Noskaidro vājās veselības vietas, ko iezīmē tavs horoskops…

AUNS (21. 03. – 20. 04.)

Auns ir dzimis optimists, tāpēc mazāk nekā citās zīmēs dzimušie ir pakļauts depresijai un hroniskām slimībām. Viņa vājās puses ir pārliecīgs dedzīgums un aktivitāte, kas var izpausties kā paaugstināts asinsspiediens, stipra saaukstēšanās, jo šī horoskopa pārstāvji reti, kad laicīgi iet pie ārsta un neievēro ieteikto ārstniecības režīmu, kā arī traumatisms, kas saistāms ar auna spraigo dzīves ritmu. Auna darba entuziasms var sagraut viņa spēkus un nervu sistēmu, izraisot kuņģa čūlu un nervu darbības traucējumus. Tomēr šajā zīmē dzimušajam vienmēr ir pa rokai vislabākās zāles pret visām slimībām – labs noskaņojums un pārliecība par uzvaru.

 

VĒRSIS (21. 04. – 21.05.)

Vērsim ir lieliska nervu sistēma un teicama veselība. Viņš slimo ārkārtīgi reti, bet, ja kāda kaite piemeklē, tad pieķeras tikpat pamatīgi, kāds ir viņš pats, – nereti saslimšanas ir smagā formā un ieilgst. Pat parastasaaukstēšanās vērsim saistās ar komplikācijām slimības gaitā un var izvērsties par angīnu. Otrs Ahileja papēdis vēža zīmē dzimušajam saistīts ar viņa vēlmi garšīgi paēst. Viņš var ciest no liekā svara un ar to saistītām saslimšanām – no paaugstināta asinsspiediena līdz varikoziem vēnu paplašinājumiem. Lai no tā visa izvairītos, vērsim tikai biežāk jādodas brīvā dabā un jāpievēršas sportiskām nodarbēm.

 

DVĪNIS (22. 05. – 21. 06.)

Dvīņiem ir diezgan trausla veselība, viņu rosīgā un nemierpilnā daba izprovocē nervu slimības. Dvīņi neprot atslābināties, kaut gan nepārtraukti ir pakļauti pārslodzei, bezmiega naktīm, sasprindzinājumam, alerģijai un galvassāpēm. Turklāt nemierpilnais un dažkārt pat ekstremālais dzīvesveids pakļauj viņu dažādām traumām, zarnu trakta slimībām un reimatismam. Lai dzīvotu ilgu un laimīgu mūžu, zvaigznes paredz, ka tev ir jāizturas vērīgāk pret savu veselību, bet, pats galvenais – jāiemācās kaut retumis atpūsties.

 

 

VĒZIS (22. 06.  – 22. 07.)

Vēža jūtīgums ietekmē arī viņa veselību. Viņš ir pakļauts sāpēm krūtīs un ceļgalos, ādas, nieru un urīnpūšļa slimībām, kā arī gremošanas orgānu kaitēm. Šajā zīmē dzimušajam nereti pārmet iedomas, taču viņa daba ir tik emocionāla un delikāta, ka viņa veselība tiešām daudzējādi ir atkarīga no garastāvokļa maiņām: problēmas un depresija var vēzim likt uz ilgu laiku iegulties slimības gultā, bet labas vēstis spēj viens un divi izārstēt. Saglabājot možu garu un optimismu, šajā zīmē dzimušais var nodzīvot līdz pat sirmam vecumam.

 

LAUVA (23. 07. – 23. 08.)

Lauvām ir stipra veselība, taču pārliecība par sevi nereti kļūst par viņu Ahilleja papēdi: šajā zīmē dzimušie parasti vilcinās līdz apmeklē ārstu, kamēr kaite ielaista un nākas ilgi palikt slimības gultā. Turklāt enerģiskā dzīvesveida dēļ lauvas biežāk nekā citi cieš no nelaimes gadījumiem un gūst traumas. Lai izvairītos no veselības problēmām, lauvām nav jābūt tik pašpārliecinātām un dažkārt jāuzklausa ārstu domas.

 

JAUNAVA (24. 08. – 23. 09.)

Gribasspēks, ieradums nodoties darbam un organizētība apveltījusi jaunavas zīmē dzimušos ar dzelzs veselību. Viņai nav laika atslābināties, tātad nav laika arī slimot. Ja nu tomēr nogurums pieveic, jaunavu piemeklē galvassāpes, kuņģa darbības traucējumi, bezmiegs, nervu kaites, plaušu slimības, kā arī kāju saslimšanas. Ja viņa ir saslimusi, ar savu vērīgo raksturu pamanīs slimības pašu sākumu, bet pašdisciplīna liks kārtīgi izārstēties. Līdz ar to jaunava, visticamāk, nemēdz ilgstoši slimot un neielaiž savas kaites hroniskā formā.

 

SVARI (23.09. – 22.10.)

Svaru zīmē dzimušajiem ir apskaužama garīgā veselība: atšķirībā no daudziem citiem zvaigznāju pārstāvjiem viņi prot atpūsties un to labprāt dara, bet savas negatīvās izjūtas līdzsvaro ar pozitīvām emocijām. Šāda harmoniska attieksme pret dzīvi dod viņiem fizisku veselību. Ja arī kāda kaite piemetas, tad parasti tā rodas no patīkamām pārmērībām, kādas svari mēdz sev atļauties: no pārēšanās, kāda stiprāka dzēriena iemalkošanas utt. Svariem var sākties galvassāpes, reiboņi, problēmas ar asinsspiedienu, nieru slimības. Starp citu, svari prot izjust un izprast savu organismu un laikus ļauj tam atpūsties, tādejādi viņi ar slimībām tiek galā itin veiksmīgi.

 

SKORPIONS (23.10. – 21.11.)

Skorpionu daba ir apveltījusi ar lielu vitalitāti, kas viņu gan savās paša, gan līdzcilvēka acīs padara par īstu supermenu, kurš neļaujas nevienai slimībai. Taču te apslēpts arī kāds klupšanas akmens: skorpions absolūti neprot aprēķināt savus spēkus, un, ja viņš robežu sasniedzis, var saslimt nopietni un uz ilgu laiku. Parasti šajā zvaigznājā dzimušo vājākās vietas ir mugura, sirds, rīkle, deguns un asinsvadu sistēma. Turklāt bezbailīgie skorpioni vairāk nekā citu zīmju pārstāvji ir pakļauti nelaimes gadījumiem un traumām. Skorpions ir spējīgs pats nodarīt ļaunumu savai veselībai – pašpārliecinātības un vētraino emociju dēļ, bet spēj arī patstāvīgi izdziedināties pat no vissmagākajām kaitēm – viņa varenais gribasspēks spēj veikt īstus brīnumus.

 

STRĒLNIEKS (22.11. – 21.12.)

Labs garastāvoklis ir strēlnieka vislabākās zāles pret visām kaitēm. Par spīti nemierīgajam dzīvesveidam viņš apbrīnojami reti slimo, bet, ja tas tomēr notiek, ātri izveseļojas. Vājākā šajā zīmē dzimušā vieta ir rokas, pleci, gurni, plaušas, zarnas un aknas. Bez tam kustīgais dzīvesveids un riska meklēšana ir par iemeslu tam, ka strēlnieks biežāk nekā citu zīmju pārstāvji iegūst traumas nelaimes gadījumos. Ja vien šajā zīmē dzimušais dzīvotu nedaudz apdomīgāk, optimisms un dzīvesprieks palīdzētu viņam aizvadīt garu un laimīgu mūžu.

 

MEŽĀZIS (22.12. – 19.01.)

Mežāzim piemīt liela vitalitāte, kas pilnībā izpaužas tikai ar gadiem. Bērnībā Mežāzis var diezgan bieži slimot. Visbiežāk viņš ir pakļauts alerģijām un ādas infekcijas slimībām, zarnu trakta slimībām, nervu sistēmas traucējumiem, kaulu un locītavu traumām, nieru kaitēm, kā arī galvassāpēm. Kā bērnībā, tā vēl jo vairāk vēlākos mūža gados Mežāzis raugās uz dzīvi pārlieku nopietni un pat drūmi, tādejādi graujot savus spēkus un imūno sistēmu. Iemācījies raudzīties pasaulē dzīvespriecīgām acīm, viņš var kļūt par ilgdzīvotāju – viņa spēcīgajam organismam šim nolūkam ir pietiekami resursi.

 

ŪDENSVĪRS (20.01. – 18.02.)

Ūdensvīra radošā daba ir ļoti sarežģīts veidojums – ne velti mēdz teikt, ka no ģenialitātes līdz bezprātam ir tikai viens solis. Jūtīgais ūdensvīrs vairāk nekā citas zīmes ir pakļautas psihiskām un nervu kaitēm, kā arī visdažādākajām asinsvadu saslimšanām. Lai no tā izvairītos, Ūdensvīram biežāk jāuzturas svaigā gaisā un ideālā gadījumā jāpievēršas sportiskām nodarbēm, uz ko viņš diemžēl nav īpaši noskaņots. Tādejādi viņš ne tikai nostiprinās muskuļus un asinsvadus, bet arī nervu sistēmu. Nodarbojoties ar sportu, šī zvaigznāja pārstāvis iegūs ciešu miegu un līdz ar to pilnvērtīgāku atpūtu, kas veicinās daudz veselīgāku dzīvi.

 

ZIVIS (19.02. – 20.03.)

Zvaigznes paredz, ka šajā horoskopa zīmē dzimušajiem, visticamāk, ir trausla veselība, turklāt viņi savā bezrūpībā par to arī ne visai rūpējas. Lielā emocionalitāte ir par pamatu garīgajai pārpūlei, bezmiegam, galvassāpēm, kuņģa un zarnu trakta iekaisumiem. Zivis bieži saaukstējas, tām piemetas plaušu slimības. Taču viņām ir arī kāds varens līdzeklis pret visām kaitēm – apbrīnojami harmoniskā pasaules uztvere. Grūtā brīdī tā palīdz pret slimībām un nepatikšanām.

 

Novēlam tev stipru veselību!

Iepriekšējais raksts7 labi iemesli, kāpēc ir vērts pieņemt mājdzīvnieku
Nākamais rakstsKurš teica, ka apalītes nevar izskatīties seksīgi? Viņa var!