Uzzini, kas jāņem vērā, lai iekarotu katras horoskopa zīmēs stiprā dzimuma pārstāvi.

 

AUNS (21.03. – 19.04.)

Šim vīrietim patīk justies noderīgam, tāpēc, ja palūgsi ko salabot, viņš ne tikai neatteiks, bet būs priecīgs, ka var šādi tev apliecināt savu vīrišķību. No tevis viņš sagaida maigumu un pat meitenīgumu, taču līdzās grib redzēt arī tādu sievieti, kura nešaubīgi zina, ko vēlas. Savaldzini viņu ar izaicinošu apģērbu un provokācijām, tā tu iekarosi vīrieša – auna sirdi! Pretēju efektu panāksi, ja ierobežosi viņa kontaktus ar draugiem, jo tie šim stiprā dzimuma pārstāvim ir gluži kā svaiga gaisa malks, pēc kura viņš atkal būs pilnībā tavs. Tāpat nepārspīlē ar uzbāzību un saviem centieniem iekarot viņu, ja pāršausi pār strīpu, šajā zvaigznājā dzimušais zaudēs interesei.

 

VĒRSIS (20.04. – 20.05.)

Venēras vadīts, šis vīrietis ir visai izvēlīgs, jo viņu saista skaistas, seksīgas  un koptas sievietes. Viņa uzmanību piesaistīsi ar juteklisku ģērbšanās manieri, taču ne vulgāru tērpu! Atslēga uz vīrieša – vērša sirdi ir izsmalcinātībā, jo daiļā dzimuma pārstāvēs viņu atbaida nepieklājība, lamāšanās un piedauzība. Ja vēlies viņu iekarot, nekomandē un nepavēli! Tāpat atbalsti savu mīļoto un centies spodrināt viņa vīrišķību.

 

 

DVĪŅI (21.05. – 21.06.)

Šajā horoskopa zīmē dzimušie vēlas justies kā mednieki, tāpēc piedalies šajā spēlē, tēlojot daļēji pieejamu, taču, lai uzkurinātu viņa emocijas – paflirtē arī ar citiem, jo tas padarīs šo vīrieti traku! Viena no vīrieša – dvīņa raksturīgākajām iezīmēm ir tā, ka viņam viss ātri apnīk, tāpēc, ja vēlies būt kopā ar viņu, nost ar rutīnu! Domā radoši un neaizmirsti interesēties par to, kas notiek pasaulē, jo šis vīrietis to noteikti sagaidīs no tevis!

 

VĒZIS (21. 06. – 22. 07.)

Vīrietis – vēzis ir nostalģisks, tāpēc viņam ir būtiskas sarunas, piemēram, par bērnībā piedzīvoto, no sērijas vecie – labie laiki. Ja vēlies sagaidīt no viņa komplimentus, neskopojies ar tiem arī pati.  Viņam  ir tradicionāli priekšstati par attiecībām. Šo stiprā dzimuma pārstāvi atbaidīsi, ja būsi skaļa un agresīva, uz līdzenas vietas rīkosi milzu scēnas. Ja būsi kašķīga, viņš ātri vien būs tālu tālu prom…

 

LAUVA (23. 07 – 22.08.)

Ja vēlies atstāt iespaidu uz vīrieti – lauvu, tev ir jābūt gana drosmīgai un uzņēmīgai! Uzdod viņam izaicinošus jautājumus, jo šajā horoskopa zīmē dzimušie stiprā dzimuma pārstāvji mīl riskēt. Pārsteidz viņu ar kādu ekstrēmu aizraušanos, tas viņu ieintriģēs.  Lūdz pēc padoma, parādot, ka uzticies un paļaujies viņa domām. Šis vīrietis var būt visai augstprātīgs, īpaši uzsverot savus vizuālos dotumus, tāpēc arī sievietēs necieš nolaidību.  Rūpējies par savu izskatu un fizisko formu,  ja tiešām vēlies savaldzināt šo prasīgo vīrieti.

 

JAUNAVA (23.08. – 22. 09.)

Dziļi sirdī šis vīrietis ir vienkāršs un alkst, lai sieviete viņu atbalsta. Parasti vīrietim – jaunavai ir svarīgs viņa darbs un šīs jomas panākumi, tāpēc tas ir sarunu temats, kas jūs var vienot. Tikpat svarīga viņam ir dabas klātbūtne, tāpēc dodieties, piemēram, romantiskā piknikā! Šis vīrietis, visticamāk, ir ļoti kārtīgs un necietīs, ja līdzās būs haotiska un nevīžīga sieviete.

 

SVARI (23.09. – 22.10.)

Šķietami ārēji sabiedrisks, vīrietis – svari svešinieku klātbūtnē tomēr nejūtas ērti. Esi viņam līdzās un ballītēs iepazīstini ar viņam nepazīstamiem cilvēkiem. Sākotnēji šis vīrietis vēlas, lai esi pastāvīga un tev ir sava dzīve, taču tiklīdz kļūsiet par pāri, viņš, iespējams, alks maksimāli bieži būt tavā tuvumā. Ja vēlies viņu savaldzināt un iekarot,  izrādi iniciatīvu – piezvani pirmā vai aizkustini ar uzmanības apliecinājumiem. Ja jutīsi, ka tev šajās attiecībās būs nepieciešama lielāka brīvība, tu riskē viņu pazaudēt, meklējiet kompromisus!

 

SKORPIONS (23.10. – 21.11.)

Šis vīrietis vēlas no sievietes atklātību, jo sirds dziļumos ir ļoti jūtīgs. Lai savaldzinātu viņu, sarīko tikšanos pie ūdens, kas ir tuva stihija šajā zīmē dzimušajiem stiprā dzimuma pārstāvjiem. Iespējams, viņš bieži vēlas izlikties spēcīgāks un zinošāks nekā ir patiesībā, tāpēc dod viņam laiku, lai atgūtu spēkus. Ja vēlies būt kopā ar šo vīrieti, cieni viņa vajadzības un vēlmes, pretējā gadījumā drīz vien paliksi viena.

 

STRĒLNIEKS (22.11. – 21.12.)

Viņš ir rotaļīgs un vēlas sev līdzās jautru, pat nedaudz nebēdnīgu meiteni, kas piekritīs ikvienai viņa trakajai idejai un nešauboties metīsies ceļā. Iekārdini viņu ar stāstiem par saviem ceļojumiem un izsaki vēlmi reiz to atkal piedzīvot kopā ar viņu! Šis vīrietis, iespējams, spēj saprasties ar visiem un reti kad zaudē savaldību, tāpēc, ja tu ilgi nespēsi aizmirst jūsu strīdu un bakstīsi viņa vājajās vietās, akcentējot tās, tas būs lielisks iegansts, lai viņš pamestu tevi.

 

MEŽĀZIS (22.12. – 19.01.)

Ja karjerā viņš ir cīnītājs, tad attiecības vēlas atklātību. Bieži vīrietis – mežāzis ir noslēgts, tāpēc  jums lieliski piemērots būs randiņš viņa vai tavās mājās, kas būs komfortabla zona, lai šis stiprā dzimuma pārstāvis spētu atraisīties. Ja vēlies piesaistīt viņa uzmanību, neesi ziņkārīga, cieni un mīli viņu par to, kas viņš ir, nevis par to, kas viņam pieder, tas izkausēs viņa sirdi. Šajā horoskopa zīmē dzimušais vīrietis, visticamāk, necieš pielīšanu un plātīšanos ar populārām paziņām, tāpēc nemaz nemēģini pieminēt šīs tēmas. Viņu interesē stabila kvalitāte, nevis īslaicīga aizraušanās.

 

ŪDENSVĪRS (20.01. – 18.02.)

Drošākais veids, kā iekarot viņa sirdis ir vispirms sadraudzēties ar šī zvaigznāja pārstāvi. Sāc sarunu par filozofiskām tēmām un tā noteikti ieinteresēsi viņu. Šim vīrietim ir daudz draugu un paziņu, izrādi vēlmi iepazīties ar viņiem. Vīrietis – ūdensvīrs necietīs sev līdzās sievieti, kura ir kritiski noskaņota vai ikreiz, kad kaut kas nenotiek pēc viņas prāta, sarīko scēnu. Ja vēlies būt ar viņu kopā, neignorē šī vīrieša vēlmes un intereses, kā arī nešantažē ar klusēšanas zvērestu, ja viņš kaut ko neizdara pa tavam prātam.

 

ZIVIS (19.02. – 20.03.)

Vīrietim – zivij ir nepieciešama gādīga sieviete. Šīs horoskopa zīmes stiprā dzimuma pārstāvis ir radošs un interesējas par kultūras dzīvi, tāpēc lielisks randiņš izvērsīsies, ja sarunāsiet kopīgu koncerta vai teātra izrādes apmeklējumu. Viņš ir neglābjams optimists, pēc kura domām viss ir iespējams un vajag tikai vēlēties, tāpēc, ja esi pretēji noskaņota un nemitīgi sūdzies par dzīves netaisnībām, jums nav pa ceļam. Labāk  nenorādi, ka šī vīrieša ieceres ir nereālas un nepārdomātas – vai nu atbalsti viņu, vai riskē zaudēt uz visiem laikiem.

 

Lai jums izdodas!

 

Iepriekšējais raksts4 kļūdas attiecībās ar vīrieti: vai tu tās pieļauj?
Nākamais raksts13 superprodukti – dabiski tauku sadedzinātāji