Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 120 ceļu satiksmes negadījumi, tajos cietušas astoņas personas un viena gājusi bojā, vēsta Valsts policija. Liela nelaime trešdienas vakarā notikusi Ogres pusē

Vakar, 12. jūnijā, ap pulksten 19.35 Ogres novadā, Ogresgala pagastā, pēc sākotnējās informācijas pie nenoskaidrotiem apstākļiem vieglās automašīnas “Nissan” vadītājs nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca ūdenstilpnē. Ceļu satiksmes negadījumā bojā gāja automašīnas vadītājs. Par notikušo Valsts policija ir uzsākusi kriminālprocesu un turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Plkst. 18.21 saņemts izsaukums uz Ogres novada Ogresgala pagastu, kur bija noticis ceļu satiksmes negadījums kā rezultātā vieglā automašīna atradās dīķī. Ugunsdzēsēji glābēji no automašīnas izcēla cilvēku, kuram Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķi konstatēja nāvi. Pēc pusstundas darbs notikuma vietā noslēdzās.

Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemti 465 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 209 par ātruma pārsniegšanu un viens par agresīvu braukšanu. Savukārt par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā uzsākts viens administratīvo pārkāpumu process un trīs kriminālprocesi.

Seko mums arī soctīklos: FacebookInstagram,  X , Threads

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 13. jūnijs
Nākamais rakstsNezini, kur likt savas nolietotās autoriepas? Izcila iespēja tikt no tām vaļā!