Pirmā dienas puse ir labvēlīga nelieliem izbraucieniem un pastaigām. Vari izbaudīt kopā sanākšanu ar draugiem, būs viegli atrast kopīgus sarunu tematus. Dalies ar ziņām, piezvani sen nesatiktiem draugiem vai uzraksti kādam vēstuli, šodien tieši šīs darbības sniegs piepildījumu un pozitīvas emocijas, kā arī labu garastāvokli.

 

 

auns-mil-horAuns

Emocionālais šīs dienas fons  solās būt saspringts. Planētu stāvoklis iezīmē, ka vari pieņemt pārsteidzīgu lēmumu – spēcīgu emociju iespaidā, tai skaitā izjūtot greizsirdību, aizdomas un lepnumu vai nekontrolējamas vēlmes.

 

 

versis-mil-horVērsis

Planētu stāvoklis norāda, ka tev šodien vajadzētu mēģināt būt daudz nosvērtākam, aukstasinīgākam un mierīgākam, kad mijiedarbojies ar saviem vistuvākajiem, tuvāko paziņu loku, partneriem un citiem nozīmīgiem cilvēkiem, pretējā gadījumā  konflikti būs neizbēgami. Nerisini jebkādus nozīmīgus jautājumus, neparaksti ilgstošus līgumus, kā arī nepieņem apšaubāmus piedāvājumus. Nebaro sava partnera  nereālās cerības, centies reālistiski skatīties uz šodien notiekošo.

 

 

dvini-mil-horDvīņi
Šajā dienā tu vari diezgan emocionāli reaģēt uz katru sīkumu,  saviem ikdienas darbiem vai situācijām, kas saistītas ar pakalpojumu piedāvāšanu un kāda veselības stāvokļa normalizēšanu. Centies šajā dienā iesaistīties darbībās, kas nav saistītas ar aizkaitināmību un sola minimālus konfliktus.

 

 

vezis-mil-horVēzis
Visas dienas garumā tu vari būt visai jutīgs, kad runa ir par apstākļiem tavā privātajā dzīvē. Sarunas par intīmajām attiecībām ar otru pusīti vai komunikācija ar kādu nozīmīgu cilvēku, var kļūt par abpusēji spēcīgu strīda cēloni vai iemeslu tiesājošiem komentāriem. Planētu stāvoklis šajā dienā neiesaka uzsākt jaunas, romantiskas attiecības.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šī diena tev solās nest aizkaitināmību, dusmas un vieglu uzbudināmību. Mēģini kontrolēt savus instinktus un jūtas, jo tieši tās būs noteicošās, kas motivēs lielākajai daļai tavu darbību šodien, ieskaitot tās nianses, kas izrādīsies pārgalvīgas un slikti pārdomātas.
 

 

jaunava-mil-horJaunava

Diena var izrādīties produktīva,  ja tu piekritīsi paļauties uz savu veselo saprātu un praktiskumu, nevis jūtām un emocijām. Tava iekšējā pieredze, kā arī citu cilvēku attieksme un noskaņojums var šajā dienā spēcīgi ietekmēt tevi, kas var vainagoties ar emocionālu satricinājumu, kas, savukārt, var mudināt iekulties nepatikšanās, kad esi uz ceļa, risini kādus mājsaimniecības vai profesionālos pienākumus.

 

 

svari-mil-horSvari

Neparedzēti finansu darījumi, negaidīti pirkumi vai naudas ieguldījumi ir iespējami tieši šodien! Taču negatīvās sekas no šiem notikumiem var izrādīties tikpat lielas kā pozitīvais ieguvums. Piemēram, tu vari iegūt jaunas parādsaistības vai apzināties, ka neesi spējīgs samaksāt par visu, ko vēlies.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Tava personīgā apetīte var pieaugt, uzbriest tik strauji kā silta rauga mīkla, mudinot un teju iedunkājot rīkoties enerģiskāk, veikt mērķtiecīgākas darbības, lai pietuvotos savam mērķim. Tevi var stimulēt un iedvesmot vecāku aizvien pieaugošās vajadzības un  vēlmes, ka arī tavas ģimenes nepieciešamības.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Neskatoties uz šķietamiem panākumiem un veiksmi, tev šajā dienā draud intensīvs stress vai apslēptu problēmu parādīšanās. Nenovērtē par zemu briesmas, kas var slēpties aiz tavas muguras. Planētu stāvoklis norāda, ka pat vistuvākie var sagādāt nepatīkamus brīžus un pat iedurt dunci mugurā.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis
Neļauj gadījuma rakstura negatīvām emocijām valdīt pār tavu pasauli – bailēm ir lielas acis, neaizmirsti par to! Ja tās šajā dienā ielaidīs saknes tavā dvēselē, var sākt kontrolēt tavu rīcību. Cenšoties pāragri iedomātas, iztēloties iespējamās problēmas, tu vari traucēt notiekošajam un piesaukt briesmas, kas var ieņemt dienas pirmās vijoles lomu, aizēnojot tavus patiesos pienākumus, kam tu vairs nespēsi pievērsties pilnasinīgi.  

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Tie, no kuriem ir visai atkarīga tava karjeru vai statuss, šajā dienā var izrādīties pārāk emocionāli, augstprātīgi, aizdomīgi, jutīgi un tendēti uz apšaubāmiem piedzīvojumiem, riskantiem pasākumiem, pārāk ambiciozām darbībām un nepamatoti augstām prasībām. Iepriekšminētās īpašības šajā dienā var izrādīt tavs tuvinieks.
 

zivis-mil-horZivis

Neraugoties uz konfliktu un komplikāciju iespējamību, tev šajā dienā joprojām var rasties lieliska iespēja parādītu sevi un pilnībā izmantot šo iespēju savu interešu realizēšanā. Steidzami, grūti pienākumi, veselības problēmas vai tava bērna kaprīzes un/vai untumi – var kļūt par problēmu avotu vai  iemeslu sajūtai, ka esi izsmēlis savus fiziskos un emocionālos spēkus. Nepārpūlies, velti laiku nelielam atpūtas brīdim.

 

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 12. marts
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai nedēļai: 14.-20.marts