piemēram, angļu vai amerikāņu kokerspanielu.

 

 jaunava

JAUNAVĀM kaķi un suņi palīdz ārstēt vēnu varikozes paplašinājumus un normalizē centrālās nervu sistēmas darbību.

VISPIEMĒROTĀKAIS MĀJDZĪVNIEKS: lojāls, bet arī pazemīgs suns būs vislabākais sabiedrotais.

01_AKC_Maltese_Dog_Show_2013

 

 

 svari

SVARIEM viņu mīluļi labvēlīgi ietekmē limfātisko un endokrīno darbību.

VISPIEMĒROTĀKAIS MĀJDZĪVNIEKS: tev, visticamāk, ir būtiski, lai mājas mīlulis ir ne tikai uzticams, bet arī skaists un kopts! Spīdīgs, īsspalvains kaķis vai piemīlīgs kokerspaniels būs lieliska izvēle.

3063248

 

 

 skorpions

SKORPIONIEM mājdzīvnieki palīdz nostiprināt redzi un dzirdi, novērš galvas smadzeņu kaites un veicina kopēju izveseļošanos.

TEV VISPIEMĒROTĀKAIS MĀJDZĪVNIEKS: gudrs, majestātisks kaķis vai liels, iespaidīgs suns būs vislieliskākais sabiedrotais. Tev nepieciešams inteliģents biedrs. Tas varētu būt Siāmas kaķis vai vācu dogs.

Great-dane

 

 

strelnieks

STRĒLNIEKIEM – palīdz stiprināt un ārstēt rīkles, balsenes, mandeļu, aizdegunes, balss saišu, barības vada un mugurkaula kakla daļas veselību.

TEV VISPIEMĒROTĀKAIS MĀJDZĪVNIEKS: ja arī kādai horoskopa zīmei ir nepieciešams draudzīgs suns, tad tas esi tu, strēlniek! Vai tas ir retrīvers vai buldogs, nav tik būtiski, bet šim sunim ir jādara tevi laimīgu.

 

 

mezazis

MEŽĀŽIEM viņu mājdzīvnieki palīdzēs vieglāk pārciest un ātrāk izārstēt elpošanas sistēmas –plaušu, bronhu, trahejas slimības, kā arī visas ar rokām saistītās kaites.

TEV VISPIEMĒROTĀKAIS MĀJDZĪVNIEKS: tev nepieciešams neatkarīgs mājas mīlulis, kurš darīs visu tā, kā pašam tīk. Suni, visticamāk, šādu neatrast, tāpēc tev vispiemērotākais būs kaķis, piemēram, persietis.

lejupielāde (2)

 

 

 udensvirs

ŪDENSVĪRAM, lai viņš būtu vesels, noteikti ir jāiegādājas kaķis vai suns, vislabāk – abi, jo tie ar savu klātbūtni pasargās viņu no piena dziedzeru, aizkuņģa dziedzera un gremošanas sistēmas slimībām, kā arī dažādām alerģijām.

TEV VISPIEMĒROTĀKAIS MĀJDZĪVNIEKS: tu esi neatkarību mīloša personība, tāpēc zvaigznes šai horoskopa zīmei iesaka izvēlēties tādu mājdzīvnieku, kas neprasa pārāk lielu vērību un rūpes, piemēram, ķirzaku, bruņurupuci vai kaķi, kurš vislabprātāk uzturēsies ārpus mājas, ļaujoties saviem dabiskajiem mednieka instinktiem. Tāpat par tavu uzticamo draugu var kļūt kāds dedzīgs, dzīvespriecīgs suns, piemēram, Džeka Rasela terjers.

jack-russell-terrier

 

 

 zivis

ZIVĪM mājdzīvnieki palīdz stiprināt sirds un asinsvadu sistēmu un mugurkaula krūšu daļu.

TEV VISPIEMĒROTĀKAIS MĀJDZĪVNIEKS: šajā zvaigznājā dzimušie parasti mīl dažādas dzīvās radības, bet visvairāk tās, kuras sniedz sentimentālas atmiņas. Tev piemērots ir Ragdolls jeb kaķis ar zilām acīm un izteiktu krāsu punktu kažoku vai kāds cits mīlošs šīs sugas pārstāvis.

elsa and rocky

 

 

Lai jums un jūsu mīļajiem stipra veselība!

 

Iepriekšējais raksts6 priekšnoteikumi, lai novērstu zobu bojāšanos
Nākamais rakstsNEDĒĻAS DIENA, kurā esi dzimis: Laimes krāsa veiksmei un mīlestībai!