Vai zināji, ka vari veikt dažādas darbības, lai piesaistītu naudu? Īpaši tādas, kas saistītas ar tavu mājokli. Esi veiksmīga, iemācies izmantot šos Fen Šui padomus!
Pirmā lieta, kas tev ir jāizdara, iespējams, šķitīs pavisam neticama, bet tev precīzi jānosaka, kurš tavās mājās ir dienvidaustrumu stūris. Pēc Fen Šui tieši tā ir vieta, kas regulē gan tavu naudas plūsmu, gan arī domu ticību tam, ka tev vienmēr būs iespēja nopelnīt. 
Vadoties pēc klasiskajiem un tradicionālajiem Fen Šui (senās mākslas objektu izvietojumu, lai vairotu labo enerģiju savā dzīvē), lietām, ko tu izvieto šajā mājas daļā, vajadzētu būt tādām , kas ar savu enerģiju piesaista/vairo materiālo labklājību.

 

LIETAS, KAS VAIRO MATERIĀLO LABKLĀJĪBU

Violeta, sarkana un zaļa krāsa. Šīs trīs krāsas vairo labklājības enerģiju telpā. Izveido skaistu klusās dabas elementu, lai piesaistītu šo enerģiju – stikla traukā ievieto violetu ametistu, sarkanu karneliānu un zaļu nefrītu. Vēl šajā stūrī vari novietot gleznu, kurā ir šīs trīs krāsas, vai izvietot lavas lampu violetā, sarkanā vai zaļā krāsā. Labākais lava lampā ir tas, ka tajā nemitīgi kustas burbulīši, kas stimulē naudai ne tikai vienreizēji tikt piesaistītais, bet palīdz saglabāt arī tās cirkulāciju tavā dzīvē. 

 

Bagātības simboli. Nauda un zeltlietas ir piemērotas izvietošanai šajā mājas stūrī. Vari arī turēt trauciņā ārvalstu vai antīkas monētas, arī tās vairos materiālo labklājību. Ļoti piemērotas ir arī dažādas zelta figūriņas, jo īpaši Buda, kas simbolizē labklājību – turot virs galvas zelta stieni. Vēl viena laba statujas izvēle ir Ķīnas naudas krupis (trīskāju varde vai krupis, kurš mutē tur monētu) vai lecoša zelta zivtiņa. 

 

Viltus nauda. Šis stūris tavās mājās ir piemērots tam, lai tu realizētu savu neīsto naudu. Vari tur nolikt kādu naudas zīmi no spēles “Monopols” vai no kādas citas, kurā tiek pielietota nauda. Tāpat arī pāri palikušās ārvalstu monētas vari novietot kādā trauciņā – tās palīdzēs piesaistīt materiālo veiksmi un labklājību.

 

Strūklaka/ūdenskritums. Tekošs ūdens ir plūstoša nauda. Ķīnā tiek uzskatīts, ka koka vai bambusa strūklaka ir īpaši labvēlīga šajā jomā. 

 

Zelta zivtiņa. Šis stūris ir lieliska vieta akvārija novietošanai. Tradicionāli vislabākais naudas piesaistes veids ar akvāriju ir turēt astoņas oranžās vai dzeltenās zelta zivtiņas un vienu melno. Skaitlis 8 ir labklājības Fen Šui. Kāpēc vēl devītā melnā? Tāpēc, ka tā simbolizē gan veiksmi, gan neveiksmi tavā ģimenē – ja tiks paredzēts kaut kas neparedzēts, kāda neveiksme vai nelaime, melnā zivtiņa mirs, to saņemot, pasargājot tevi un tavu ģimeni no prognozētās neveiksmes. 

 

Statuja ar astoņiem zirgiem. Te gan jābūt īpaši uzmanīgam, šo statuju novietojot, jo tā jānoliek tā, lai zirgi it kā virzītos mājā iekšā, bet nekādā gadījumā ne uz durvju pusi, īpaši ārdurvju pusi. Šo statuju vari iegādāties zelta, sarkanā, zaļā, oranžā krāsā vai caurspīdīgu – kristāldzidru. 

 

Dārgakmeņi. Dārumu lādītes – neraugoties uz to, vai tajās atrodas dārgas rotaslietas, vai bižutērija.

 

Greznības simboli. Šī ir īstā vieta, kur novietot fotogrāfijas un mākslas statujas, kas to atspoguļo. Piemēram, mazais rotaļu automašīnas “Porsche” modelītis, burvīgas savrupmājas attēls vai grezna interjera istabas fotogrāfija. 

 

Naudas koks (Crassula ovata). Ķīnā tas ir teju galvenais naudas simbols. Tiesa – ja to novieto šajā, mājās tik svarīgajā stūrī, pārliecinies, lai tu to tiešām arī atbilstoši koptu.

 

UZMANIES NO ŠĪM LIETĀM, TĀS PIESAISTA NABADZĪBU:

Tavs mājoklis, jo īpaši dienvidaustrumu stūris pavisam noteikti nebūs piemērots arī virknei lietu, jo tās ne vien neveicinās tavu materiālo labklājību, bet pat vairos nabadzību!

 

Bardaks un netīrība. Venērai ir pārticības enerģija, tādēļ tā noteikti neiegriezīsies mājās, kur valda netīrība un pastāvīgs bardaks. Tas viss būs par šķērsli pozitīvajai enerģijai, un tā nespēs vairoties un uzkrāties šādā vidē. 

 

Noplūde. Rūpīgi uzmani, vai tavā virtuvē, vai vannasistabā kādā caurulē nav radusies sūce, vai  nenoplūst ūdens – kaut pa mazai pilītei. Ja tā – tas steidzami jānovērš.

 

Tualete. Tai pievērs uzmanību jo īpaši, ja tieši šī vieta atrodas tava mājokļa dienvidaustrumu stūrī. Vienmēr pārliecinies, lai tualetes poda vāks būtu ciet, arī tad, kad nolaid ūdeni, lai pasargātos no “naudas aizskalošanas”.

 

Dzīvnieku tualete. Tai ir īpaši slikta enerģija materiālās labklājības vairošanā, it īpaši, ja tā ir netīra un nelabi ož.

 

Salūzušas lietas. Ir svarīgi salabot vai atbrīvoties no tā, kas nedarbojas. Tostarp pievēršot uzmanību arī tādām lietām kā, piemēram, apstājies pulkstenis (ievieto tajā jaunu bateriju vai, ja tas nedarbojas, aiznes uz remontu), izlietotas baterijas (tās uzreiz izmet), izdegusi spuldzīte (nomaini to) utt. Ir svarīgi, lai šī joma būtu sakārtota.

 

Beigti vai vīstoši augi. Ir svarīgi rūpēties par saviem istabas augiem (arī tiem, kas aug uz balkona, ja tādi ir) un, ja tie ir beigti, izmest, nevis bezcerīgi gaidīt to atdzimšanu.

 

Miskastes. Tām visām vajadzētu būt ar vākiem.

 

Nabadzības vai neveiksmju attēli. Izvairies no gleznām, kurās redzams posts, tumšums vai agresija. Nenovieto arī bildes, kur esi redzama skolas vai studiju laikā (jo tad taču cilvēks nav dižens pelnītājs), vai, piemēram, tādu, kas uzņemta uzreiz pēc šķiršanās vai kāda smaga zaudējuma… tas vairo iespēju, ka šāda situācija drīzumā atkārtosies.

 

Lai tev veicas!

Iepriekšējais rakstsKāpēc vīrieši krāpj un, kā no tā pasargāt savas attiecības?
Nākamais raksts10 svara zaudēšanas zelta likumi