Kā vēsta izdevuma “Privātā dzīve” 14.-27. jūnija svētku dubultnumurs, Latvijā populārais šlāgermūziķis Aigars Ikšelis jeb Aigariņš pusgada laikā zaudējis trīs tuvākos cilvēkus.

Aigariņš, kurš mīt Cēsu Neredzīgo biedrības daudzdzīvokļu nama dzīvoklītī, pērn novembra beigās pēkšņi zaudējis mīļoto ievu Ilzi, kuru piemeklēja insults. Viņš ļoti skumst pēc savas Dievietes, kā saucis sievu, un atzīst – palicis viens četrās sienās.

Tāpat 20. maijā pēkšņi mūžībā devies Aigariņa brālis – vienkārši nokritis un viss. Brālis bijis liels atbalsts pēc sievas nāves, zvanījis un uzpasējis Aigariņu. Savukārt jūnija sākumā mūziķis devies uz brālēna bērēm, pusgada laikā zaudējot trīs sev ārkārtīgi tuvus cilvēkus.

Aigars priecājas, ka liktenis lēmis būt tēvam – meita dzīvo Vācijā, audžumeita – Nīderlandē, bet reizi mēnesī viņu apciemo Ilzes dēls.

Aigariņa ikdiena tagad ir TV. Sevi apkopt un šo to pagatavot viņš ir spējīgs, bet palīgos nāk arī brīvprātīgie. Mūziķis sācis veselīgāku dzīvesveidu, vingro un no kādreizējiem 110 kg notievējis līdz 96.

Par spīti grūtībām, viņš turpina komponēt dziesmas un pamatoti lepojas ar savu mūziķa karjeru. Tagad ar spēlēšanu gan grūtāk – problēmas ar rokām, turklāt vajadzētu kādu, kurš viņu nogādā uz pasākumiem un uzstāda aparatūru. Ar mūziku viņš nodarbojas 36 gadus un pamatoti lepojas, ka nav tādas dienas, kad Latvijas Radio 2 nenospēlētu vismaz vienu vai divas viņa radītas dziesmas.

Plašu materiālu par Aigariņa dzīvi atradīsiet izdevuma “Privātā dzīve” 14.-27. jūnija svētku dubultnumurā!

 

Iepriekšējais rakstsMagone TV šova sezonu noslēdz ar negadījumu
Nākamais rakstsDiemžēl šorīt pienākušas arī traģiskas vēstis