Izmanto šodien valdošās pozitīvās enerģijas, sabiedriskumu, draudzīgumu un uzticību, lai veidotu un stiprinātu attiecības gan personīgajā, gan profesionālajā jomā.

 

 

auns-mil-horAuns
Tu esi tendēts rīkoties mirkļa iespaidā un bieži vien šī iemesla dēļ pazaudē savus atbalstītājus. Tomēr neķer pie sirds – cilvēka dabā ir sekot lauvai, nevis aunam. Piemērota diena, lai uzņemtos izpildīt lielākus uzdevumus kā parasti.

 

 

versis-mil-horVērsis
Lai gan parasti esi kluss, savrups un izvēlies koncentrēties tikai uz savām darīšanām, zvaigznes varētu likt tev iziet ārpus saviem rāmjiem. Šodien pavisam noteikti savu darbu veiksi produktīvāk kā parasti un diezgan droši, ka citi sekos tavam piemēram.

 

 

dvini-mil-horDvīņi
Lai arī Dvīņa zīmē dzimušie bieži vien vairāk ieinteresēti pasākumus pavadīt tenkojot, nevis atpūšoties, apsver iespēju tomēr atvilkt elpu sev tīkamā mājinieku kompānijā. Zvaigznes prognozē tev skaļāku balsi un stingrāku stāju kā parasti.

 

 

vezis-mil-horVēzis
Visticamāk, šodien vēlēsies izlīst no savas čaulas un būt aktīvāks, iesaistīties sarunās. Ieteicams pastaigāties ārpus mājas, lai arī vari nebūt noskaņojumā kaut kur doties.

 

 

lauva-mil-horLauva
Ironiski, taču tava lauvas pašpārliecinātība šodien varētu tikt sagrauta. Ļoti iespējams, ka tam par iemeslu kalpos kāda nopietna konkurenta parādīšanās pie apvāršņa, kas liks tev justies nedroši un sašūpos stabilo pamatu zem kājām.

 

 

jaunava-mil-horJaunava
Tevi īpaši neietekmēs zvaigžņu stāvoklis. Tu varētu nedaudz pārliecību pār sevi, taču, atšķirībā no citiem, izmantosi to savā darbā, nevis zīmējoties citiem. Mēģini atrast iespēju iesaistīties labdarībā. Labie darbi var atmaksāties jau tuvākajā nākotnē.

 

 

svari-mil-horSvari
Esi gatavs dažādiem izaicinājumiem. Visapkārt var valdīt īsts sacensību gars. Lai arī tas ne vienmēr nozīmē ko sliktu, tev nāksies uzmanīt, lai nekas neiziet ārpus kontroles. 

 

 

skorpions-mil-horSkorpions
Piesargies un nezaudē galvu. Liela iespēja, ka patrāpīsies kādam ceļā neīstajā laikā, neīstajā vietā un dabūsi dzirdēt savā virzienā vērstu nepatiesu, aizvainojošu informāciju. Centies savaldīties un neatbildēt uz apvainojumiem ar apvainojumiem.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks
Strēlniekiem raksturīga ir spēja lietas kārtot tiešā un vienkāršā manierē, un, lai arī tas var kļūt sarežģīti, ja iesaistīti citi, tev bez problēmām izdosies arī vienatnē izdarīt lauvas tiesu darba, pie tam visai apsveicamos tempos. Apdomā vai nav iekrājies kāds projekts, kam tuvojas termiņš un ķeries tam klāt.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis
Lai ari vienmēr smagi strādā, lai sasniegtu mērķi, bieži esi pārāk piesardzīgs, lai pieprasītu atzinību, ko esi pelnījis. Šī diena tavā labā piespēlēs īpaši labas un spēcīgas kārtis, tāpēc lūko pēc kaut kā attīstoša savā labā. Spēks, varenība un drosme būs tavā pusē.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs
Ūdensvīram jāuzmanās, lai nekļūtu pārāk nospiedošs pret sarunu biedriem. Tā ka bieži esi pārlieku vaļsirdīgs, pašpārliecinātības lādiņš varētu nodarīt vairāk ļauna nekā laba. Esi lēnprātīgs un sarunās ļauj pārējiem iedziļināties tevis sacītajā.

 

 

zivis-mil-horZivis
Gluži kā ūdenszāles, Zivis šodien gan miesā gan garā mētāsies šurpu – turpu. Būsi pārliecinātāks par savu rīcību, kas parasti ir tā vērts, taču šī diena sagādās grūtības koncentrēties uz atsevišķiem uzdevumiem. Ja uzņemsies tikai tos pienākumus, kurus vari ātri atrisināt, šodien tiksi sveikā cauri.

 

 

Lai ieceres izdodas!

Iepriekšējais rakstsVairāki “varoņi” komandantstundas laikā Latgalē nokļūst milzu nepatikšanās
Nākamais rakstsRaimonds Pauls nav vienīgais tautā mīlētais mākslinieks, kurš vakardien svinējis lielu jubileju – VIDEO