Ko zvaigznes sola piektdienai, 14. maijam?

 

aunsAuns

Auna zīmē dzimušie ir ļoti enerģiski cilvēki un, lai gan parasti ir piezemēti un fokusēti uz darbu, šodien alks ieelpot svaigu gaisu. Atrodi iespēju darba laikā izrauties ārpus tā, meklējot un gādājot darbam nepieciešamos materiālus, vai darot kādas citas aizraujošas lietas.

 

 

versisVērsis

Vērši bieži vien labprātāk izvēlas brīvo laiku pavadīt vienatnē un šodien tas būs vēl izteiktāk redzams.  Izvēlies darba pienākumu izpildei vietu, kurā jūties ērti un, kurā vari būt drošs, ka netiksi traucēts. Kopumā diena solās būt produktīva.

 

 

 

dviniDvīņi

Dvīņi nebūt nav no tiem, kuri ilgotos pēc došanās ceļojumos vai, vēl jo vairāk, būšanas vienatnē, taču šodien liksies, ka sienas sāk bīdīties virsū un gribēsies izsprukt ārpus tām. Diemžēl, tu nevari lepoties ar produktīvu darbu ikdienā, tādēļ ieteicams atrast veidus kā saglabāt koncentrēšanos un izdarīt to, kas darāms, lai pēc darba varētu izvēdināt galvu svaigā gaisā.

 

vezisVēzis

Vēža zīmē dzimušie tīri labi spēj saglabāt fokusu uz savu darbu, taču draugiem un ģimenei tomēr veiksmīgi izdodas tos atraut no pienākumu pildīšanas. Ja iespējams, pavadi šo dienu dabā, piemēram, parkā, baudot labu kompāniju vai divvientulību pats ar sevi.

 

 

lauvaLauva

Lauvas zīmē dzimušie neieredz pavadīt laiku vienatnē un pat zvaigžņu stāvoklis to nespēs mainīt. Šodien vairāk vēlēsies aizbēgt no visa un nomainīt vidi. Iespējams, tev to izdosies sasaistīt ar savu darbu, tādejādi apvienojot patīkamo ar lietderīgo.

 

 

 
jaunavaJaunava

Jaunavas allaž izbauda vientulību, neatkarīgi no zvaigžņu stāvokļa un valdošās zodiaka zīmes. Šodien būtu vērtīgi atrast priekš sevis jaunus veidus, kā to izbaudīt. Ja ierasti ieslēdzies mājās un izslēdz telefonu, pamēģini, piemēram, doties pastaigā svaigā gaisā.

 

 

svariSvari

Komunikablie Svari lielu daļu laika savā ikdienā pavada risinot citu cilvēku problēmas un konfliktus. Galvenokārt tādēļ, ka spriedzes pilna atmosfēra tev šķiet traucējoša. Šodien izmēģini citu pieeju – sajūtot diskomfortu kādā situācijā apkārtējo nesaskaņu dēļ, gluži vienkārši dodies prom un ļauj, lai lietas pašas nokārtojas.  

 

 

skorpionsSkorpions

Skorpiona zīmē dzimušajiem ieteicams atrast laiku, ko pavadīt vienatnē  – tas nāks par labu emocionālajai pašsajūtai. Bieži vien tu uzsāc nesaskaņas ar apkārtējiem, rīkojoties emociju uzplūdā, tādejādi zaudējot laiku, ko citkārt varētu veltīt kam tādam, kas tevi patiesi interesē. Velti laiku lietām, kas tevi aizrauj.
 

 

strelnieksStrēlnieks

Strēlnieki šodien vēlēsies savu darba dienu noslēgt ātrāk, kas bieži vien nozīmē pienākumu izpildes sasteigšanu. Lai gan tu esi apveltīts ar spēju strādāt vienlaikus gan ātri, gan efektīvi, ieteicams tomēr darbam veltīt tik ilgu laiku, cik nepieciešams.

 

 

mezazisMežāzis

Mežāža zīmē dzimušie atšķirībā no apkārtējiem šodien nemeklēs kreatīvus veidus, kā tikt prom no darba ātrāk. Tomēr par ļaunu nenāktu izvēdināt galvu – kaut vai pēc darba dienas beigām. Atrodi veidu, kā relaksēt savu prātu un ķermeni.  

 

udensvirsŪdensvīrs

Ūdensvīri, lai arī komunikabli cilvēki, biežāk labprātāk izbauda paši savu kompāniju. Atrodi laiku, ko pavadīt vienatnē. Pārdomā savu dzīvi, intereses, idejas, plānus un mērķus. Tu bieži vien pārāk daudz uztraucies par apkārtējo labklājību. Šodien parūpējies par savējo.  

 

zivisZivis

Zivju zīmē dzimušajiem šodien vairāk kā jebkad problēmas sagādās koncentrēšanās uz darbu. Tā kā visticamāk neatteiksies no nepieciešamo pienākumu izpildes, tad ik pa laikam vismaz paelpo svaigu gaisu, atverot logu un/vai paklausies balto troksni.  

 

Iepriekšējais rakstsKādēļ nepieciešams salīdzināt kredītus?
Nākamais rakstsLieli pavērsieni TV zvaigznes Magones dzīvē – VIDEO