Būs zudusi vēlme ļauties vieglprātīgam, bezrūpīgam flirtam un tā vietā stāsies alkas pēc īstas mīlestības. Iespējamas izmaiņas mājsaimniecībā.

 

 

aunsAuns

Šodien jutīsi vajadzību pēc došanās atvaļinājumā. Piemērota diena, lai ieviestu izmaiņas savā ikdienas grafikā un atrastu laiku atpūtai. Atbrīvojies no lielā saspringuma, kas pārņēmis tavu prātu un ķermeni. Velti savu enerģiju kaut kam vai kādam sev ļoti nozīmīgam cilvēkam, karjeru atstājot otrajā plānā. Tava veiksmes krāsa šajā dienā – dzeltenā.

 

 

 

versisVērsis

Šodien tavi apgriezieni manāmi samazināsies. Iespējams, būsi noslēgtāks komunikācijā ar apkārtējiem vai izvairīsies no tās pavisam attiecībā pret kādu konkrētu cilvēku. Labvēlīga diena savu patieso emociju apzināšanai. Lielu daļu uzmanības nāksies veltīt dažādiem finanšu jautājumiem.

 

 

 

dviniDvīņi

Šajā dienā apkārt valdīs mīlestība. Vari justies emocionālāks un piezemētāks kā parasti. Labvēlīga diena komunikācijai ar apkārtējiem. Piezvani vai noorganizē sev tikšanos ar kādu tuvu draugu vai savu otro pusīti.

 

 

 

vezisVēzis

Šodien tevi pārņems harmonija, kā rezultātā būsi mierīgs un apkārt notiekošo uztversi ar vēsu prātu. Iespējams, jutīsies sapņains un ik pa laikam apmaldīsies pats savās domās. Laba diena, lai dotos uz spa un palutinātu savu ķermeni ar dažādām procedūrām, sevišķi ūdens procedūrām. Tas palīdzēs noņemt pēdējo dienu laikā uzkrāto spriedzi.

 

 

lauvaLauva

Tu sirdī esi visai liels romantiķis un šodien šī tava personības puse uzmirdzēs spožāk. Diena piemērota randiņiem un dažādu publisku pasākumu apmeklēšanai. Atrodi laiku dažādām skaistuma procedūrām. Ja iespējams, dodies uz kādu mākslas izstādi vai muzeju.

 

 

 
jaunavaJaunava

Šodien par sevi liks manīt tavas personības jūtīgākā puse. Būsi harmoniskās attiecībās ar saviem tuviniekiem un gūsi vairākas iespējas tās vēl vairāk pilnveidot un nostiprināt. Izbaudi šo dienu, kad apkārt virmos mīlestība un labestība.

 

 

svariSvari

Novērtē to, kas tev dots un to, cik daudz esi jau sasniedzis. Piedzīvosi augšanu garīgā līmenī. Iespējams, dosies kādā ceļojumā vai piedzīvojumā, kas kaut kādā ziņā mainīs tavu dzīvi un tevi pašu. Labvēlīga diena jogai un meditācijām.

 

 

skorpionsSkorpions

Zvaigznes ir harmonijā ar tevi. Lēnām pazudīs pēdējās nedēļas laikā sakrājusies spriedze. Ieteicams nedaudz pazust no apkārtējās sabiedrības. Tā vietā atrodi veidu, kā nomierināt, atslābināt savu prātu un ķermeni. Palutini sevi!

 

 

strelnieksStrēlnieks

Nāksies papūlēties, lai atrastu zelta vidusceļu starp savām un savu tuvinieku vajadzībām. Gaisotne būs saspringta, kas atstās negatīvu ietekmi arī uz romantisko dzīvi. Esi vērīgs un sevišķas rūpes velti tuvākajiem draugiem un mīļotajam cilvēkam. Tava spēka krāsa šajā dienā – tumši zilā.

 

 

 

mezazisMežāzis

Tev priekšā ir harmoniska un pozitīvas enerģijas piepildīta diena. Šodien ieteicams vairāk koncentrēties uz savas personības maigāko pusi, sevišķi attiecībās ar otro pusīti un ģimenes locekļiem. Pagājušā nedēļā noritējušie strīdi nu ir pierimuši un pienācis laiks vienam ar otru salabtu un nostiprināt pārrautās saites. Piedod tu un taps piedots arī tev.

 

 

 

udensvirsŪdensvīrs

Labvēlīga diena dažāda veida komunikācijai. Ja iespējams, pievērs vairāk uzmanības veidam, kā tu ierasti izsakies un dari citiem zināmu savu viedokli. Pateicīgs laiks dažādiem rakstu darbiem, radošām aktivitātēm un visam, kas saistīts ar modi. Prātā šausies viena ideja pēc otras, kā arī netrūks iespēju tās realizēt. Spēku šajā dienā vari smelties no opāla.
 

 

 

zivis-2Zivis

Šī diena tev būs visai labvēlīga. Pat, ja pār vaigu noritēs kāda asara, vari būt drošs, ka tā būs prieka asara. Veiksmīgs laiks dažādām romantiskām aktivitātēm un laika pavadīšanai ar savu otro pusīti. Tava veiksmes krāsa šajā dienā – jūras zilā.
 

 

Lai tev brīnumjauka šī diena!

 

Iepriekšējais rakstsSmagā avārijā Latgalē pamatīgi sadragāts vecs “Audi” – FOTO
Nākamais rakstsVai vajadzēs Covid-19 vakcīnas trešo devu?