Izrādās, ka ziedu daudzveidīgā pasaule spēj ne tikai priecēt, bet arī atklāt daudz ko interesantu par mums pašiem. Atklāj arī tu!

 

TAVI MĪĻĀKIE ZIEDI: ROZES

rozes

TU ESI: tradicionālu lietu piekritējs; romantisks

Tu tiecies uz pilnību teju it visā, ko dari. Mēģini izcelt ne tikai sevī, bet arī citos to labāko. Daži var saukt tevi par vecmodīgu, bet tu tikai saskati pilnību tajā, neko nosodāmu vai savādu.

 

TAVI MĪĻĀKIE ZIEDI: NEĻĶES

neļķes

TU ESI: ļoti piezemēts

Dažkārt tu vari būt visai rezervēts, bet allaž patiess un neviltots. Tu esi praktisks, kas apzīmē, ka pie tevis vēršas cilvēki, kuri meklē padomus un vēlas dzirdēt dažādus norādījumus. Tu novērtē vienkāršas lietas un, visticamāk, esi labi ieredzēts starp saviem vienaudžiem.

 

 

TAVI MĪĻĀKIE ZIEDI: MARGRIETIŅAS

margrietinas

TU ESI: jautrs

Tu vienmēr centies būt optimistisks un skaties uz lietu, notikumu gaišajām pusēm. Tev patīk likt citiem smieties, esi lielisks draugs. Tu labprātāk atrodies laukā, pie dabas.  Tava glāze teju vienmēr ir līdz pusei pilna,  nevis tukša – pozitīvisms nodrošina to pat vislielākajās likstās.

 

 

TAVI MĪĻĀKIE ZIEDI: TULPES

tulpess

TU ESI: piemīlīgs un jauks

Tev patīk atrasties starp citiem cilvēkiem, lielā pūlī. Mīli ceļošanu.  Atšķirībā no citiem, tev nav iebildumu pret pārmaiņām un faktiski ļoti labi pielāgojies, adaptējies tām.  Esi jutīgs, tolerants un spēj sniegt lieliskus padomus.

 

TAVI MĪĻĀKIE ZIEDI: ORHIDEJAS

orgidejas

TU ESI: izsmalcināts

Tevi ieskauj mistiska atmosfēra. Visticamāk, tev ir vien neliela grupa ar pavisam tuviem draugiem. Lai gan tev nepatīk atzīt to, taču tev ir ļoti būtisks savs izskats un tas, kā tu pasniedz sevi citu acīs, tu noteikti esi elegants.

 

 

TAVI MĪĻĀKIE ZIEDI: VIJOLĪTES

vijolītes

TU ESI: lojāls

Esi visai intraverts un cilvēki bieži uzskata tevi par atturīgu un/vai klusu. Visticamāk, augstu vērtē godīgumu un lojalitāti. Tev ir neliels loks ļoti tuvu draugu, ar kuriem kontaktējies jau gadiem ilgi.

 

 

TAVI MĪĻĀKIE ZIEDI: GARDĒNIJAS

gardēnijas

TU ESI: romantisks

Tev patīk pētīt un atklāt daudz ko jaunu, izkāpjot no savas komforta zonas. Kad biji mazs, tev, visticamāk, patika dažādas dēkpilnas pasakas un stāsti par tālām zemēm, kas norāda uz tavu romantisko dabu.

 

 

TAVI MĪĻĀKIE ZIEDI: GIPSOFĪLIJAS

rsz_gipsofilijas

TU ESI: sirdī allaž jauns

Atšķirībā no citiem cilvēkiem, kuriem piemīt vien romantiskas tendences, tu noteikti  esi īstens  romantiķis. Tev patīk šādas noskaņas filmas un stāsti. Esi jautrs un pozitīvs cilvēks.

 

 

TAVI MĪĻĀKIE ZIEDI: LILIJAS

lilijas

TU ESI: laipns

Tu esi laipns un gādīgs, visticamāk, labprāt palīdzi un rūpējies par citiem. Tev piemīt izteikta tēvišķā/mātišķā rakstura iezīme. Lepojies ar saviem sasniegumiem un labi saproties, esi respektēts no apkārtējo puses. Iespējams, tev piemīt lieliska stila izjūta.

 

 

TAVI MĪĻĀKIE ZIEDI: SAULESPUĶES

saulespuke

TU ESI: enerģisks

Jautrs un sirsnīgs! Esi optimists, kurš viegli sadraudzējas ar citiem, viegli atrod kontaktu ar apkārtējiem. Visticamāk, citi tevi uzlūko kā kompānijas dvēseli. Tu spēj patiesi izgaismot istabu, ienesot tajā pozitīvu lādiņu vien ar savu klātbūtni.

 

 

 

TAVI MĪĻĀKIE ZIEDI: NARCISES

narcises

TU ESI: māksliniecisks

Tu spēj pamatīgi un mērķtiecīgi  strādāt. Tev piemīt lieliskas, plašas darbības virzienu spējas, jo esi  ļoti organizēts. Lai gan šķietami ārēji alksti un vēlies diženumu, tev patiesu gandarījumu sagādā klusa un mierīga dzīve.

 

 

TAVI MĪĻĀKIE ZIEDI: MAGONES

bouquet of poppies without background

TU ESI: nepiespiests

Iespējams, tev raksturīga brīva uztvere!  Esi entuziastisks. Pat visvienkāršākās nianses var radīt smaidu tavā sejā.  Tu labprāt izmēģini jaunas lietas; tev nav problēmu izteikt, parādīt sevi pasaulei.

 

 

TAVI MĪĻĀKIE ZIEDI: PEONIJAS

rsz_peonies_flower_basket_leaf_pencils_crayons_note_love_recognition_20651_3840x2160

TU ESI: gādīgs

Iespējams, daudzi piekritīs, ka tev ir zelta sirds! Labprāt pārsteidz līdzcilvēkus, padarot gan  savu, gan citu dienu labāku. Tu esi arī lielisks klausītājs, ļoti gādīga persona. Visticamāk, tev ir lieliska stila izjūtu, ko apbrīno daudzi.

 

 

TAVI MĪĻĀKIE ZIEDI: ĪRISI

beautiful iris flower

TU ESI: radošs

Ļoti ticams, ka tevi bieži raksturo kā sapņotāju ar radošu un dzīvu iztēli. Tev patīk izmēģināt jaunas lietas, un visnotaļ nepatīk rutīna.  Turi savu vārdu un neciet, kad citi cilvēki rīkojas pretēji.

 

 

TAVI MĪĻĀKIE ZIEDI: MAGNOLIJAS

magnolija

TU ESI: elegants

Ļoti ticams, ka daudzi tevi raksturo kā cilvēku, kuram piemīt izteikta, izsmalcināta elegance. Tu ievēro augstus standartus sava tēla veidošanā, alkstot neko mazāk un neko vairāk kā teju – pilnību, perfektumu!

 

 

TAVI MĪĻĀKIE ZIEDI: CERIŅI

cerini

TU ESI: nostalģisks

Tev, visticamāk, piemīt tendence kavēties atmiņās, īpaši romantizēt pagātnes notikumus. Tu spēj pielāgoties teju jebkurai situācijai. Parasti neņem pie sirds visu pārāk nopietni.

 

 

TAVI MĪĻĀKIE ZIEDI: HORTENZIJAS

hortenzija

TU ESI: delikāts

Tu vari būt kaprīzs un emocionāls, tevi spēj ātri aizkustināt dažādas ar sajūtām saistītas lietas.  Iespējams, tev dažkārt nedaudz pietrūkst takta  izjūtas, jo izteikti vēlies dzīvot saskaņā ar savām sajūtām, iekšējām pārliecībām.

 

 

TAVI MĪĻĀKIE ZIEDI: GLADIOLAS

gladiolas

TU ESI: mundrs

Tu, visticamāk, mēģini dzīvot aktīvu un kustībām pilnu dzīvesveidu, nepieļaujot rutīnu! Tev patīk piedzīvojumi un ceļošana.

 

 

 

TAVI MĪĻĀKIE ZIEDI: PUĶZIRNĪŠI

pukjuzirnji

TU ESI: valdzinošs

Tev nepatīk sarežģītas lietas. Visticamāk, esi ļoti labi audzināts. Cik vien ir tavos spēkos, centies nevienu neapvainot un vēlies, lai cilvēkiem ap tevi ir labi. Tu esi vienreizēja, neatkārtojama personība, kura izstaro īpašu šarmu, pašam to nemaz nenojaušot.  

 

 

TAVI MĪĻĀKIE ZIEDI: MAIJPUĶĪTES

maijpukjiites

TU ESI: vienkāršs, pazemīgs

Pat bez zināmas centības un piepūlēšanās, tu esi laimīgs cilvēks. Tu, visticamāk, ļoti aktīvi un pat nikni aizsargā tos, kurus mīli. Tev ļoti rūp, kas notiek ar viņiem, kas dažkārt kļūst par tavu prioritāti, aizmirstot par paša nepieciešamībām un vēlmēm.

 

 

TAVI MĪĻĀKIE ZIEDI: DELFĪNIJAS

delfiinijas

TU ESI: bezrūpīgs

Tu izvēlies dzīvot bezrūpīgi, neņemot pārāk nopietni pie sirds daudzas lietas, tā vietā – novērtējot smieklus un devu vieglprātības. Visticamāk, tev ir plaša sirds un brīvs gars. Nepatīk nopietnība un tas, ja tevi apspiež, cenšas piezemēt. Vēlies daudz ceļot vai baudīt dažādus piedzīvojumus.

 

 

TAVI MĪĻĀKIE ZIEDI: NEAIZMIRSTULES

Love ya.

TU ESI: cerību pilns

Tu tici mīlestībai un laimīgai, ilgai kopdzīvei. Esi laimīgs un arī veiksmīgs cilvēks. Tu mēdz romantizēt pagātni; bieži vien kavējies nostalģiskās atmiņās. Visticamāk,  vēlies dzīvot dzīvi bez nožēlas.

 

 

TAVI MĪĻĀKIE ZIEDI: KRIZANTĒMAS

krizanteemas

TU ESI: optimistisks

Tu esi jautrs cilvēks, kurš ap sevi izplata laimes un prieka enerģiju.  Visticamāk, kompānijā esi pirmā persona, kura izstāstīs kādu joku un absolūti mīli kā savus, tā apkārtējo smieklus. Tu esi labs draugs un lielisks klausītājs.

 

 

TAVI MĪĻĀKIE ZIEDI: HIACINTES

hiacintes

TU ESI: jautrs

Tu aktīvi iesaisties sporta aktivitātēs  un labprāt ļaujies dažādām svinībām. Dod priekšroku pastāvīgumam, jo nelabprāt pielāgojies jaunām situācijām. Visticamāk, pirms pieņemt kādu lēmumu, ilgi svārsties un apsver visus par un pret.  

 

Iepriekšējais rakstsVideo: Kā ķīnieši reaģē, pirmo reizi nogaršojot Latvijā ražotu saldējumu?
Nākamais raksts7 padomi, kā sasniegt lielo O!