Noskaidro kādas kaislību vēsmas TEVI sagaida šajā nedēļas nogalē!

 

auns-mil-horAuns

 

milas-laika-prognoze-saule-aiz-makona

Šajā nedēļas nogalē jutīsies mazliet nomaļus no mīlestības vēsmām. Iespējams, savās attiecībās ar partneri esat nonākuši līdz tam, ka vairs nekas nešķiet interesants, bet vai patiesi esat izmēģinājuši kaut ko mainīt? Tu esi šī cilvēka rokās nodevis visu savu sirdi un dvēseli, bet šķiet, ka pretī nesaņem pietiekami? Attiecības nenoveco, tās vīst vien tādēļ, ka tās pienācīgi neapkopj. Palutiniet viens otru, aizejiet vakariņās – vienkārši esiet blakus un izrunājieties. Pastāsti par savām sajūtām savai otrai pusītei, par šīm lietām ir jārunā, tās ir jārisina, nevis jāļaujas rutīnai, kas, diemžēl, nereti izposta pat ļoti lielisku savienību.  

 

versis-mil-horVērsis

 

milas-laika-prognoze-lietus

Pārstāj idealizēt savu dzīvi un gaidīt tādu realitāti, kas beidzot atbildīs taviem sapņiem un iedomām. Nereti gadās, ka ir smagi jānopūlas, lai realitāte būtu tāda, kādu vēlamies. Centies šajā nedēļas nogalā pēc iespējas daudz laika pavadīt kopā ar savu partneri, lai arī nebūs viegli, jo jūsu uzskati daudzējādās ziņās nesakritīs. Tev būs diezgan krasas garastāvokļa maiņas, tracinās pat dažādi sīkumi. Ja tev šobrīd nav partnera, atrodi kādu, ar ko vari izrunāties, lai saprastu, ka nevajag sēdēt un gaidīt ideālu laiku ideāla partnera satikšanai – reti kuram dzīvē notiek kā pasakā. Šis varētu būt piemērots laiks, lai izkāptu no savas komforta zonas un ļautu, lai kāds cits paņem vadības grožus. Ļauj viņam būt atbildīgam par sevi un atklāsi to, ko par sevi līdz šim nezināji.

 

dvini-mil-horDvīņi

 

milas-laika-prognoze-saule

Šajā nedēļas nogalē koncentrē visu uzmanību uz romantiku ar savu partneri. Tavs prāts darbosies kā ass instruments un iztēle ļaus pacelties augstu virs mākoņiem – septītajās debesīs. Tu zini, ka vari ļauties šādām emocijām un pilnvērtīgi izbaudīt laiku ar mīļoto – nebaidies mazliet pablēņoties. Runa nav par fizisko savienību, bet tieši par emocionālo un intelektuālo. Ja tavs partneris ir gatavs šajā nedēļas nogalē darīt to, ko tu vēlies, šīs izvērtīsies par vienām no pēdējā laika lieliskākajām dienām. Arī attālums nebūs šķērslis – mūsdienu komunikācijas rezultātā var izdarīt teju jebko. Labs laiks gaidāms arī tad, ja šobrīt tev nav partnera – daudz kas šajās dienās var notikt un mainīties.

 

vezis-mil-horVēzis

 

milas-laika-prognoze-sniegs

Visticamāk, šobrīd savā mīlas dzīves jomā izjūti milzu apjukumu. Varbūt ir pienācis laiks apdomāt, ko patiesi vēlies, ko gaidi no attiecībām un vai vispār tās vēlies. Galvenais – skaidri saprast savas vēlmes un nemelot sev! Daļa no tevis nevēlas padoties un turpināt cīnīties pat tad, ja ir ļoti grūti. Lai nu kā, bez sevis izzināšanas tālāk netiksi. Katrā ziņā, šobrīd esi liela apjukuma virpulī, un tev grītības sagādā arī situācijas atrisināšana, vienkārši šķiet, ka nekas nav skaidrs, ka viss ir sagriezies kājām gaisā. Ja šobrīd tev nav savas otrās pusītes, iespējams, tieši šis dzīves haoss traucē tev tādu atrast – tas atbaida. Pirms veiksi nākamo soli attiecībās vai dzīvē kopumā – sakārto haosu, kas valda pašlaik.

 

lauva-mil-horLauva

 

milas-laika-prognoze-saule-aiz-makona

Šī ir ļoti piemērota nedēļas nogale tam, lai plānotu savu attiecību nākotni. Ja tev ir attiecības, apdmā, kā jūs tās varētu uzlabot, padarīt tās interesantākas, darīt vienam otru vēl laimģākus. Ja ir kādas neskaidrības – risiniet tās, neļaujiet attiecībām nīkuļot. Ja šobrīd tev otrās pusītes nav, ir pienācis laiks saprast, ko tu gaidi. Tev jāsaprot, kādu cilvēku vēlies redzēt sev blakus, kāds ir cilvēks, ar kuru tu labprāt kopā nodzīvotu visu mūžu. Reizēm ir labi, ja apkārtējie dod padomus, taču šoreiz ieklausies sevī un pieņem savus lēmumus, uzticoties tikai sev.

 

jaunava-mil-horJaunava

 

milas-laika-prognoze-saule-aiz-makona

Šajā nedēļas nogalē mīlestība tev nebūs ne prātā. Mājas dzīve, darbs un finanšu jautājumi aizņems visu tavu laiku un domas virzīsies tikai turp, romantikai vienkāši neatliks laika. Ja tev ir attiecības, raugi gan, lai partneris netiktu atstumts tavas lielās aizņemtības dēļ – atrdi laiku kaut vienkāršām sarunām un nenogurdini viņu ar stāstiem tikai par savu slodzi. Nenāks par ļaunu, ja lieku reizi atgādināsi šim cilvēkam, ko pret viņu jūti, taču pieklājīgi paskaidrosi, ka tev ir daudz darāmā, ka tas ir jāizdara, lai varētu ļauties kam citam – runā nevis ignorē. Atceries, ka komunikācija ir viens no galvenajiem labu attiecību pamatakmeņiem, tādēļ neizolē sevi un nedod partnerim nepareizus mājienus, nepareizu priekšstatu.

 

svari-mil-horSvari

milas-laika-prognoze-lietus

Ir reizes, kad tavs ķermenis un garīgā pasaule burtiski kliedz pēc uzmanības – šī ir viena no tādām nedēļas nogalēm. Tev gribēsies, lai tevi pamana, lai redz tavu skaistumu un apbrīno. Iespējams, tev gribēsies vairāk kaislības savā ikdienā – neatkarīgi no tā vai tev ir attiecības, vai tādu nav. Padomā par to, ko darīt, lai ti vairotu – ne vienmēr ir jāgaida tikai tas, kad beidzot sāks rīkoties otrs. Daudz ir tevis paša rokās. Tev ir jāsaprot, ko vēlies, jāsaprot, kas notiek pašlaik un vai virziens, kurā dodies, ir pareizais. Centies neko nesasteigt!

 

skorpions-mil-horSkorpions

 

milas-laika-prognoze-saule-aiz-makona

Solās būt laba nedēļas nogale. Taču tev vajadzētu padomāt, tā teikt, salikt pa plauktiņiem pēdējā laika notikumus, lai tie tev netraucētu turpmākajā ikdienā. Iespējams, šobrīd ir sajūta, ka nav īsti pārliecības, kas ar tevi notiek – mēģini to saprast. Ir sajūta, ka ir sakrājies pārāk daudz emociju, bet tu pat nevari visām rast skaidrojumu. Viss ir tādā virpulī, ka tu īsti nesaproti, ko vēlies, bet ko nē. Nedēļas nogalē ļauj, lai tevi palutina – ģimene, draugi – ikviens, kurš to var. Ļaujies tam! Izvairies no jebkādu lielu pārmaiņu ieviešanas, visupirms tiec skaidrībā ar savām izjūtām un domām. Pavadi laiku ar savu otru pusīti, ja tev tāda ir – arī tas palīdzēs sakārtot domas.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

 

milas-laika-prognoze-saule

Šajā nedēļas nogalē kaislības sitīs augstu vilni. Iespējams, sajūti gatavību spert nākamo soli attiecībās – droši dari to. Izvērtē to, kas šobrīd tavām attiecībām ir vissvarīgākais, saproti, kas ir tas, ko vēlies ne tikai tu, bet jūs abi. Nenāks par ļaunu, ja vēlreiz atgādināsi savai otrai pusītei, cik ļoti cieni, mīli, apbrīno viņu. Lielāko daļu dzīves tevī nav īsti bijusi pārliecība par cilvēkiem – par to, kuram va uzticēties, bet kuram nē, kas radījis, varētu teikt, iemācījis zināmu nedrošību. Šajā nedēļas nogalē pavadi laiku ar partneri, lai kliedētu šo sajūtu, ja vēl nejūti pārliecību par šo cilvēku – šajā nedēļas nogalē maini to, tas ir iespējams! Ja tev ir ilglaicīgas attiecības – vienkārši izbaudi tās. Kad pēdējo reizi tu to darīji?

 

mezazis-mil-horMežāzis

 

milas-laika-prognoze-saule

Ja šajā nedēļas nogalē nav ieplānotas nekādas tikšanās ar radiem vai draugiem – velti laiku mājas uzkopšanai, drēbju sašķirošanai , kārtības ieviešanai visnekārtīgākajās vietās tavās mājās. Tā sakārtosi ne vien lietas ap sevi, bet arī savā prātā. Romantiku tik vienkārši sakārtot nav iespējams, bet, ja rīkosies pareizi, ļausi vaļu fantāzijai, arī šo jomu izdosies sakārtot un ievirzīt sev vēlamā gultnē. Atcerie, ka attiecībās nav runa tikai par tevi, attiecībās ir divi cilvēki – tu un tavs partneris. Neaizmirsti, bet izbaudi to!

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

 

milas-laika-prognoze-lietus

Uzmanies no tā, ko tu runā – tava mēle var sagādāt tev nepatikšanas. Tu lieliski zināsi, par kuru situāciju ir runa – ja pateiksi vai pateici kaut ko nevietā – tagad nāksies cīnīties ar sekām. Sargi savas attiecības un partneri. Velti laiku, lai apdomātu savu rīcību, bieži tu nesavaldies tā kā vajadzētu, un tas izraisa daudzas nevēlamas situācijas. Ne vienmēr taisnība būs tikai tev un ne vienmēr tu vari būt līderis – samierinies! Dod iespēju cilvēkiem tevi iepazīt un iemīlēt.

 

zivis-mil-horZivis

 

milas-laika-prognoze-saule-aiz-makona

Vai vari sev konkrēti atbildēt uz jautājumu, kā pašlaik jūties? Ja vari – labi, ja nē – beidzot tev jāvelta laiks sev. Pietiks darīt vairāk nekā tu spēj. Velti laiku attiecībām. Iespējams, tieši romantika ir tā sfēra, kas tev šobrīd trūkst. Bet tu taču to vari mainīt! Komunicē ar partneri un atceries – arī kopīga pastaiga var būt īpašs un romantisks mirklis. Neļauj bailēm diktēt noteikumus savā dzīvē. Esi atvērts un ļauj lietām notikt dabiski – sajutīsi, cik pārsteidzošas lietas var atgadīties. Izbaudi dzīvi, dāvā mīlestību un tu to saņemsi pretī!

 

Lai tev lieliska nedēļas nogale!

Iepriekšējais rakstsSeši būtiski jautājumi, uz kuriem jāatbild, pirms viņam saki ‘JĀ’!
Nākamais rakstsPiecas būtiskākās maņas seksā – kāpēc ir svarīgi izmantot tās VISAS!