Pirms kāda laika jau vēstījām, ka nopietnas veselības problēmas un pat veselas divas sirds operācija dažu dienu laikā piedzīvojis populārais pašmāju aktieris un komiķis Jānis Jarāns (66). Kā viņš pats atklājis izdevuma “Kas jauns” 30. novembra – 6. decembra numurā, pēc notikušā nedaudz atguvies un jau devies pirmajā ārvalstu ceļojumā.

Viņš atzīst, ka uz Spāniju devies ar daktera atļauju. Abi ar kundzi turp devušies, jo atraduši ļoti lētas aviobiļetes un nolēmuši, ka dzīve jābauda. Jarāns stāsta, ka viņam nav raksturīgi gausties par veselību vai kādiem citiem apstākļiem. Aktieris smej, ka nav latvietis, bet čangalis, kurš nesūdzas, bet bauda dzīvi.

Jarāns smej, ka nav lielajā mākslā, bet gan ir parasts aktierītis, kurš smīdina tautu un no tā arī pārtiek. Mājās gan viņš nejoko un sieva pat teikusi, ka tādu ūpi kā Jānis vajagot vēl atrast. Aktieris atklāj, ka ar pensiju un to, ko nopelna kā brīvmākslinieks, iztikt varot.

Uzreiz pēc atgriešanās no Spānijas Jānim priekšā atgriešanās uz skatuves Daugavpils teātrī. Viņu aicina arī uz privātiem pasākumiem, jubilejām, tāpat viņš ierunā sveicienus video formātā.

Plašāk izdevuma “Kas jauns” 30. novembra – 6. decembra numurā!

 

Iepriekšējais rakstsDivi jauni vīrieši Covid-19 sertifikātu dēļ nokļūst milzīgās nepatikšanās
Nākamais rakstsZināms, kāds laiks mūs sagaida DECEMBRĪ