Augusts ir aizsteidzies un klāt pirmā pilnā septembra nedēļa! Baudīsim Latvijas dabas krāšņumu un ļausimies it visam, ko sniedz katra turpmākā diena.

 


auns-zalaja-apli-ieksa-1Auns

Zvaigznes mudina šajā nedēļā aizdomāties par to, ko pašlaik vēlies no savas dzīves. Vai tu pats to patiešām apzinies? Šajās dienās velti laiku tam, lai pārdomātu savas vajadzības. Tas nepieciešams tā iemesla dēļ, ka, visticamāk, jau ilgstoši esi nolicis malā savas personīgās nepieciešamības un vēlmes. Planētas mudina pieņemt lēmumu, lai šajā nedēļā par tavu galveno epicentru kļūsti tu pats! Ir īpaši labvēlīgs laiks ceļošanai. Tāpat Marss palīdzēs mainīt kādu norišu kārtību, nodrošinot, ka netiks aizvainotas neviena cita  intereses. Šis ir laiks, lai izlemtu, ar ko vēlies nodarboties arī savā brīvajā laikā. Ieskicē arī kādas tālākas nākotnes vīzijas.

 

 

 

versis-zalaja-apli-ieksa-1Vērsis 

Šajās dienās tev ir jāizvairās kādam atklāt savus noslēpumus, pretējā gadījumā – tas tev ļoti atspēlēsies. Tā vietā mēģini veltīt visu laiku un enerģiju savai dzīvei un prioritātēm tajā. Ziņas par cilvēku, kurš tev ir ļoti nozīmīgs, sagādās iemeslu pamatīgam satraukumam par kādu gaidāmu notikumu. Šonedēļ pār tevi valdošā planēta Venēra palīdzēs daudz vieglāk izvēlēties cilvēkus, kurus apbrīnot, no kuriem iedvesmoties un ņemt piemēru. Tomēr zvaigznes norāda, lai izvēlies šīs personas ļoti uzmanīgi. Ne vienmēr tas, kas šķiet acīmredzams, tāds tas ir arī patiesībā. Šī būs tava jaunās nedēļas galvenā mācību stunda.

 

 

 

dvini-zalaja-apli-ieksa-1Dvīņi

Planētas uzsver, ka tava horoskopa zīme ir pazīstama ar savu spēju komunicēt, taču jaunajā nedēļā viss ļoti strauji mainīsies. Visticamāk, atklāsi, ka būs ļoti grūti izteikt savas patiesās sajūtas. Tā tas nebūs vien ar draugiem un paziņām, bet arī ar taviem vistuvākajiem cilvēkiem. Tas radīs pamatīgu emociju jūkli un virkni ar grūtībām.  Šīs dažādās sajūtas mudinās no jauna pārvērtēt daudzas nianses tavā dzīvē, atlasot tās lietas, kas vien kavē tavu laiku un zog enerģiju. Tomēr šīs nedēļas likstas var pamatīgi ietekmēt arī tavu pēdējo nedēļu centienus, galvenokārt tā iemesla dēļ, ka tavu prātu būs pārņēmušas citas lietas, kavējot iesākto mērķu sasniegšanu.  Planētas mudina šajā nedēļā pamēģināt izskaidrot savas jūtas tiem, kurus pēdējā laikā esi ļoti aizskāris. Ļoti iespējams, ka viņi pat neapjauš, kādas sajūtas piedzīvo šajā laikā. Kas ir skaidrs un pašsaprotams tev, iespējams, tāds nemaz nešķiet citiem.

 

 

 

vezis-zalaja-apli-ieksa-1Vēzis

Zvaigznes norāda, ka turpmākajās dienās var būt grūti atrast laiku visām norisēm, ko vēlēsies realizēt. Šī iemesla dēļ, planētas mudina rīkoties gudri un sastādīt savu prioritāšu sarakstu un ļoti stingri ievērot to. Pretējā gadījumā tu vari vien haotiski mētāties no viena darba pie otra, apzinoties, ka galu galā esi turpat, kur biji nedēļas iesākumā. Ļoti iespējams, ka šajās dienās apjautīsi, cik patiesi ilgojies pēc kāda sev ļoti nozīmīga cilvēka. Zvaigznes norāda, ka ļoti ticams, ka šī persona pret tevi izjūt tieši to pašu.  Ja nesaņem tik kāroto vēsti, esi drosmīgs un sper soli pirmais. Visticamāk, pēc tam būsi patiesi priecīgs apzināties, cik ļoti gaišāka un laimīgāka būs kļuvusi tava ikdiena pēc šādas rīcības. Zvaigznes tev paredz nozīmīgus notikumus privātajā sfērā. Esi gatavs, ka nākotne nesīs romantiskus pavērsienus.

 

 

lauva-zalaja-apli-ieksa-1Lauva

Kāds, uz kuru tu paļāvies, var šajā nedēļā zaudēt tavu uzticību. Tomēr pirms krist izmisumā par šīm sabojātajām attiecībām, zvaigznes mudina palūkoties uz šo situāciju no cita skatu punkta. Patiesībā šī persona tev ir izdarījusi lielu pakalpojumu, jo melīga, neīsta un neuzticama cilvēka vairs nebūs tavā dzīvē.  Iespējams, ka apzināsies, ka ir pienācis laiks būt līdz galam atklātam un patiesam arī pašam. Ir īstais brīdis, kad izskaust no savas ikdienas arī baltos melus, jo, lai cik nevainīgi tie šķistu, tā ir un paliek nepatiesība. Planētu stāvoklis iezīmē, ka sākot ar ceturtdienu tev var šķist, ka no pleciem esi nometis pamatīgu apgrūtinājumu gūzmu. Tāpat kāds ārvalstu ceļojums var nest romantiskus notikumu pavērsienus.

 

 

jaunava-zalaja-apli-1Jaunava

Zvaigznes norāda, lai šajā nedēļā nesteidzies, kad darbojas ar faktiem un skaitļiem. Tas tāpēc, ka šajās dienās ne viss būs tā kā šķita sākumā. Ir ieteicams labāk atlikt visas svarīgās sanāksmes vai līgumu parakstīšanas līdz esi pilnībā pārliecināts par to, ka piekrīti ikvienai izteiktajai domai vai katram punktam kādā svarīgā dokumentā. Planētu stāvoklis iezīmē, ka visi aspekti liek domāt, ka šādā gadījumā tas, ko tu panāksi, būs daudz pastāvīgāks un ilgnoturīgāks, nevis kārtējā īstermiņa ideja. Esi gatavs arī tam, ka drīzā nākotnē tavā dzīvē sagaidāmas būtiskas izmaiņas.

 

 

svari-zalaja-apli-ieksa-1Svari

Zvaigznes uzsver, ka iepriekš esi jau brīdināts, ka ir jāapbruņojas ar uzticību citiem, ko, iespējams, kādu laiku pirms tam esi pazaudējis. Tev šajās dienās ir jāiemācās un jāzina, ka vari paļauties uz saviem vistuvākajiem un uzticamākajiem sabiedrotajiem. Apzinies, ka ir iespējams sagaidīt to labāko no saviem draugiem! Atmet pārlieko piesardzību. Planētas norāda, ka šāda rīcība ir likusi tev samierināties ar to, kas paliek pāri, nevis to, ko esi izcīnījis pats saviem spēkiem. Šī nedēļa ir piemērots brīdis, lai veltītu laiku pārdomām par to, ko tu patiesībā vēlies no savas nākotnes, jo, visticamāk, tavā priekšā jau iezīmējas daži visai svarīgi lēmumi, ko nāksies apsvērt tuvākajā laikā. Tomēr zvaigznes norāda, ka kāda nianse biznesā var izrādīties vienkārši fikcija. Šī iemesla dēļ ir vērts pārbaudīt savus avotus. Šajās dienās liec lietā visus ieročus, lai  aizstāvēt sevi un savas ieceres. Ir laiks atgūt kaujiniecisko garu!

 

 

skorpions-zalaja-apli-ieksa-1Skorpions

Kad bija pēdējā reize, kad izmantoji laiku savā labā, savās interesēs? Zvaigznes iezīmē, ka tas, visticamāk, bijis pirms krietna brīža. Planētas šajās dienās mudina saskatīt, ka tu jau ilgstoši dejo citu mūzikas pavadījumā, ka jau sen esi izlaidis no rokām vadības grožus un seko norādēm, ne saviem personīgajiem uzskatiem un pārliecībām.  Ir piemērots laiks aizstāvēt sevi, iestāties par savām vēlmēm un ambīcijām. Dod sev laiku pārdomām un patieso vēlmju apzināšanai. Tu daudz ko panāksi savā dzīvē šonedēļ, ja apzināsies, ka vispirms ir jāsāk ar sevis izprašanu. Ziņa par kāda mazuļa piedzimšanu vai grūtniecību sagādās iemeslu patiesam priekam un sajūsmai.

 

 

strelnieks-zalaja-apli-ieksa-1Strēlnieks

Zvaigznes norāda, ka šajās dienās vari piedzīvot finansiālas grūtības. Iespējams, būsi tik ļoti sapinies materiālajos darījumos, ka nāksies aizņemties naudu no vienas personas, lai atdotu otrai. Planētas vēlreiz atgādina, ka rakstītam vārdam ir daudz lielāka nozīme,  nekā tu, iespējams, varētu iedomāties. Šī iemesla dēļ turpmākajās dienās mēģini pievērst uzmanību tam, ko tu paraksti. Pretējā gadījumā tas var beigties ar pamatīgām lamatām, no kurām būs ļoti grūti izkļūt vai tas būs teju  neiespējami. Tāpat šajā nedēļā vari apzināties, ka ir vērts atkārtoti pārrunāt visus esošos piedāvājumus. Tas nodrošinās to, ka nepalaidīsi garām kādu lielisku iespēju.

 

 

mezazis-zalaja-apli-ieksa-1Mežāzis

Zemes elements, kas ietekmē tavu zvaigznāju, mudinās un pat stimulēs lūgt saistības, ko tu  patiesībā nemaz nevēlies vai nodibināt tādas attiecības, kas tev nebūt pašlaik nav nepieciešamas. Kādas nesaskaņas ģimenes dzīvē, visticamāk, nepārprotami norādīs uz tavu vainu to attīstībā. Centies vairāk kontrolēt savas emocijas un vēlmes. Kāda situācija šajās dienās var slēpt daudz vairāk nekā paredzēji, nekā varēji iedomāties. Planētu stāvoklis uzver, ka neuzmanīgs prāts piektdien var mudināt pieļaut muļķīgas kļūdas, kas izraisīs virkni ar neveiksmēm. Esi īpaši uzmanīgs, ja nepatikšanas pašlaik tev ir pilnīgi liekas.

 

 

udensvirs-zalaja-apli-ieksa-1Ūdensvīrs

Ļoti ticams, ka šajās dienās tu vari izjust bailes par kaut ko vai kādu personu. Visticamāk, ļausi šīm emocijām kontrolēt sevi, nevis pats turēsi šīs nepatīkamās sajūtas stingros grožos. Planētu stāvoklis mudina izmantot otrdienu, lai sāktu sastādīt jaunu spēles plānu, jo tevī var pamosties sajūta, ka tavā ceļā nav nekā tāda, ko nespēj iegūt vai sasniegt. Tāpat zvaigznes iezīmē, ka šajā nedēļā dažādi argumenti un domstarpības darba vietā nebūs tava laika un enerģijas vērti. Šī iemesla dēļ labāk pasper soli atpakaļ, un ļauj citiem padarīt sevi par izsmiekla objektiem. Ceturtdien vai piektdien vari saņemt kādu sen gaidītu zvanu.

 

 

zivis-zalaja-apli-ieksa-1Zivis

Parasti tu spēj labi tikt galā ar dažādām emocijām un domstarpībām, taču šajās dienās tev var šķist, ka esi zaudējis ticību pats saviem vārdiem un darbībām. Notikumi, kas atgadīsies ar tevi šonedēļ, mācīs kā un kāpēc tev ir jāiestājas pašam par sevi, kāpēc jāsaņem sevi rokās  un jāturpina  iesāktās lietas. Rēķinies, ka šajās dienās kāda jauna darbība radīs satraukumu, tomēr vien tavās rokās būs izvēles iespējas – vai īstenot tās dzīvē vai labāk atlikt uz vēlāku laiku. Planētas uzver, ka šis ir lielisks laiks zināšanu atsvaidzināšanai vai jaunas informācijas apguvei.

 

 

Lai lieliska jaunā septembra nedēļa!

Iepriekšējais raksts“Tērēšu apzinīgi!” Strādīgam rīdziniekam pirkums “Rimi” atnes sešciparu summu
Nākamais rakstsUzmanību! Vēsts par bērna piespiedu testēšanu Limbažu skolā ir viltus ziņa!