Šodien visā visumā lielākajā daļā cilvēku valdīs veselais saprāts. Protams, tas negarantēs veiksmi visās jomās, taču daudz ko būs iespējams izdomāt, balstoties uz analīzi un detalizētiem aprēķiniem. Vajadzētu izvairīties no konfliktiem un to veicināšanas.

 

Auns

Šodien tev nevajadzētu gaidīt un cerēt, ka zvaigznes un/vai planētas palīdzēs tev kāpt pa karjeras kāpnēm, ja pats esi diezgan slinkojis šajā jomā. Brīnumi nenotiks, lai sasniegtu vēlamo, būs jāpieliek daudz pūļu. Tu spēsi tikt galā ar lielu slodzi, ja ik pēc laika atpūtīsies un uz mirkli novērsīsi savas domas citur.

 

 

Vērsis

Šo dienu tu, visticamāk, pavadīsi bezgalīgos pārbraucienos. Ja vien iespējams – dodies ceļā kā pasažieris, ne kā transporta vadītājs. Tādā veidā tu varēsi pārbrauciena laikā kaut nedaudz atpūsties un pakavēt laiku internetā vai arī tieši pretēji – pagūt pārlūkot nākamo pienākumu sarakstu. Ja nepieciešama saziņa ar cilvēkiem, šodien tieši internets būs lielākais palīgs šajā jautājumā.

 

 

Dvīņi

Kopumā tu būsi ļoti apmierināts ar to, kā šodien virzīsies notikumi. Darbā varēsi strādāt un nepārpūlēties, taču tāpat pagūt visu nepieciešamo. Vakarā, dodoties pastaigā, iespējams, satiksi personu, ar kuru pavadīji daudz kopīga laika bērnībā. Jums abiem būs liels prieks tikties, taču, iespējams, sapratīsiet, ka esat pārāk atsvešinājušies viens no otra.

 

 

Vēzis

Šodien tev ieteicams izvairīties no trokšņa un sabiedriskām vietām. Pastāv risks, ka saķersi infekciju slimību, kas liks tev vairākas nedēļas pavadīt gultā, tāpēc nevajadzētu riskēt. Centies izvairīties no pārlieku ciešas komunikācijas ar cilvēkiem un pastiprināti mazgā rokas. Vakarpusē pievērs lielāku uzmanību imunitātes stiprināšanai.

 

 

Lauva

Šodien, iespējams, tevi šokēs ziņas, kas būs saistītas ar kādu no taviem tālākiem radiniekiem. Iespējams, kāds būs, teiksim tā, aizmirsis visu labo, ko esi viņa labā darījis, pieņemot lēmumu, kas tev būs nesaprotams. Diemžēl, tev, visticamāk, nāksies samierināties ar situāciju tieši tādu, kāda tā ir, taču tu varēsi daudz ko pārdomāt saistībā ar to.

 

 

Jaunava

Šodien tev nav ieteicams veikt dārgus pirkumus. Tas tāpēc, ka šīs lietas iegāde tevi neapmierinās vairāku iemeslu dēļ. Var gadīties, ka būsi iztērējis savus ietaupījumus par priekšmetu, kas izrādīsies ražošanas brāķis vai arī tam būs kāda cita nepilnība. Ja tomēr esi nolēmis šodien veikt lielo pirkumu, dodies to iegādāties kopā ar kādu cilvēku, kurš no tāda tipa lietām daudz saprot.

 

 

Svari

Šodien var nākties nokļūt kādā ļoti mulsinošā situācijā. Iespējams, tas būs tāpēc, ka tavās bijušās vai pašreizējās attiecībās nāksies sastapties ar ultimātu. Izvēle būs atkarīga tikai no tevis un no tā, ko tu uzskati par laimi un sev piemērotāko variantu. Ja kaut kas jāizlemj, tev jāuzticas savai sirdij, taču nedrīkst aizmirst par loģiku.

 

 

Skorpions

Šodien Skorpioni darīs visu, lai aizstāvētu savas intereses kādā ieilgušā strīdā. Tev būs nepieciešams parādīt un saglabāt savu pašcieņu. Tērējot pārlieku daudz laika šai situācijai un sarunām, pārliecinies arī par to, vai tu šajā laikā nezaudē ko ļoti svarīgu, piemēram, nepalaid garām tik vērtīgas darba stundas. Iespējams, šī situācija tomēr nav tik vienkārši atrisināma, tāpēc paraugies uz to, lai izlemtu, kas tev ir svarīgāks, jo šis strīds tev var nopietni kaitēt pat tad ja tu tajā it kā uzvarēsi.

 

 

Strēlnieks

Piemērota diena spontānām sporta nodarbībām. Tas attiecas uz tevi jo īpaši gadījumā, ja jau kādu laiku plāno, ka kaut ko vajadzētu darīt, taču nekad tā arī īsti tam neesi pieķēries. Iespējams, ka šodien tevi pamudinās mīļotais vai simpātija, kam tu jau ilgu laiku pievērs izmanību, kas nozīmē, ka būsi atradis savu iedvesmas avotu.

 

 

Mežāzis

Šodien tev nevajadzētu aizdot nevienam naudu, pat tad, ja šis aizdevums solītu visai interesantas lietas. Persona, kura to lūdz, visticamāk, drīz bankrotēs, kas nozīmē, ka savu naudu tā arī neatgūsi. Tas, kur patiesi vari sagaidīt un gūt lielus panākumus – mīlestība. Iespējams, tevi uzrunās persona, kura jau tev sen interesē.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien, iespējams, sanāks iekulties dažādu pārmetumu sērijā. Var gadīties, ka tie nāks no tava partnera puses vai arī tu būsi tas, kurš izteiks kritiku. Lai novērstu nepatīkamas situācijas, centies visu savu sakāmo pavēstīt pēc iespējas maigāk un mierīgāk un kā alternatīvu apdomā – vai tiešām ir nepieciešams to visu teikt.

 

 

Zivis

Šodien tev būs jāatrod kompromiss starp ģimeni un darbu. Galu galā tu izlemsi, ka karjera var pagaidīt, taču ģimenei ir jāpievērš lielāka uzmanība. Centies izvairīties no jebkāda veida strīdiem ar partneri. Ja iespējam, paņem brīvu dienu vai pāris stundas ātrāk dodies projām no darba, lai pavadītu laiku ar mīļoto. Vakars izdosies tieši tā, kā cerēts.

 

 

Jauku dienu!

Iepriekšējais rakstsDerēs jebkāda informācija! Policija ļoti meklē šo vīrieti – varbūt esat redzējuši?
Nākamais rakstsLatvijas hokeja leģendas pieņem sāpīgu lēmumu; Sorokins šokā par sniegumu