Ļoti ātri pagatavojams saldais, kas neizmaksās dārgi, taču garšos fantastiski! Apskati foto recepti un pagatavo pati, lai uzcienātu savus mīļos!
Nepieciešams:
- ~ 1 kg pussaldu ābolu;
- 2 paciņas Selgas cepumu (pēc izvēles);
- 1 paciņa sviesta;
- 1 paciņa vaniļas cukura;
- kanēlis (pēc garšas, taču tam jābūt diezgan daudz, aptuveni 1 vai 1 nepilna paciņa);
- plombīra saldējums.
Pagatavošana:
Ābolus nomizo, izņem tiem serdes un sagriež nelielos gabaliņos.
Cepumus salauž.
Salauztos cepumus sajauc ar sagrieztajiem āboliem, sviestu, vaniļas cukuru un kanēli. Visu labi samīca.
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Visu saldā ēdiena masu blīvi saliek cepamajā traukā(vēlams seklā, lai masa apakšdaļā neizsūt) un liek krāsnī uz 20 minūtēm.
Kad gatavs, ļauj nedaudz padzist. Liek trauciņos un katrai porcijai pievieno saldējumu (daudzums – pēc izvēles).
Gatavs!
Lai labi garšo!