Ļoti, ļoti pāragri smaga slimība mūžībā aizsaukusi vien 32 gadus veco latviešu aktieri un fotogrāfu Krišjāni Straumēnu, informē izdevums “Privātā dzīve”. Pāragri apraujas latviešu aktiera mūžs

Savu 32. dzimšanas dienu aktieris, kurš redzams pēdējo gadu kino veiksmes stāstos “Janvāris”, “Sisi”, “Romas brīvdienas”, “Padomju džinsi” un daudzos citos, kopskaitā ap 40, nosvinēja vien pirms nedaudz vairāk kā mēneša, aprīļa beigās.

Kā stāsta viņa tētis, dziesminieks Kārlis Ārgalis-Straumēns, dēla nāve bijis sāpīgs, bet ne negaidīts trieciens. Vēzis Krišjānim atklāts pirms 10 gadiem, vairākas reizes viņš izgājis ķīmijterapiju. Pēdējais pavasaris dēlam bijis īpaši smags un viņš jutis, ka aizies. tieši tāpēc dzīves pēdējās nedēļas nav pavadījis slimnīcā, bet kopā ar draugiem un filmējoties projektos.

Dienu pirms dēla nāves vēl bijuši dārzā un pļāvuši zāli. Atgriežoties mājās, atklājuši, ka lifts nestrādā, bet Krišjānim nav bijis spēka kāpienam uz sesto stāvu, tādēļ viņu uznesis draugs. Vakarā vēl nedaudz pačalojuši, bet no rītā tēvs dēlu atradis jau aizgājušu mūža miegā.

Dēls bijis liels atbalsts ikdienā un tagad būs jāmācās dzīvot bez viņa, atzīst tēvs.  Ģimene respektēs viņa vēlmi tikt kremētam. Atvadu ceremonija notika 31. maijā, tajā aizgājēja mīļākās kompozīcijas izpildīja operdziedātājs Uldis Leiškalns.

Iepriekšējais rakstsLiela nelaime naktī notikusi Kuldīgas pusē
Nākamais rakstsLieli jaunumi populārā mūziķa Laura Reinika dzīvē