Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 130 ceļu satiksmes negadījumi, tajos cietusi 21 persona un četras gājušas bojā, vēsta Valsts policija. Melnā otrdiena: Avārijas uz Rīgas – Liepājas šosejas četri bojāgājušie

Jau vēstīts, ka otrdienas pirmajā pusē divu vieglo auto sadursmē viens cilvēks gāja bojā uz Rīgas – Liepājas šosejas nedaudz aiz Saldus, bet pēcpusdienā trīs cilvēki nositās smagā frontālā vieglā un kravas auto sadursmē pirms Brocēniem.

Vakar plkst. 09.54 saņemts izsaukums uz Saldus novada Zirņu pagastu, kur bija noticis ceļu satiksmes negadījums. Notikuma vietā konstatēts, ka avarējušas divas vieglās automašīnas. Ugunsdzēsēji glābēji, izmantojot hidrauliskos instrumentus, no vienas no automašīnām atbrīvoja cilvēku un nodeva NMPD mediķiem, kuri konstatēja cilvēka nāvi. Tika atvienotas automašīnas akumulatoru klemmes un sakārtota ceļa braucamā daļa. Plkst. 12.19 darbs notikuma vietā noslēdzās.

Plkst. 14.23 saņemts izsaukums uz Saldus novada Cieceres pagastu, kur bija notikusi vieglās automašīnas un kravas automašīnas sadursme. Notikuma vietā ugunsdzēsēji glābēji, izmantojot hidrauliskos instrumentus, no automašīnas atbrīvoja trīs bojāgājušus cilvēkus un nodeva Valsts policijas darbiniekiem. Plkst. 22.16 darbs notikuma vietā noslēdzās.

Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemti 445 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 208 par ātruma pārsniegšanu. Savukārt par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā uzsākti trīs administratīvā pārkāpumu procesi un 11 kriminālprocesi, tāpat ir uzsākts viens kriminālprocess par transportlīdzekļa vadīšanu iespējamā narkotisko vielu iespaidā.

Seko mums arī soctīklos: FacebookInstagram,  X , Threads

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops lieliskai nedēļai: 24.-30. jūnijs
Nākamais rakstsLiels paldies ikvienam: Noskaidrots pirms svētkiem pazudušās seniores liktenis