Šī diena var atgādināt braucienu pa “amerikāņu kalniņiem”. Kādā brīdī, kad šķitīs, ka panākumi jau ir pavisam tuvu, viss var krasi mainīties un jau pavisam drīz vari sagaidīt pilnīgu sakāvi. Šī iemesla dēļ nav ieteicams plānot kaut ko svarīgu.

 

auns-mil-horAuns

Tu vari pavadīt šo dienu kādā ģimenes pasākumā. Noliec malā karstās emocijas un savas jūtas, kad runā ar tuviniekiem, jo šie svētki var galu galā sniegt iemeslu bažām. Ļoti ticams, ka kāds tev zināms jauns cilvēks sāks izrādīt interesi par tavu laulāto draugu vai otru pusīti, uzsākot flirtu it kā tevis nemaz nebūtu blakus.

 

versis-mil-horVērsis

Šodien tu vari atteikties cīnīties par taisnīgumu. Vari doties uz iepirkšanās centru un tur kļūt par kāda nepatīkama incidenta liecinieku. Iespējams, būsi satriekts par notikušo, bet, visticamāk, neiesaistīsies. Tev var būt tikai viena doma – kā nesabojāt attiecības ar šī veikala darbiniekiem, jo tā ir vieta, ko bieži apmeklē!

 

dvini-mil-horDvīņi

Šodien tu, visticamāk, no visas sirds koncentrēsies uz saviem ģimenes jautājumiem. Vēlēsies palīdzēt radiniekam, kurš nokļuvis pamatīgās nepatikšanās. Tāpat vari veltīt vakaru pārmaiņām savās mājās. Šī nebūs diena, ko veltīsi atpūtai, tomēr ļoti iespējams, ka nemaz nebūsi noraizējies par laiku, ko nāksies tērēt šo nianšu realizēšanai.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Šajā dienā tu patiesi izbaudīsi romantiku. Tavā dzīvē var parādīties kāds cēls cilvēks, kurš  būs gatavs lasīt tev stundām ilgi dzeju un apbērt ar komplimentiem. Šai personai nebūs konkrēta plāna, lai piekļūtu tev tuvāk. Tomēr tas izdosies visai dabiski, un jau vakarā vari doties pie kāda no draugiem, lai lūgtu padomu, kā rīkoties tālāk.

 

lauva-mil-horLauva

Šodien tev vajadzētu piedomāt pie savas reputācijas saglabāšanas. Tavā dzīvē var parādīties kāda nepatīkama lieta, kas novirzīs tevi no kādas idejas realizēšanas uz publiskās skatuves. Zvaigznes mudina, lai turi sevi grožos un nesāc skaļi kliegt sev nozīmīgu cilvēku priekšā. Neaizmirsti, ka kāds to var slepus nofilmēt savā viedtālrunī. Uzvedies diplomātiski.

 

jaunava-mil-horJaunava

Tu šajā dienā vari izlemt atzīties mīlestībā kādai personai. Vari pavadīt ilgu laiku, lai sagatavotu sevi šādai svarīgai diskusijai, rūpīgi plānojot un piedomājot pie sava ārējā izskata, kā arī apsverot pārliecinošus argumentus, lai iekarotu šī cilvēka sirdi. Persona, kura tev patīk,klausīsies it visā, ko teiksi, un tad, visticamāk, lūgs laiku pārdomām.

 

svari-mil-horSvari 
Šajā dienā tu, visticamāk, vari novest sevi līdz pilnīgam fizisko spēku izsīkumam. Jau no rītausmas sāksi darīt daudzas lietas savās mājās. Arī pēcpusdienā īstenosi to pašu, taču nu, visticamāk, namā pie kāda no taviem vecākā gadagājuma radiniekiem.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien tu gudri pielāgosies dažādiem mainīgajiem apstākļiem. Vari pat pilnībā atmest savus šīs dienas plānus, lai izdabātu laulātā drauga vēlmēm. Vairākas reizes vari mainīt savu atrašanās vietu un kompāniju, ar kuriem kopā izklaidēsies.

 


strelnieks-mil-horStrēlnieks

Tu šodien vari nolemt, ka savas dzīves galvenās vērtības vēlies kontrolēt ar visradikālākajiem līdzekļiem. Vari apjaust, ka daudzas lietas šajā pasaulē nevar izmērīt naudā, skaidri apzinoties, ka nav nekādas jēgas dzīties pakaļ bezjēdzīgām materiālajām lietām. Tā vietā vēlēsies izbaudīt emocionālo komfortu un iegūt labu veselību.

 

mezazis-mil-horMežāzis 

Šajā dienā vari piedzīvot nepārvaramu garlaicību. Kāds parādīsies pie tavas mājas durvīm. Šo personu, visticamāk, būs uzaicinājis kāds no taviem tuviniekiem. Kā jau tas paredz šādos gadījumos, tev būs jāpalīdz sagatavot cienasts, jāsapošas un jāuzņem šis cilvēks ar smaidu. Tad vairākas stundas vari žāvāties, skatīties laukā pa logu un klausīties ziņu apmaiņā, kas tev absolūti neinteresē.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs 
Tu pavadīsi šo dienu pilnīga emocionālā komforta apstākļos. Ģimenes skandāli tavās mājās mazināsies un tava otra pusīte vairs nemocīs tevi ar ķildām par sīkumiem. Īsāk sakot, jūs abi nolemsiet, ka nav nekādas jēgas sabojāt savu dienu ar šādu uzvedību.

 

zivis-mil-horZivis

Šajā dienā tev, visticamāk, neizdosies atstāt vēlamo iespaidu uz kādu konkrētu personu. Visticamāk, veltīsi daudz laika izvēloties piemērotu apģērbu uz sen gaidītu burziņu, taču neviens nenovērtēs tavus centienus. Arī persona, ar kuru tev pēdējās dienās izveidojies labs kontakts, uzlūkos šo situāciju diezgan vienaldzīgi.

 

Lielisku dienu!

Iepriekšējais rakstsIzskan nopietns brīdinājums par laiku tuvākajās stundās
Nākamais rakstsIzskan pirmās versijas par avāriju uz Valmieras šosejas, kas dzēsa trīs cilvēku dzīvību – VIDEO