Uzzini, kāda ir katra horoskopa zīmes pārstāvja seksualitāte un, ko no viņa iespējams sagaidīt guļamistabā.

 

Auns

auns-zalaja-apli-ieksa-1

Ļoti enerģisks mīlnieks. Auns ir ļoti kaislīgs un neatlaidīgs pret savām vēlmēm un partneri, viņš pat var rīkoties egoistiski. Taču, lai gan egoists, tomēr prot parūpēties arī par to, lai partnerim būtu labi, tiesa, visticamāk, tad, kad pats jau būs izjutis, ko vēlējies. Viņa seksualitātes enerģija un spēks, varētu teikt, ir pat apskaužami. 

 

Vērsis

versis-zalaja-apli-ieksa-1

Šīs horoskopa zīmes pārstāvim ne vien sekss ir lielākā bauda, bet visdažādākās lietas, kas spēj apmierināt ķermeni, piemēram, izcila atpūta,  kvalitatīvs miegs, gards ēdiens u.c. Vērsis kā jau Vērsis, arī gultā izjūt stabilitāti, tādēļ vislabprātāk arī partnerim vēlas sniegt neaizmirstamu baudu, ne tikai saņemt to pats. Vērsis arī lieliski zina, kā to vislabāk sagādāt. Tā kā Vērsis ir ļoti pacietīgs un uzmanīgs, ar viņu kopā būs iespējams izbaudīt visdažādāko emociju gammu, ļaujoties pilnīgai baudai.

 

Dvīņi

dvini-zalaja-apli-ieksa-1

Viņi mēģina visiem spēkiem kliedēt rutīnu, ja tā cenšas ielauzties ikdienā, tāpat arī tas attiecas uz seksuālo dzīvi. Dvīņi, kā jau divu dabu būtība, viegli spēj izklaidēties vienas nakts romānos vai iesaistīties uzreiz divās attiecībās. Taču, ja attiecības ir tikai vienas, viņi spēj vienu brīdi būt mīloši un gādīgi, otrā mirklī jau skandēt, ka partneris nav vēlams un mīlēts. Lai gan Dvīņi nav visenerģiskākie mīlnieki, tomēr viņiem gultā patīk eksperimentēt. Dvīņiem attiecībās svarīgākais ir nevis seksuālā, bet garīgā saderība.

 

Vēzis

vezis-zalaja-apli-ieksa-1

Šīs horoskopa zīmes pārstāvis gultā nav diezko ieinteresēts izmēģināt daudz ko jaunu, viņš nealkst pēc milzu daudzveidības, taču ir spējīgs sajust partnera vēlmes. Vēzis vairāk orientēts uz to, lai spētu prieku un baudu sagādāt savam partnerim, taču pašam  tajā laikā gribas justies ērti un komfortabli. Vēzim ļoti svarīga ir apkārtējā atmosfēra, tādēļ labi derēs sveču gaisma, liriska mūzika.

 

Lauva

lauva-zalaja-apli-ieksa-1

Lauva kā jau Lauva – liels un varens, alkst pēc citu apbrīnas, tādēļ vēlas sevi pierādīt, tāpat notiek arī gultā. Lauva ir labs pavedinātājs un veikli prot izlikties, ka ir ļoti pieredzējis intīmajā jomā pat tad, ja tā nebūt nav. Šīs horoskopa zīmes pārstāvjiem patīk ērtības, vislabāk, liela gulta, kurai apkārt izvietots piemērots, intīmu gaisotni veidojošs apgaismojums. Lai nu kā – Lauva izdomās kā guļamistabā pārsteigt savu partneri. 

 

Jaunava

jaunava-zalaja-apli-1

Šīs horoskopa zīmes pārstāvji parasti nav visai naski uz vienas nakts sakariem, viņi vēlas atrast savu īsto mīlestību, tādēļ ir gatavi no daudz kā atteikties, gaidot savu mīļoto. Sievietes Jaunavas trauslums un sievišķība spēj iekvēlināt partneri tik pat ļoti kā tad, ja viņa būtu pieredzējusi baudas sniegšanas speciāliste. Jaunavas atturība un reizē romantiskā padevība savam īstajam ir neaizmirstami pievilcīga, un tā partneri spēj patiesi iekvēlināt. Vīrieši Jaunavas, savukārt ir lieliski pavedinātāji, viņi apzinās savas spējas un labprāt tās liek lietā. 

 

Svari

svari-zalaja-apli-ieksa-1

Svari ir, varētu teikt, visromantiskākās horoskopa zīmes pārstāvji ne vien dzīvē, bet arī gultā. Lieliski flirta meistari, jo spēj izteikties tā, ka vārdi vien iekvēlina partneri. Svari spēj partnerim sagādāt daudz neaizmirstamu mirkļu un piedzīvojumu ne tikai ikdienā, bet arī gultā. Lai gan nav paši aktīvākie, tomēr idejas un romantisma netrūkst. Mīlestības spēja Svariem (ja atrasts īstais cilvēks) neļauj to pamest vai sāpināt līdz pat mūža galam. 

 

Skorpions

skorpions-zalaja-apli-ieksa-1

Viena no viskaislīgākajām horoskopa zīmēm. Skorpionam ļoti nozīmīga ir fiziskā tuvība, un viņš spēj novērtēt kā baudas gūšanu, tā arī sniegšanu. Lai gan maigs un mīlestības alkstošs, tomēr nenogurdināms un izdomas bagāts – ar viņu guļamistabā garlaicīgi nebūs nekad. 

 

Strēlnieks

strelnieks-zalaja-apli-ieksa-1

Saka, ka ar Strēlnieku gultā ir grūti sacensties un ne tikai. Savā izdomā šīs horoskopa zīmes pārstāvis ir ļoti bagāts, viņam vienmēr radīsies kādi interesanti priekšlikumi, jo arī viņam pašam patīk eksperimentēt. Taču gultā Strēlnieks ir ne vien aktīvs uz seksu, viņam patīk arī, piemēram, spontāni sarīkota spilvenu kauja, apskaušanās un kopīga televizora skatīšanās vai vienkārši atrašanās gultā kopā ar mīļoto – pļāpājot. Ar Strēlnieku pavadītie brīži vienmēr būs aizraujoši, taču jāuzmanās, jo īpaši Strēlnieku vīrietis spēj ar savu seksuālo valdzinājumu paņemt savā varā partneri, taču vēlāk partnerim kļūst ļoti grūti Strēlnieku pārliecināt, ka kopā jāpaliek un attiecības jāveido uz mūžu. 

 

Mežāzis

mezazis-zalaja-apli-ieksa-1

Mežāzis sevi tuvības laikā var izteikt vislabāk, jo viņš ir maigas, mierīgas, pat sentimentālas dabas cilvēks. Lai gan jūtīgs un nekautrējas savas jūtas izrādīt, viņā mīt milzu pārliecība par sevi. Viņam neinteresē dažādi seksuāli eksperimenti, vislabāk Mežāzis gultā sevi pierāda ar vienkāršām un pārbaudītām metodēm, un tieši tāpēc tas vienmēr tik labi nostrādā.

 

Ūdensvīrs

udensvirs-zalaja-apli-ieksa-1

Viņam ir diezgan savdabīga dzīves uztvere, kas nozīmē, ka tieši tāds viņš ir arī gultā. Viņš ir kārs uz seksu un var nebeidzami par to fantazēt, izklāstot partnerim visas nianses, ko vēlētos izmēģināt. Kautrība nav Ūdensvīra sabiedrotā. Lai gan pats viņš nemēdz izdomāt dažādus eksperimentus, gultā ar viņu būs interesanti, jo sekss ar viņu šķitīs neiedomājami aizraujošs.

 

Zivis

zivis-zalaja-apli-ieksa-1

Šīs horoskopa zīmes pārstāvjiem piemīt  šarms, turklāt – erotisks. Galvenais, kas to rada ir tas, ka Zivīm ir maiga daba un viņos mīt milzu labsirdība. Gultā Zivis ir maigas un emocionālas, izvēlas darīt ne vien to, kas pašām tīk, bet arī cenšas, lai partnerim būtu labi. Mīlas rotaļas ar Zivīm ir maiguma un kaisles pilnas, īsāk sakot – neaizmirstamas. 

 

Lai jums jauka nakts 🙂 

Iepriekšējais rakstsViss, kas tev jāzina par patiesi VESELĪGU MEDU
Nākamais rakstsPuišelis vai vīrietis? 21 pazīme, kā noskaidrot, kas ir tavs partneris