Noskaidro, kā tevi uzlūko apkārtējā pasaule un, visticamāk, jūties pats!

 

TAVA AUGUMS: 142 cm vai īsāks

PERSONĪBAS SKAIDROJUMS: Tu esi jautrs, ekspresīvs un radošs. Visticamāk, sirdī mākslinieks, kurš visu pasauli uzlūko kā radošu projektu. Speciālisti norāda, ka šāda auguma īpašnieki bieži saka Jā!, ir optimistiski un dāsni. Ļoti ticams, ka tevi saista izaicinājumi. Tev patīk izbaudīt kārtīgu adrenalīna devu, cenšoties paveikt neiespējamo. Lai gan tavs augums ir krietni īsāks nekā vairumam cilvēku, tava personība ir daudz spēcīgāka par daudziem citiem!
 

TAVA AUGUMS: 145 – 146 cm

PERSONĪBAS SKAIDROJUMS: Tu esi spēcīga, spoža un nedaudz nemiera pilna persona. Visticamāk, ideālists, kurš darīs visu, kas ir viņa spēkos, lai padarītu pasauli daudz labāku. Ļoti ticams, ka daudzi atzītu, ka viņiem ar tevi ir gūti tikt galā, kā fiziski, tā mentāli. Tu esi tik neatkarīga personība, ka vislabprātāk vēlies paveikt visu viens pats.

 

TAVA AUGUMA: 147 – 149 cm

PERSONĪBAS SKAIDROJUMS: Visticamāk, esi īsts piedzīvojumu mednieks, kurš dzīvo, lai iegūtu kārtējo adrenalīna devu. Tev piemīt patiesa harisma un spēja savaldzināt teju ikvienu, kurš ir tavā ceļā. Speciālisti norāda, ka šīs personības spēkos ir pārliecināt cilvēkus pievienoties paša izstrādātajām darbības shēmām. Tu esi atvērts pasaulei un viegli atrodi jaunus kontaktus. Cilvēkiem ar šādu augumu parasti ir daudz draugu. Speciālisti norāda, ka liktenis šiem cilvēkiem parasti piedāvā dažādus dzīves ceļus. Tev nemitīgi tiek piedāvātas interesanta notikumu virkne! 

 

TAVA AUGUMA: 150 – 151 cm

PERSONĪBAS SKAIDROJUMS: Tu esi apdāvināts komunikators, kurš, visticamāk, ļoti labi saprot citus cilvēkus. Speciālisti akcentē, ka šāda auguma īpašnieki ir žēlsirdīgi un iejūtīgi. Dažkārt pārlieku empātiski, kad uztver citu sāpes. Tieši pateicoties atvērtajai sirdij un prātam, daudzi cilvēki ciena un apbrīno tevi. Tu esi elegants un labi audzināts. Meklē vēl citus veidus, kā likt lietā savu šarmu.

 

TAVA AUGUMA CM: 152 – 154 cm

PERSONĪBAS SKAIDROJUMS: Speciālisti norāda, ka šāda auguma īpašnieki ir kāri pēc piedzīvojumiem. Visticamāk, tu dzīvo tā iemesla dēļ, lai gūtu aizvien jaunus saviļņojumus. Tev piemīt patiess valdzinājums, spēja ar sava šarma palīdzību pārliecināt cilvēkus pievienoties tavās darbībās. Tu esi atvērts pasaulei. Viegli izveido kontaktus ar citiem. Ļoti ticams, ka tev ir daudz draugu. Iespējams, ka tev ir daudz dzīves ceļus, no kuriem izvēlēties īsto. Dzīve tev piedāvā daudz un dažādas iespējas!

 

TAVA AUGUMA CM: 155 – 156 cm

PERSONĪBAS SKAIDROJUMS: Komunikācija ir viena no tavas dzīves lielākajām dāvanām. Spēja saprasties un atrast kontaktu teju ar ikvienu, nodrošina, ka tu saproti dažādus cilvēkus, kas parādās tavā dzīves ceļā. Speciālisti uzsver, lai raugi, ka pārliekā līdzi jušana citiem, nerada tev problēmas. Tas var mudināt nolikt savas intereses otrajā plānā. Liec lietā savu šarmu un tev viss izdosies!

 

TAVA AUGUMA CM: 157 – 159 cm

PERSONĪBAS SKAIDROJUMS: Visticamāk, esi viegli ievainojama un garīga personība. Tavas emocijas un sajūtas allaž ir ļoti dziļas, spēcīgas un pamatīgas. Speciālisti norāda, ka cilvēkiem, kuru augums sasniedz 157 – 159 cm, visbiežāk ir filozofiska un poētiska dvēsele. Tu parasti ļoti rūpīgi apdomā dažādas nianses un lietas, kā arī bieži esi mazliet skeptiski noskaņots. Vari būt arī ļoti pašpārliecināts, jo esi perfekcionists, kuram ir ļoti augsti standarti. Iespējams, dod priekšroku darbam vienatnē. Tu smagi strādā un nelabprāt dodies pārtraukumos, ja esi pamatīgi iegrimis šo pienākumu realizēšanā.

 

TAVA AUGUMA CM: 160 – 162 cm

PERSONĪBAS SKAIDROJUMS: Speciālisti norāda, ka šāda auguma īpašnieki ir racionāli un stabili cilvēki. Tev ir spēcīga griba. Spēj taisnīgi risināt dažādus jautājumus. Visticamāk, neciet saziņu ar cilvēkiem, kuru prāta spējas patiesībā apšaubi. Ļoti ticams, ka esi ļoti motivēts un mazliet pārdrošs, pārgalvīgs. Alksti gūt panākumus. Ierobežojumi un noteikumi, visticamāk, tev traucē, taču tev piemīt pietiekami daudz gudrības, lai tos pārvarētu.

 

TAVA AUGUMA CM: 163 – 164 cm

PERSONĪBAS SKAIDROJUMS: Tu esi jauka, sirsnīga un sabiedriska persona. Cilvēki, kuru augums sasniedz 163 – 164 cm, parasti ir ļoti sociālas būtnes. Tu ļoti novērtē harmoniju, tāpēc bieži izvēlies starpnieka lomu, lai palīdzētu atrisināt domstarpības starp dažādām personām. Esi ļoti reāls un godīgs cilvēks, tāpat zini, kā laipni pastāstīt cilvēkiem patiesību. Alksti mīlestību un atzinību. Par laimi, esi cilvēks, kurā iemīlēties ir pavisam viegli.  

 

TAVA AUGUMA CM: 165 – 167 cm

PERSONĪBAS SKAIDROJUMS: Tu esi pārliecināts, ambiciozs un aktīvs cilvēks. Speciālisti norāda, ka cilvēki, kuru augums ir 165 cm, ir arī ļoti starojošas un pozitīvas personības. Tu esi arī diezgan veiksmīgs, kā arī gudrs darbinieks, kurš labprāt uzklausa citu norādījumus, neradot liekas problēmas. Tomēr dažkārt vari kļūt arī pārlieku iedomīgs un augstprātīgs. Taču patiesībā, tev patiešām ir daudz iemeslu lepnumam.

 

TAVA AUGUMA CM: 168 – 169 cm

PERSONĪBAS SKAIDROJUMS: Jūtīgi, emocionāli un dažkārt pat kautrīgi, tieši tādi ir cilvēki, kuru augums ir 168 – 169 cm! Tu esi romantisks – šī vārda vispatiesākajā nozīmē. Visticamāk, uzlūko cilvēkus tādus, kādus vēlies viņus saskatīt. Tu spēj labi uztvert apkārt esošās personas. Lieliski proti jebkurā darbībā un norisē panākt izpratni par lietas būtību. Tomēr mēdz būt arī diezgan domīgs, tev šķiet, ka jebkura lieta ir uzmanīgi un rūpīgi jāizanalizē.

 

TAVA AUGUMA CM: 170 – 172 cm

PERSONĪBAS SKAIDROJUMS: Jautrs, ekspresīvs un ļoti radošs – tādu raksturo cilvēku, kura augums sasniedz 170 – 172 cm. Speciālisti norāda, ka tev ir īstena mākslinieka sirds. Tu visu pasauli uzlūko kā radošu projektu. Ļoti ticams, ka esi persona, kura bieži saka Jā! Tāpat – optimistisks un devīgs cilvēks. Tev arī patīk izaicinājumi. Patiesi izbaudi to, ja izdodas paveikt neiespējamo.

 

TAVA AUGUMA CM: 173 – 174 cm

PERSONĪBAS SKAIDROJUMS: Tu esi spēcīga, lieliska un mazliet nemiera pilna personība. Speciālisti šos cilvēkus raksturo kā ideālistus, kuri smagi strādā, lai padarītu pasauli labāku. Tiek īpaši uzsvērts, ka citiem cilvēkiem ir ļoti grūti tikt galā ar tevi. Visticamāk, esi tik neatkarīgs, ka vislabprātāk gribi darboties un pastāvēt pats par sevi.

 

TAVA AUGUMA CM: 175 – 177 cm

PERSONĪBAS SKAIDROJUMS: Piedzīvojumu kāri, enerģiski un aizraujošus notikumus alkstoši – tādi ir cilvēki ar šādu augumu. Pateicoties tavai harismai vari panākt ļoti daudz ko, tai skaitā pierunāt apkārt esošos iesaistīties tavās idejās no norisēs. Esi atvērts pasaulei un labprāt komunicē kā ar zināmiem, tā iepriekš nepazīstamiem cilvēkiem. Personas, kuru augums ir 175 – 177 cm, visticamāk, ir daudzu draugu ieskauts. Tāpat dzīve tev allaž sarūpē dažādus pavērsienus un lieliskas izvēles iespējas.

 

TAVA AUGUMA CM: 178 – 179 cm

PERSONĪBAS SKAIDROJUMS: Tu esi apdāvināts komunikators, kurš lieliski saprot citus cilvēkus. Žēlsirdīgs, iejūtīgs un empātisks cilvēks, kurš allaž ir gatavs palīdzēt ikvienam, kuram tas ir nepieciešams. Tev piemīt visas īpašības, lai spētu rast kontaktu ar visdažādākajām personībām. Esi cienīts un mīlēts.

 

TAVA AUGUMA CM: 180 – 182 cm

PERSONĪBAS SKAIDROJUMS: Šāda auguma īpašnieki ir ļoti emocionāli. Tev, visticamāk, ir ļoti nozīmīgas dažādas garīgas nianses. Speciālisti norāda, ka bieži vari būt pārlieku jutīgs. Tevi saista filozofija un rakstniecība. Lai ko tu darītu, visam pieķeries līdz sirds dziļumiem. Apdomā katru pienākuma niansi un attīsti to teju līdz perfekcijai.

 

TAVA AUGUMA CM: 183 – 184 cm

PERSONĪBAS SKAIDROJUMS: Speciālisti uzsver, ka šāda auguma īpašnieki spēj labi saprasties ar cilvēkiem ap sevi. Tu vari atrast kopīgu valodu teju ar ikvienu. Labprāt risini sev nozīmīgu cilvēku problēmas. Esi atsaucīgs, lai ko no tevis prasītu, kas tevi padara par lielisku draugu un uzticamu sabiedroto. 

 

TAVA AUGUMA CM: 185 – 187 cm

PERSONĪBAS SKAIDROJUMS: Speciālisti norāda, ka nereti šāda auguma īpašnieki daudz labprātāk darbojas vienatnē, nevis sadarbojas ar citiem. Tu esi ļoti emocionāls un spēcīgs cilvēks, kurš allaž cenšas pabeigt visu, ko iesācis. Ja pieķeries kādam, tad, visticamāk, līdz sirds dziļumiem. Mēdz būt skeptisks, tieši šī iemesla dēļ vairāk paļaujies uz savu veikumu, ne citu solījumiem. Citi piekritīs, ka tev ir spēcīgs viedoklis, kurā ir vērts ieklausīties.

 

TAVA AUGUMA CM: 188 – 190 cm

PERSONĪBAS SKAIDROJUMS: Speciālisti šos cilvēkus raksturo, kā racionālas un stabilas personības, kurām ir izteikts gribasspēks un apņemšanās sasniegt vēlamo. Tu stabili stāvi uz zemes un, visticamāk, ar skepsi uzlūko tos, kuri lidinās mākoņos. Tev piemīt nepieciešamā motivācija, lai novestu teju ikvienu darbu līdz galam. Cilvēki, kuru augums sasniedz 188 – 190 cm, alkst pēc sasniegumiem un aizvien jaunām virsotnēm savā dzīvē.

 

TAVA AUGUMA CM: 191 – 192 cm

PERSONĪBAS SKAIDROJUMS: Tu, visticamāk, esi sabiedrības dvēsele, kuru ieskauj liels draugu un paziņu loks. Tomēr tava visai sociālā daba neapslāpē to, ka patiesībā alksti pēc harmonijas un iekšējā balansa. Speciālisti uzsver, ka šāda auguma īpašnieki ir lojāli un godīgi cilvēki, kuri neuzturēs kontaktus, ar tiem, kuri cenšas visu panākt ar viltu. Tev ir ļoti nozīmīgas romantiskās attiecības un atzinība no mīļotā puses.

 

TAVA AUGUMA CM: 193 – 195 cm

PERSONĪBAS SKAIDROJUMS: Tevi, visticamāk, vislabāk raksturo: pārliecība, ambīcijas un nemitīga vēlme pēc dažādām aktivitātēm. Ar tevi ir viegli saprasties kā draugiem, tā kolēģiem, kas nodrošina, ka darba vidē nevalda nevajadzīga spriedze. Tu labprāt sniedz padomus saviem profesionālajiem biedriem, kas nodrošina, ka esi cienīts un novērtēts savā kolektīvā.

 

TAVA AUGUMA CM: 196 – 197 cm

PERSONĪBAS SKAIDROJUMS: Neraugoties uz iespaidīgajiem auguma parametriem, tevī patiesībā slēpjas jutīga, emocionāla un pat kautrīga personība. Tev patīk uzlikt masku, lai neviens par to nenojaustu. Ļoti ticams, ka atklājies vien tiem, kurus esi labi iepazinis. Šaja auguma īpašnieki bieži ir ļoti perspektīvi. Tu māki pastāvēt par sevi, savām interesēm. Lai ko tu uzsāktu, visu vēlies izdarīt uz 100 procentiem! Tomēr dažkārt tava pārliekā uzmanība var mudināt bailes no kādu jaunu izaicinājumu uzņemšanās.

 

TAVA AUGUMA CM: 198 cm un …

PERSONĪBAS SKAIDROJUMS: Tu esi jautrs, izteiksmīgs un radošs. Visticamāk, tevi ļoti saista dažādas mākslinieciskās izpausmes, kas mudina interesēties par visjaunākajām niansēm šajā sfērā. Pasauli uzlūko kā radošu un piedzīvojumiem bagātu vietu, kas sniedz daudz iespēju pašizpausmēm. Tu nebaidies no izaicinājumiem un nemitīgi centies pārbaudīt savu spēju robežas.

 

Vai tā ir?

Iepriekšējais rakstsHOTDOGS: Maltīte ar 500 gadu vēsturi
Nākamais rakstsVECO DĒĻU DEKORS – Īpaša un personiska interjera pērle arī tavās mājās!