Nebūs iespējams mākslīgi paātrināt šīs dienas tempu. Kopumā tā solās būt mierīga bez starpgadījumiem. Tas nozīmē, ka tev, visticamāk, nebūs laika virzīties tuvāk savam mērķim. Taču viss notiks raitāk, ja tu iemācītos nedaudz pagaidīt un ticētu labām lietām. Centies gūt pozitīvas emocijas, cik vien iespējams.

 

Auns

Šodien tu, iespējams, iesaistīsies tādā sarunā ar nepazīstamu personu, par ko tik ātri aizmirst nespēsi. Ticams, ka šis cilvēks ļoti sajūsmināsies par tavu skaistumu, un tu burtiski kusīsi viņa sabiedrībā. Iespējams, kāpēc tam tu pieķersi sevi pie domas, ka īsti vairs nesaproti, ko domāt, kā rīkoties. Ticams, ka tuvākās dienas dzīvosi domājot par to, ka šī situācija un tās attīstība varētu būt tavas dzīves pašreizējā kaislība.

 

 

Vērsis

Šī nebūs vislabākā diena, lai rūpīgi pildītu uzdevumus, kas ir profesionālajā jomā. Tev nebūs līdz galam skaidrs tas, ko dara apkārtējie un tas, ko līdz ar to vari darīt tu pats. Tev vajadzētu apzināties, ka tu viens ne vienmēr nevari būt atbildīgs par visu. Iespējams, īstajā brīdī tev palīgā nāks kāds, no kura vismazāk gaidīji palīdzību.

 

 

Vēzis

Agrs telefona zvans var izsist no sliedēm un darāmajiem darbiem. Saņemsi jautājumu, vai tev nepieciešams jauns kredīts. Lai gan tas tev, visticamāk, nav vajadzīgs, konkrētu atbildi vēl nedosi. Tev uzreiz prātā ienāks pirkums, kas maksā tieši tik, cik tev piedāvāja banka. Pirms pieņem lēmumu, noteikti apspried to visu ar ģimeni.

 

 

Lauva

Šodien neuzņemies sarežģītus uzdevumus. Atpūties un peldi pa dzīves piedāvāto straumi. Nesatraucies, jo straume tevi aizvedīs tieši tur, kur vēlēsies. Apstākļi var sakrist tā, ka šovakar satiksi savu ideālo partneri. Tas vis notiks šķietami viegli, bez īpašas tavas piepūles. Ja tā, galvenais esi tu pats!

 

 

Jaunava

Šodien pat ļoti ieteicams personīgā friziera apmeklējums. Ļauj viņam paeksperimentēt un rezultāts dos jums prieku. Savukārt tas dos iespēju piesaistīt kādas personas uzmanību, kas jums ļoti patīk. Savukārt, ka esat precējies, otra pusīte noteikti pamanīs izmaiņas un atminēsies jaunības kaislības, kas jau šķita sen piemirstas.

 

 

Svari

Šodien neesi pretrunā ar sevi un apkārtējo pasauli. Vienkārši skaties, kas notiek ap tevi, nemeklējot netīras lietas, nekādus zemūdens akmeņus un vēl jo vairāk – neiesaisties intrigās. Ja neņemsi vērā šo padomu, var atjaunoties sens konflikts, kas tev vajadzīgs vismazāk. Esi uzmanīgs!

 

 

Skorpions

Šodien nemēģini uzņemties paveikt vairākus darbu reizē, lai gan tāda vajadzība var rasties. Vispareizāk šodien būtu mēģināt ļoti labi paveikt to vienu lietu, kas iespējama, bet no pārējām atbrīvoties. Tas nozīmē, ka vispirms pievērsies personīgajai dzīvei, bet tikai pēc tam domā par pārējo. Prioritātes nosaki tu pats.

 

 

Strēlnieks

Pēc darba nolemsi apmeklēt kādu no kolēģiem. Pēc tam aplūkosi savas mājas interjeru un uzdosi sev jautājumu – kā kolēģis var atļauties tādu greznību, ja ienākumi jums ir praktiski vienādi? Nedaudz vēlāk tu sapratīsi, ka iemesls ir taupība. Izskatās, ka kolēģis ir taupīgs it visā. Varbūt tev vajadzētu no viņa pamācīties?

 

 

Mežāzis

Šī diena paies bez spilgtiem un dziļi atmiņā paliekošiem notikumiem. Ticams, ka vienīgais, kas paliks tavā atmiņā, būs TV pārraide, ko skatījies pēc darba. Visu, ko būsi redzējis ekrānā, varēsi pārspriest ar saviem draugiem un/vai kolēģiem. Uzmanies, jo, iespējams, kāda persona mēģinās aizēnot visu, kas notiek tavās personiskajās attiecībās.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien, ticams, ka saņemsi lielu atzinību no apkārtējiem cilvēkiem. Visticamāk, tas notiks darba jomā, jo tevis paveikto atzinīgi novērtēs kolēģi un/vai priekšniecība. Darbā kļūsi par teju varoni, un jutīsies lepns par to, ko esi padarījis. Citādāk varētu būt ģimenē, jo nāksies piestrādāt pie attiecību uzlabošanas.

 

 

Zivis

Šodien tev nevajadzētu tērēt vairāk nekā vari atļauties. Pastāv risks, ka iztērējot vairāk, tu uzliksi sev milzu slogu uz ilgu laiku. Mēģini menedžēt savus izdevumus un rūpīgi rēķināt līdzi. Tas tev ļaus ietaupīt. Tajā pašā laikā padomā arī par sevi un veselīgu uzturu, par to, ko vari uzlabot savā ikdienā, netērējot papildu naudu.

 

 

Jauku dienu!

Iepriekšējais rakstsKam jābūt vasaras ceļojumu aptieciņā?
Nākamais rakstsDiemžēl svētdiena pienākusi ar traģiskām ziņām