Pazīstamais mūziķis Andris Ērglis nupat, 16. janvārī, atzīmēja apaļo 40. dzimšanas dienu. Par godu šim notikumam ar Andri aprunājies izdevums “Privātā dzīve”.

Mūziķis atzīst, ka laika posms starp 30 un 40 nav bijis viegls, turklāt pēdējie, pandēmijas ietekmētie, gadi bijuši īpaši sarežģīti. 2020. gada sākumā viņš naudu pelnījis kā mežstrādnieks un pat gaļas kombinātā, lai varētu pārlaist grūtos laikus, kad uzstāties nav bijis iespējams. Tajā brīdī apēdis pudu sāls, turklāt papildus slogs bijis arī iekrātie parādi. Šis laiks ļāvis citādi paskatīties uz lietām un saprast, uz ko viņš ir spējīgs, vai tieši otrādi – nav spējīgs, norāda mūziķis.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andris Ērglis (@erglis_andris)

Pats Andris uzskata, ka dzīvē neko dižu nav sasniedzis, viņš vairāk ļaujas notiekošajam un mirkļa emocijām. Arī nekādus lielos mērķus, iekāpjot piektajā gadu desmitā, sev nestāda. Lai gan neesot baznīcā gājējs, tomēr ticot, ka viņam ir savs sargeņģelis.

Daudzi Andrim taujājot, kur tad esot pazudis? Mūziķis smej, ka pazušana no TV ekrāniem un glancēto žurnālu lappusēm jau nenozīmē, ka viņa vairs nav. Tā, kā bijis pirms 15 gadiem, vairs nebūs nekad, to viņš apzinās, un nosaka, ka daudz ko no savas slavas zenīta nav paņēmis. Tolaik ar tā brīža domāšanu lietas izskatījušās citādi.

Andris Ērglis ir atklāts: līdz 30 gadu vecumam uzvedos kā puišelis

Šobrīd četru bērnu tēvs (vecākajai meitai jau tuvojas 18!) pēdējos divus gadus strādā par mūzikas skolotāju Dzērbenē, bet viņa kopējais skolotāja stāžs jau lēnām tuvojoties diviem gadu desmitiem.

Runājot par svinībām, 18. martā Liepājas olimpiskajā centrā notiks Andra koncerts, uz kuru visi laipni aicināti!

Plašu materiālu lasiet izdevuma “Privātā dzīve” 17.-23. janvāra numurā!

 

Iepriekšējais rakstsŅirgāšanās, kautiņš ar brāli un ziņa no nelaiķa mātes: 15 šokējošākās atklāsmes Harija memuāros
Nākamais raksts“Stāvu pie kases un ceru, ka pietiks maizītei…” Kā tagad klājas komiķei Suvorovai?