Kā vēsta britu mediji, fotogrāfijai, kurā redzams, ka princis Čārlzs karalienes vietā piedalās parlamenta štata atklāšanas pasākumā šonedēļ, vajadzētu radīt “nopietnu satraukumu” princim Harijam un Meganai Mārklai, apgalvojis karaliskais komentētājs.

Karaliskā komentētāja Daniela Elsere sacīja, ka Saseksas hercogpārim ir “diezgan viegli gājis” ar karalieni monarhijas vadībā pēc tam, kad viņi pameta Lielbritāniju, neskatoties uz viņu nesaudzīgajām intervijām.

Rakstot vietnei news.com.au, Elsere sacīja: “Tātad, kas notiks gan personiskā, gan karaliskā nozīmē, kad karaliene dosies mūžībā un Čārlzs pārņems grožus? Ir visas iespējas, ka Harijs un Megana varētu saskarties ar daudz nepatīkamāku laiku.” Elsere sacīja, ka Velsas prinča fotoattēls parlamenta štata atklāšanā parāda, ka karalienes valdīšanas laiks “ar katru dienu tuvojas nobeigumam” un “tas ir iemesls Harijam un Meganai nokļūt krietni trauksmainā situācijā, krītot pat panikā domās par nākotni.”

Princis Čārlzs piedalījās karalienes vietā parlamenta valsts atklāšanā šonedēļ

Viņa sacīja: “Šī pārāk brīvā pieeja no pils puses, ļoti iespējams, varētu izgaist laukā pa logu, kad valdīšana nonāks Čārlza rokās. Viņš burtiski visu mūžu ir gaidījis līdz šim augstākajam titulam, un viņa vēlme sēdēt mierā un “dzert” jebkādus Molotova mediju kokteiļus, ko Saseksas hercogpāris nākotnē varētu izmantot pils virzienā, varētu būt ļoti maz ticama.”

Iepriekšējais rakstsTrešais lielais laimests gada laikā – šoreiz jauns auto! Kāds ir rīdzinieka noslēpums?
Nākamais rakstsKurš nākamais rindā uz troni: Zināms, kas notiktu, ja troņmantinieks Čārlzs nomirtu vēl pirms mātes