Klajā nācis videoklips dziedātāja un šova “X Faktors” vadītāja Markus Rivas jaunākajai dziesmai angļu valodā ar nosaukumu “Forever”. Singls tapis sadarbojoties ar producentu Gharah PK, kura producēto mūziķu sarakstā ir gan Kriss Brauns (Chris Brown) un Kregs Deivids (Craig David), gan arī Nikola Šerzingere (Nicole Scherzinger) un K-pop zvaigznes grupa AESPA, bet dziesmas video filmēts Losandželosā.

Nav noslēpums, ka tieši ar šo dziesmu Markus jau devīto reizi startēs Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālajā atlasē, taču, kā stāsta pats mūziķis, sākotnēji tāda plāna neesot bijis: “Dziesma tapa ļoti ātri un viegli, Losandželosā, kopā ar producentu iedvesmojoties un eksperimentējot ar dažādiem mūzikas stiliem. Turpat radās arī teksts un melodija, atlika vien ierakstīt. Tā stāsta par to vienīgo, bezrobežu sajūtu, laimes mirkli, ko piedzīvojis katrs no mums –  kad vēlamies apstādināt laiku un palikt tajā brīdī uz mūžiem”.

Dziesmas video filmēts Losandželosas centrā, kopā ar komandu, kas strādājusi ar Marku arī iepriekš. Tiesa, nav iztikts arī bez pārpratumiem. Lai arī sākotnēji klipa scenārijā bijis paredzēts izspēlēt kaislīgas mīlas ainas, plānu pēdējā mirklī nācies mainīt, jo aizrunātā aktrise filmēšanu negaidīti atcēlusi, aizbildinoties, ka mīļotais viņu nelaižot ārā no mājas. Tas radījis pamatīgu apjukumu, taču, tā kā visi jau bijuši filmēšanas gatavībā,  ātri nolemts pielāgoties situācijai.

 

 “Apjukums bija milzīgs – par visu jau samaksāts, kameras gatavībā, bet es greizsirdības scēnas dēļ esmu palicis bez mīļotās”, smej Markus. “Par laimi man bija spēcīga komanda, ar kuru ātri nonācām pie jauna scenārija, un dziesmas videoversija tapa tikpat ātri un organiski kā pati dziesma.”

Video apstrādes un montāžas darbi uzticēti Tarasam Golubkovam (Taras Golubkov), kurš dzīvo un strādā Kijevā, tāpēc nācies saskarties arī ar elektrības un interneta pārrāvumiem un neizbēgamiem emocionāliem satricinājumiem, taču nu video ir nodots skatītāju vērtējumam, un mūziķis cer, ka tumšajās gada dienās tas dziesmas klausītājus sajūtās atgriezīs vasarā, līdz kam vēl tikai nedaudz jāpaciešas.

Iepriekšējais rakstsGlābjot suni, traģēdija notikusi Vecumnieku pusē
Nākamais raksts“Tu izklausies lieliski!” Jaunā latviešu zvaigzne DIONA pārsteidz žūriju Lietuvas šovā – VIDEO