Centies lēmumus šajā dienā balstīt uz pieredzi un praktiskajām zināšanām, nevis emocijām.

 

aunsAuns

Auna zīmē dzimušajiem ieteicams būt apdomīgākiem un nesteidzīgākiem, pieņemot dažādus lēmumus. Izanalizē līdzīgas situācijas, ar kurām pagātnē jau esi saskāries. Savas straujās dabas dēļ tu mēdz uzkāpt uz viena un tā paša grābekļa vairākkārt.

 

 

versisVērsis

Vēršiem gaidāma visai mierīga diena un tas viss pateicoties viņu stingrajai pārliecībai un principiem. Izmanto zvaigznes, lai izvērtētu līdz šim pielietotās metodes savu mērķu sasniegšanai. Iespējams, nelielas pārmaiņas var pozitīvi ietekmēt gaitu pretī tiem.

 

 

dviniDvīņi

Dvīņu zīmes pārstāvjiem vēlams filtrēt cilvēkus, ar kuriem plāno iesaistīties jebkāda veida komunikācijā, balstoties uz iepriekšējo pieredzi. Daudzi tevi uzskata par visai naivu cilvēku un var censties tevi ne vienu reizi vien ļaunprātīgi izmantot vai apvest ap stūri.

 

 

vezisVēzis

Vēžiem jāvērš uzmanība uz savu pagātni un vidi, kur tie atrodas šobrīd. Lielākoties tu dzīvei ļauj ritēt savu gaitu un plūsti pa straumei, kā rezultātā vari aizmirst, no kurienes esi nācis un kāds galu galā bija tavs mērķis.

 

 

 

lauvaLauva

Lauvas zīmē dzimušajiem ieteicams izturēties ar pietāti pret zvaigžņu stāvokli. Tā ietekmē atklāsies tavas personības vājākās vietas. Būsi tendēts domāt un spriest subjektīvi, aizmirstot paraudzīties uz lietām, situācijām un cilvēkiem kopumā.

 

 

 

jaunavaJaunava

Jaunavām ieteicams izmantot zvaigžņu stāvokli,  lai mazinātu pārsteidzīgu spriedumu izteikšanu. Tu bieži vien neuzticies jauniem cilvēkiem, kuri ienāk tavā dzīvē, kā arī mēdz vadīties tikai un vienīgi pēc pirmā iespaida. Neļauj šaubām un aizdomām pārkāpt robežas, lai nekļūtu nepamatoti paranoisks.

 

 

 

svariSvari

Svariem ieteicams kļūt izlēmīgākiem. Tu bieži vien tiec iesaistīts dažādu lēmumu pieņemšanā un spriedumu, viedokļa izteikšanā. Lai gan jebkuram var gadīties pēc noteikta laika savas domas mainīt, tu zaudēsi apkārtējo cieņu un uzticību, ja nemitīgi turpināsi mainīt savas domas.

 

 

 

skorpionsSkorpions

Skorpiona zīmē dzimušajiem vajadzētu palūkoties uz savu dzīvi caur zvaigžņu prizmu. Tev tipiskākā kļūda ir ātra kontroles zaudēšana pār savu temperamentu, kā rezultātā ne pa jokam aizsvilsties par vismazākajiem sīkumiem. Iemācies uztvert redzēto un dzirdēto ar vēsu prātu.

 

 

 

strelnieksStrēlnieks

Strēlniekiem jārēķinās ar to, ka citi šajā dienā dažādu lēmumu un spriedumu izteikšanā izmantos viņiem raksturīgās metodes. Parasti apkārtējie ciena tevi, tavu ēterisko būtību un gudrību, tomēr šajā dienā lūkosies uz tevi nedaudz skeptiskāk. It īpaši darbā.

 

 

 

mezazisMežāzis

Mežāža zīmes pārstāvjiem ieteicams šajā dienā turēties tālāk no citiem. Tu mēdz būt ļoti ambiciozs un tas nereti noved pie dažādu nepārdomātu lēmumu pieņemšanas, kas lielākā vai mazākā mērā kaitē apkārtējiem.  Diemžēl, dažiem var ataust atmiņā pat visai seni pāridarījumi.

 

 

 

udensvirsŪdensvīrs

 Ūdensvīriem vajadzētu palūkoties uz notikumiem savā pagātnē. Tu mēdz būt pārāk pesimistisks par pasaulē un sev apkārt notiekošo, it īpaši reizēs, kad viss nenotiek tā, kā esi plānojis un cerējis. Atceries, ka vienmēr var būt vēl ļaunāk un, ja reiz līdz šim veiksmīgi esi ticis pāri visiem sarežģījumiem, tas izdosies arī šoreiz.

 

 
zivisZivis

Zivju zīmē dzimušajiem ieteicams izmantot zvaigžņu stāvokli savu talantu apzināšanai un izpaušanai. Tev ir ļoti spēcīga, precīza intuīcija un lieliskas spējas izprast apkārtējos cilvēkus. Balstoties uz savām prasmēm un atmiņu tu atklāsi priekš sevis jaunus faktus un kopsakarības.

 

Iepriekšējais rakstsIzskan skumjas ziņas par Latvijas basketbola leģendu Uļjanu Semjonovu
Nākamais rakstsVidzemes augstskolas lektors pēc kritiena no elektroskūtera guvis smagas traumas