Kā savā 27. oktobra – 2. novembra numurā vēsta izdevums “Privātā dzīve”, šova “X-faktors” pirmās sezonas fināliste, veterinārārste Līga Rīdere dažu mēnešu laikā atbrīvojusies no aptuveni 20 kilogramiem liekā svara.

Līga šobrīd ir trīs bērnu māmiņa – piecus un trīs gadus veciem puisīšiem, kā arī pusgadu vecai meitiņai. Vingrot un tievēt viņa sākusi aptuveni mēnesi pēc meitiņas nākšanas pasaulē – vairs nav paticis savs spoguļattēls. Uzsākot šo pārmaiņu procesu, Līgas svars bija 84 kilogrami, bet tagad vien 64. Viņa jau var uzvilkt kleitu, kuru pēdējo reizi vilkusi randiņā ar vīru pirms deviņiem gadiem, tāpat pirmo reizi spēj ielīst 38. izmēra biksēs. Kā viņa to panāca?

Pamatā ir sevis disciplinēšana, īpaši brīžos, kad gribas apēst ko neveselīgu. Līga 18 stundas diennaktī pārtiek no ūdens, bet pārējā laikā veselīgi ēd. Pirmā ēdienreiz plkst. 8 no rīta, bet pēc plkst. 14 dienā maltīšu vairs nav. Vismaz pusi šķīvja aizņem dažādos veidos pagatavoti dārzeņi, ceturtdaļu rīsi, lēcas, kuskuss vai bulgurs, bet atlikušo ceturtdaļu vistas vai liellopa gaļa. Līgas ēdienkartē sastopama arī omlete ar dārzeņiem, bezpiedevu jogurts, rieksti.

Viņa nelieto produktus, kas satur cukuru, izņemot vienu mazu našķīti brokastis. Tikai vienu un ne divus vai trīs! Tāpat Līga dzer trīs, četrus litrus ūdens dienā. Ar laiku vēlme pieēsties vakaros pāriet, vēders vairs nav uzpūties un arī miegs labāks.

Protams, papildus veselīgam uzturam ir arī vingrošana, ko Līga mēdz piekopt kopā ar bērniem, Plašāk lasiet izdevumā “Privātā dzīve”!

 

 

 

View this post on Instagram

 

Viendien pēc mana treniņa man zvanīja nepazīstams nr. ?☎️ Es aizelsusies atbildēju un saruna ievilkās uz stundu. ? Meitiņa kā vienmēr mierīgi darbojās uz paklājiņa, kamēr es padalījos ar savu transformacijas stāstu Žurnalam #PrivātāDzīve ? Lasi šīs nedēļas numurā, kāpēc man bija nepieciešamas šīs pārmaiņas. #prese #parvertības #motivācija #nomestsvaru

A post shared by Līga Rīdere (@ligaridere) on

Iepriekšējais rakstsArī hercogs Viljams izslimojis Covid-19
Nākamais rakstsGadu pēc Ķibilda nāves viņa sieva izplatījusi būtisku paziņojumu Mārtiņa talanta cienītājiem