Šodien var būt grūtāk kontrolēt emocijas. Iespējams kāds negaidīts pārsteigums no apkārtējiem, uzplaukt kādas senas domstarpības. Otrajā dienas pusē tavs enerģijas līmeni var strauji pieaugt.

 

auns-mil-horAuns
Tavā ģimenes vai materiālajā dzīvē šodien var iezīmēties visintensīvākie un nozīmīgākie notikumi. Rīta stundās var atdzimt kādas senas nesaskaņas. Ja tu savu nostāju pamatosi ar argumentiem, nevis asu reakciju, vakarā vari izvairīties no īstas kaujas un savstarpējiem apvainojumiem.

 

 

versis-mil-horVērsis

Zvaigznes norāda, ka šajā dienā nav vērts gaidīt mierīgu līdzāspastāvēšanu ar saviem radiniekiem, kolēģiem un paziņu loku. Pat mijiedarbība ar nejaušiem ceļojuma biedriem var pārvērsties par vārdisku kauju un domstarpībām. Tev ir jābūt ļoti uzmanīgam, kad dodies ceļā, jo īpaši, ja esi transportlīdzekļa vadītājs: spontānai,  emocionālai reakcijai uz kaut ko var būt nepatīkamas sekas.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Šodien var nākties efektīvi risināt savas finansiālās problēmas.  Tomēr, ja tu tieši šajā dienā sāksi apsvērt dažādus iespējamos veidus, kā atrisināt problēmas, analizējot visas pieejamās un iespējamās rīcības modeļus, pastāv risks ciest finansiālus zaudējumus. Nedaudz nogaidi!

 

 

vezis-mil-horVēzis

Zvaigznes norāda, lai šajā dienā atturies no nekontrolējamām atbildēm – neņem kritiku pārāk tuvu pie sirds! Tāpat ir vērts sabalansēt zināmu rīcību un iniciatīvu ar tavas ģimenes viedokli. Par laimi tev, vai tomēr ne, atbildība par emocionālās harmonijas uzturēšanu tavās ģimenes attiecībās lielā mērā šodien gulsies tieši uz taviem pleciem.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šodien rēķinies, ka tev, visticamāk, nebūs stabilas aizmugures un aizstāvības. Zvaigznes mudina nepiedalīties mājinieku darbībās, kamēr viņi atrodas cīņas, kaujinieciskā garā, tā vietā labāk izrādi savu dāsnumu un laipno attieksmi pret cilvēkiem, izmantojot savus dabiskos, mākslinieciskos talantus.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šodien tavi tuvinieki un labākie draugi var kļūt nepiesardzīgi un kļūdīties. Zvaigznes norāda, lai nepiekrīti jebkādām iniciatīvām, kuru mērķis ir mainīt tavu nākotni – šīs darbības var ne tikai izrādīties juridiski vāji pārdomātas, bet var novest arī pie nedrošas vides un psiholoģiska diskomforta.

 

 

 

svari-mil-horSvari

Zvaigznes norāda, ka pastāv liela varbūtību, ka strauji pieaugs kāds nepatīkams  konflikts ar tavu radinieku, laulāto draugu vai priekšnieku. Kāda no šīm personām var pēkšņi ieņemt kāda tava pretinieka pozīciju,  negaidīti aizstāvot citu, ne tavas intereses.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Pļāpas un baumas, ko  tavi partneri izplata tev aiz muguras, protams, var izraisīt negatīvu reakciju. Pat ja tu šķietami rīkojies pareizi – mēģini saglabāt vēsu prātu un kontrolē emocijas, jo pretējā gadījumā tavas dusmas var mudināt pārkāpt visas robežas.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Neesi pārsteigts, ja tev nāksies paaugstināt savu balsi, kad risināsi ar savu ģimeni saistītus jautājumus vai aizstāvēsi savas finansiālās vai mājas tiesības. Tu vari izjust spēcīgas bailes, kā arī sašutumu un dusmas. Zvaigznes norāda, ka ir ļoti iespējams, ka šodien nonāksi kādā patiesi bīstamā situācijā.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Visas dienas garumā tavs partneris var būt redzami nokaitināts, stūrgalvīgs un izrādīt atklātu, un pie reizes bērnišķīgu niķīgumu. Vari piedzīvot rupju atteikšanos ievērot kādus nosacījumus, normas un noteikumus, kas plaši atzīti civilizētā pasaulē.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs 

Zvaigznes norāda, ka  tava veselība šodien var būt apdraudēta. Izvairies no aizkaitināmības un spēcīgām emocijām, kas saistītas ar tavu mājas dzīvi. Tev nekas nenotiks, ja šodien uzņemsies papildu pienākumus, lai nodrošinātu izteiktāku drošību. Ja tavs darbs ir saistīts ar augstu risku, rūpīgi ievēro instrukcijas, saglabā skaidru prātu un rīkojies tikai pēc rūpīgas apdomāšanās.

 

 

zivis-mil-horZivis

Satricinājumi, kas saistīti ar tavu mīlas dzīvi, tostarp to intīmo pusi, var būt ļoti sāpīgi. Ja tev ir atvases,  tevi šodien var mākt rūpes un bažas par viņu veselību un drošību, kādu ārkārtas situāciju vai  riskantiem eksperimentiem. Zvaigznes norāda, ka šodien labāk atturēties no visiem jauninājumiem, kuru mērķis ir mājas uzlabošana.

 

 

Iepriekšējais rakstsNedēļas vidū Latvijā ieplūdīs siltums; pēc tam laiks jūtami mainīsies – prognoze 7 dienām!
Nākamais raksts“Tā ir neizmērojama laime!” 37 gadus vecā Simona Ziemassvētkus sagaidīs ar jaunu sirdi krūtīs – VIDEO