Ņemot vēra, ka 8. jūnijā visos 170 “Maxima” veikalos plānota lielākā akcija “Viena izdevīga diena”, kuras laikā būs pieejamas masveida atlaides līdz pat 50 % sadzīves ķīmijai, traukiem, skaistumkopšanas līdzekļiem, apaviem, apģērbiem, pārtikai, u.c. produktiem, uzņēmums jau laicīgi brīdina, ka veikalos varētu veidoties lielāks cilvēku pieplūdums kā ierasti. Lai cilvēkiem atvieglotu iepirkšanos šajā dienā, ietapot ievērojamus līdzekļus, “Maxima” ir sagatavojusi praktiskus padomus, kā labāk sagatavoties un kā iepirkšanās pieredzi padarīt vēl patīkamāku. “Maxima” laicīgi brīdina pircējus

 

1.Laicīgi ieplāno iepirkšanās laiku

Lai veiksmīgi izmantotu akciju priekšrocības un izvairītos no lieliem cilvēku pūļiem, tādējādi arī ietaupot savu laiku, ieplāno iepirkšanās laiku jau iepriekš. Pārbaudi veikala darba laiku un izvēlies iespējami agru rītu vai vēlu vakaru, kad ierasti veikalā ir mazāk klientu. Laicīga plānošana palīdzēs ne tikai ietaupīt laiku, bet arī padarīs iepirkšanos daudz patīkamāku un mazāk stresa pilnu.

 

2.Izveido vēlamo pirkumu sarakstu

Lai iepirkšanās būtu ātra un efektīva, sagatavo iepriekš izplānotu pirkumu sarakstu. Izpēti “Viena izdevīga diena” akcijas piedāvājumus internetā https://www.maxima.lv/1izdevigadiena pirms došanās uz veikalu, un iekļauj sarakstā preces, kuras akcijas dienā vēlies iegādāties. Prioritizē svarīgākās preces, lai nodrošinātu, ka nepalaid garām būtiskus pirkumus par izdevīgām cenām. Vari veidot savu iepirkšanās sarakstu arī “Maxima” lietotnē. Sarakstu sadali kategorijās, piemēram, pārtika, sadzīves preces un higiēnas līdzekļi, lai veikalā vieglāk orientētos un ātrāk atrastu nepieciešamos produktus. Izmanto veikala aplikāciju vai mājaslapu, lai iepriekš pārbaudītu vai vēlamā prece ir iekļauta konkrētajā akcijas piedāvājumā un lai ieplānotu savus izdevumu kopsummu. Gatavs pirkumu saraksts ne tikai ietaupīs pavadīto laiku veikalā, bet arī palīdzēs izvairīties no liekiem pirkumiem un nepārdomātiem izdevumiem.

3.Ņem līdzi pats savu maisiņu vai mugursomu un izmanto “Maxima” lietotnes funkciju “Skenē pats”

Rūpēs par to, lai iepirkšanās būtu gan ērtāka, gan videi draudzīgāka, vienmēr ņem līdzi savu atkārtoti izmantojamo maisiņu vai mugursomu. Tas palīdzēs samazināt plastmasas atkritumu daudzumu un ietaupīs līdzekļus. Turklāt, izmantojot “Maxima ” lietotnes funkciju “Skenē pats”, iespēja vēl vairāk optimizēt savu iepirkšanās pieredzi. Ar šo lietotni vari skenēt preces jau iepirkšanās laikā un apmaksu veikt tieši no telefona, pieejot pie pašapkalpošanās kases. Skenē pats” funkcionalitāte ļauj viegli sekot līdzi saviem pirkumiem un budžetam reāllaikā. Tādējādi vari efektīvi plānot savus izdevumus un kontrolēt, cik daudz tērē. Kopā ar savu maisiņu un modernajām tehnoloģijām, tava iepirkšanās kļūs ātrāka, ērtāka un ekoloģiskāka.

Seko mums arī soctīklos: FacebookInstagram,  X , Threads

Iepriekšējais raksts“Mans mūža lielais projekts!” Nacionālā teātra aktieris atklāj, cik darbos strādā, lai ārzemēs izskolotu dēlu
Nākamais rakstsMāris Lasmanis, Ilona Bagele un Normunds Rutulis klauvē pie klausītāju sirdīm latino manierē