Simtgades loterijas biļete ar 100 000 eiro laimestu patīkami pārsteigusi kādu jūrnieku no Vidzemes. Laimētājs veiksmīgo loterijas biļeti iegādājās iLOTO, vēsta Latvijas Loto.

“11. februāra rītā, atrodoties starp Franciju un Angliju, Lamanša jūras šaurumā, baudīju rīta kafiju, un man radās sajūta, ka ir jāiegādājas Simtgades loterijas biļete,” stāsta laimētājs, “jūrā internets ir lēns, tāpēc nācās gaidīt, līdz varēju atvērt loterijas biļeti.”

“Kad Simtgades loterijas biļete atvērās un telefona ekrānā parādījās daudzas nullesnevarēju aptvert, ka tā ir īstenība. Kolēģi, ieraugot laimestu, sāka priecāties un apsveikt ar laimēto miljonu, bet prieka kliedzieni neapklusa pat tad, kad pateicu, ka laimēju 100 000 eiro,” smejas veiksminieks.

“Lielais laimests atklājies zem tautumeitas simboliem, tāpēc pieņēmu lēmumu, ka beidzot ir jāņem par sievu sava tautumeita. Jau esam iegādājušies gredzenus un plānojam kāzas,” priecīgi saka vidzemnieks.

Lai arī laimētājs lielo laimestu laimējis ziemā, laimestam pieteicies vien pavasarī, kad bija atgriezies Latvijā.

Savu brīvo laiku veiksminieks pavada ar ģimeni. “Tā kā esmu jūrnieks, bieži esmu darbā, jūrā, tāpēc, atgriežoties mājās, laiks ar ģimeni ir īpašs.”

 

Iepriekšējais raksts150 eiro dienā par bērna dzīvību; lūdz palīdzību!
Nākamais rakstsPēc astoņiem gadiem skrundenieka dzīvē ienāk vēl viens vērtīgs laimests!