Pēc sarežģīta posma dzīvē kādreiz tik populārā TV raidījuma “Rīta mikslis” vadītājs Egils Zariņš savu 60. dzimšanas dienu sagaidījis lieliskā formā, vēsta 25. maija – 1. jūnija izdevums “Privātā dzīve”.

Kādreizējais žurnālists, raidījumu “Rīta mikslis” un “Nedēļa” vadītājs Zariņš izdevumam atzīst, ka nudien agrāk esot bijis pilnīgāks, bet pārdzīvojumu dēļ svars sācis strauji kust. Pirms kādiem četriem gadiem beidzies projekts televīzijā un Egils sapratis, ka nevienam vairs nav vajadzīgs. Viņš nav gaidījis, ka viņu visur uzņems kā karali, tomēr tas bijis kā pret sienu – nekādu iespēju. Uz stresa pamata krities svars, kas, par laimi, nav atgriezies arī tagad, kad Zariņš jau kādu laiku strādā Labklājības ministrijas Komunikācijas nodaļā kā sabiedrisko attiecību speciālists. Tāpat pirms gada atmetis smēķēšanu un varot apliecināt – svars klāt nenāk.

Kādreizējā TV zvaigzne arī daudz kustas, bet nekādas īpašas diētas neievēro. Pandēmijas laikā, kad daudz sanāk strādāt attālināti, viņš mēdz ieturēt vieglas brokastis, piemēram, auzu pārslu putru. Tā kā Egils dzīvo viens un arī gatavo sev vienam, tad ēdiena pietiekot divām, trim dienām. Pēdējais atklājums ir vistas buljons ar mazajiem makaroniņiem, no kura teju kļuvis atkarīgs. Zariņš atsakās no baltmaizes, picas un čipsiem, bet viņa vājība esot saldinātie dzērieni. Lai gan vaļasprieks esot makšķerēšana, paša ķertās zivis ēd nelabprāt – Egilam nepatīk ķēpāties ar asakām.

Egils saka, ka nejūtas 60 gadus vecs. Nevienu neapvainojot, viņš novērojis, ka mūsu TV valda jaunības kults un “tādi veci onkuļi kā es nevienam nav vajadzīgi”. Viņš gan esot atvērts darba piedāvājumiem, piemēram, kādā sarunu šovā – pat ne obligāti kadrā, kaut aiz tā. Tur viņa pieredze vēl lieti varētu noderēt. Egils atzīst, ka laiks, kad gribējies būt visu pazītai TV zvaigznei, viņa dzīvē ir beidzies.

 

 

Iepriekšējais rakstsKāpēc ir svarīgi vakcinēt mājdzīvnieku?
Nākamais rakstsIzplatīta būtiska informācija veikalu tīkla ELVI pircējiem