Atceries, ka dažreiz veiksmīgākais ceļš uz mieru un harmoniju ir gaužām vienkāršs – izvairīšanās no konfliktiem. Ko vēl zvaigznes sola 10. aprīlī?

 

 

aunsAuns

Auna zīmē dzimušajiem diena izvērtīsies visai mierīga, ja vien tie pieturēsies pie sava ikdienišķā dzīves rituma. Atšķirībā no citiem, tu bieži vien iesaisties projektos, neveltot iepriekš sevišķi daudz laika pārdomām, raizēm un šaubām un šodien tieši šī tendence var būt tā, kas pasargās tevi no jebkādām negācijām.

 
 

versisVērsis

Vērši lielākoties ir vienpaši, līdz ar to tie sevi veiksmīgi pasargās no lielām drāmām šajā dienā. Esi atsaucīgs un sniedz padomu vai ieteikumu tiem, kuri paši nāk to lūgt, taču neiesaisties citu problēmu risināšanā nelūgts.
 

 

 

dviniDvīņi

Dvīņu zīmē dzimušajiem pastāv liels risks iekulties nepatikšanās. Tu esi atvērts, komunikabls cilvēks un apkārtējie labprāt iesaistās ar tevi sarunās un izklāsta savas problēmas. Pirms grasies sniegt padomu, izvērtē rūpīgi, vai tas tiešām tiek no tevis prasīts un gaidīts.  

 

 

 

vezisVēzis

Vēžiem vajadzētu būt īpaši piesardzīgiem komunikācijā ar kolēģiem. Šodien tava drošākā vieta būs tavas mājas. Ja iespējams, pavadi vairāk laika ar sev tuvākajiem cilvēkiem sev ērtā un drošā vidē, lai izvairītos no stresa situācijām.

 

 

 

lauvaLauva

Lauvas zīmē dzimušajiem nāksies vairāk parūpēties par mieru darba vietā, nevis sevī pašos. Pirms jebkuras iesaistīšanās darba procesā, izvērtē, cik ļoti tavs padoms un ieteikums ir tiešām nepieciešams un, vai vēlies uzlabot darba produktivitāti vai rīkojies personīgu interešu vadīts.

 

 

 

jaunavaJaunava

Jaunavas tiek respektētas no kolēģu puses un nereti tieši pie šīs zīmes pārstāvjiem apkārtējie griežas pēc padoma. Tu allaž esi tālredzīgs un pievērs uzmanību pat vissīkākajām detaļām, līdz ar to jebkurš tavs ieteikums ir vērā ņemams un tiks novērtēts.

 

 

 

 

 

svariSvari

Svaru zīmē dzimušajiem šodien ieteicams būt piezemētākiem, ņemot vērā, ka daļa apkārtējo būs visai uzvilkti. Iesaistoties problēmu risināšanā, kur esi aicināts, tiks augstu novērtēta, taču bāžot degunu visur, kur pagadās, būsi tikai traucēklis.

 

 

 

 

skorpionsSkorpions

Skorpiona zīmē dzimušajiem vajadzētu rūpīgi izvērtēt, vai atsevišķos gadījumos nebūtu labāk paturēt mēli aiz zobiem. Ja iespējams, atrodi citu veidu, kā tikt galā ar cilvēkiem, kuri neieklausās tevī, ja runā ar tiem mierīgi.
 

 

 

strelnieksStrēlnieks

Strēlniekiem vajadzētu nebaidīties sniegt padomus, kad kāds pēc tiem jautā. Dažreiz zem acīmredzamās problēmas slēpjas patiesā, dziļākā problēma, kas var būt stress, sarežģījumi komunikācijā utml., kuru atrisināšanā tu esi īsts lietpratējs.

 

 

 

mezazisMežāzis

Mežāža zīmē dzimušie bieži vien ir pārāk piesardzīgi, līdz ar to šodien neuzdrošināsies ne sniegt, ne lūgt kādus padomus. Iespējams, tā ir pat labāk un šādi izvairīsies no iespējamiem konfliktiem, jo nošaut greizi ir ļoti viegli gan vienā, gan otrā gadījumā.

 

 

 

udensvirsŪdensvīrs

Ūdensvīriem vajadzētu ar saviem padomiem dalīties tikai un vienīgi ar tiem, kuri paši pēc tiem griežas. Tev piemīt tendence iejaukties un izteikt savu viedokli visur, kur vien tas iespējams. Šodien ieteicams savus vārdus un darbus ieguldīt pašam savos darba pienākumos.

 

 

 

zivisZivis

Zivju zīmē dzimušajiem jāuzmanās, lai pārāk daudz neuzsūktu sevī apkārt valdošās emocijas. Tu esi ļoti empātisks cilvēks un zvaigznes tevi padarīs vēl emocionālāku un līdzjūtīgāku. Centies novilkt robežu starp savām un citu sajūtām.

 

Lai diena izdevusies!

 

 

Iepriekšējais rakstsKlajā nākusi karalienes Elizabetes II vēstule par attiecībām ar Filipu
Nākamais rakstsPrincis Filips miris: Kas bija cēlonis?