Uzzini, ko: uguns, gaisa, zemes un ūdens stihijai seksuālajā jomā šūpulī ielikušas zvaigznes. HOROSKOPS: tavs seksuālais raksturojums

 

UGUNS stihija:

AUNS (21.03. – 19.04.)

LAUVA (23. 07 – 22.08.)

STRĒLNIEKS (22.11. – 21.12.)

Tu acīmredzami esi kaislīga un impulsīva, viegli atsaucies uz seksuāliem impulsiem. Tomēr bieži, cik ātri iekarsti, tikpat ātri viss arī pagaist, ja vien starp tevi un partneri neveidojas arī stabila draudzība.  Uguns elementa cilvēkiem vajag nepārtrauktas pārmaiņas, tāpēc tev, iespējams, ļoti patīk eksperimentēt. Partnerim ar tevi  ir garantēti ļoti jautri un neaizmirstami brīži,  tomēr viņam noteikti ir jārēķinās  ar vienu lietu – ir grūti piesaistīt uguns cilvēku tikai sev. Protams, šīs stihijas cilvēki var pievērsties tikai vienam cilvēkam, bet tas prasīs no otras pusītes ļoti daudz pacietības un atjautības. Tu neesi piemērota partnere tiem, kuriem vajag mierīgu un drošu draudzību.  Seksuālajā jomā esi prasīga, taču godīga. Tava raksturīgākā īpašība ir pozitīvisms. Tu esi ļoti aktīva, tava seksuālā dzīve noteikti nekad nebūs garlaicīga! Problēma var būt tajā, ka dažkārt partnerim ir tev jāvelta pārlieku daudz uzmanības.

 

GAISA stihija:

DVĪŅI (21.05. – 21.06.)

SVARI (23.09. – 22.10.)

ŪDENSVĪRS (20.01. – 18.02.)

Gaisa elementa cilvēkiem būtiskākais ir garīgā saikne ar partneri. Lai saprastu šīs stihijas cilvēkus, nepieciešams daudz runāt un arī prast klausīties! Partneris nedrīkst slēpt no tevis savas domas, tas ir viens no svarīgākajiem pamatelementiem, lai pamodinātu arī tavu fizisko pusi. Esi dzīvelīga un draudzīga, tavs seksuālais stils ietver drīzāk dvēseles, nevis ķermeņu savienošanos. Gaisa elementa pārstāvji ir jauki, rotaļīgi partneri, ar ko vienmēr būs jautri. Tu nemēdz lieki traucēt otru pusīti. Viss, kas tev, iespējams, ir nepieciešams – vieta dzīvošanai un komunicēšana ar apkārtējiem. Visticamāk, absolūta uzticība nav tava stiprā puse, tomēr tu reti lauz saistības. Tavs seksuālais stils ir vairāk draudzīgs un balstīts uz ideju apmaiņu. Virtuālā mīla vai sekss pa telefonu, iespējams, radies, tieši pateicoties gaisa zīmēm.

 

ZEMES stihija:

MEŽĀZIS (22.12. – 19.01.)

VĒRSIS (20.04. – 20.05.)

JAUNAVA (23.08. – 22. 09.)

Šīs stihijas pārstāvju seksuālais stils nereti ir visai smagnējs. Tu demonstrē savu pieķeršanos pamazām un atklāj savu seksualitāti tikai tad, kad esi pārliecināta par ilgtermiņa attiecībām un jūties drošībā. Uz tevi var paļauties – tu dosi mīlestību tikai partnerim un centīsies izpildīt jebkuru viņa slēptāko vēlmi. Zemes elementa cilvēki ir bezspēcīgi pret savu konservatīvismu un praktisko pieeju draudzībai. Tu maz prasi no partnera un arī pati nereti esi pārāk slinka un pasīva, lai piedāvātu jaunas idejas intīmajām attiecībām. Reti demonstrē savas emocijas, kas nebūt nenozīmē, ka tev tādu nav. Ir vajadzīgs laiks, lai zemes stihijas cilvēki atklātu savu seksuālo dabu un kaislību. Tev visbūtiskākais ir vienkāršs fiziskais kontakts, esi kā radīta laulībai  vai ilgstošai draudzībai.

 

ŪDENS stihija:

ZIVIS (19.02. – 20.03.)

SKORPIONS (23.10. – 21.11.)

VĒZIS (21. 06. – 22. 07.)

Tu esi visjutīgākās stihijas pārstāve! Tava intensitāte un emocijas ir atslēgas vārdi seksuālajam stilam. Ūdens elementa cilvēkiem nepieciešams drošs un uzticams partneris, kas saprot viņu sarežģīto dabu. Tev intīmajās attiecībās vissvarīgākais ir atrast īpašu saderības veidu, iespēju, kā kļūt ar mīļoto par vienu veselu un izprast vienam otra visslēptākās jūtas. Tu esi ļoti jutekliska, gatava darīt gandrīz jebko tās personas labā, kuru patiesi mīli! Tomēr tava nedrošība bieži rada greizsirdību un pārlieku dramatismu. Daži ūdens stihijas zīmes sauc par smagām, jo viņiem ir tendence reaģēt uz svarīgam lietām ļoti nopietni, savukārt, otršķirīgajām – nepievērst vajadzīgo vērību. Daudzi, iespējams, uzlūko tevi kā nepastāvīgu un/vai kaprīzu, kas bieži ir iemesls, kāpēc nereti šo zvaigznāju pārstāvji ir nelaimīgi intīmajā draudzībā. Tomēr – tiešu tu esi vislabākā dziļo emociju devēja un ņēmēja!

 

Vai tā ir?

 

Seko mums arī soctīklos: FacebookInstagram,  X 

Iepriekšējais rakstsViltīgi triki, kā likt tavai sejai izskatīties tievākai
Nākamais rakstsĒd un tievē: 10 soļi, kā sasniegt vēlamo