Kā liecina informācija auto negadījumu vietnē “Sadursme”, visai neveiksmīga nedēļas nogale izvērtusies vairākiem BMW markas auto stūrētājiem galvaspilsētā Rīgā.

Pagājušajā diennaktī valstī reģistrēti 120 ceļu satiksmes negadījumi. Tajos cietuši 12 cilvēki. Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemti 423 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 219 par ātruma pārsniegšanu, 15 par braukšanu alkohola reibumā un viens par braukšanu narkotisko vielu ietekmē. 

Naktī uz svētdienu Rīgā, Kapteiņu un Miglas ielas krustojumā, notikusi avārija, kurā sieviete ar BMW markas automašīnu apreibinošo vielu ietekmē ietriekusies kādas mājas nožogojumā. 

 

 

View this post on Instagram

 

Šonakt, 24. oktobrī, Kapteiņu un Miglas ielas krustojumā notikusi avārija, kurā sieviete apreibinošo vielu ietekmē ietriekusies kādas mājas nožogojumā. #sadursme #sadursmelv #csng #avarija #paldiessekotajiem #braucdrosi

A post shared by Sadursme (@sadursme) on

Braucot no Ziepniekkalna ielas uz Dienvidu tilta, sestdienas vakarpusē kāds BMW automobilis iebraucis margās. Auto saslīdēja līkumā, vēsta aculiecinieki.

 

 

View this post on Instagram

 

Braucot no Ziepniekkalna ielas, uz Dienvidu tilta, automobilis iebraucis margās. Auto saslīdēja līkumā. #sadursme #sadursmelv #csng #avarija #paldiessekotajiem #braucdrosi

A post shared by Sadursme (@sadursme) on

Savukārt Bolderājā, Piestātnes ielā, naktī uz svētdienu vai no rīta notikusi vēl viena avārija ar BMW iesaisti. Aculiecinieks ziņo, ka šoferis nesavaldīja savu spēkratu liela ātruma dēļ, kā arī mašīna tika pamesta.

 

Tāpat naktī BMW automašīna ietriekusies margā Imantā pie “Rimi Damme”.

Savukārt piektdienas vakarā kāda BMW automašīna ietriekusies veca “Audi 80” jeb “burbuļa” aizmigurē pie Julgas “Mc Donald’s”. Skaidrs, ka vismaz 30 gadus veco “Audi” var norakstīt.

 

Iepriekšējais rakstsInfektoloģijas centra pacienta vēstījums ikvienam, kurš netic Covid-19 un masku valkāšanai
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgam NOVEMBRIM