Pasaule ir krāsaina, un tajā ir bezgala daudz smaržu un garšu! Izbaudi saules pielietās zemes kolorītu kulinārijas sfērā.
Nepieciešams:
- ½ l vistas buljona;
- 30 g rīsu;
- 2 olu dzeltenumi;
- 3 ēd.k. citronu sulas;
- 2 šķēles citrona;
- cukurs un sāls.
10 efektīvi veidi, kā izmantot universālo citronu!
Pagatavošana: Vistas buljonu uzvāra, pieber rīsus un 5 minūtes lēni karsē, lai rīsi uzbriest. Pievieno cukuru un sāli. Olu dzeltenumiem pievieno citronu sulu, kārtīgi saputo un saliek 2 iepriekš sasildītos šķīvjos. Pārlej karsto zupu, ātri samaisa un ieliek citrona šķēlītes.
Labu apetīti!