Ikviens šajā dienā jutīsies sevišķi darbīgs un mērķtiecīgs. Izmanto šīs dienas zvaigžņu stāvokli, pavadot dienu produktīvi un nekautrējies pieprasīt pelnīto par sevis paveikto.

 

aunsAuns

Auna zīmē dzimušie šodien būs ļoti strādīgi. Tomēr, pirms prasīt atzinību, atalgojumu vai paaugstinājumu pateicībā par padarīto darbu, atceries, ka tu ne vienmēr spēlē godīgi un pēc noteikumiem.

 

 

 

versisVērsis

Vērši ir strādīgi un uzticami cilvēki, kuri kolēģu vietā tiek respektēti un, kuru labās īpašības nevilcinās izmantot arī priekšniecība. Labi padarītam darbam pieklājas arī adekvāts atalgojums. Laba diena sarunām par visu.

 

 

 

dviniDvīņi

Dvīņu zīmē dzimušie šodien būs motivācijas pilni un iedvesmoti darbam. Derētu gan būt piesardzīgiem un neaizrauties ar atalgojuma pieprasīšanu. Ikdienā tu velti daudz laika socializācijai ar citiem un, ja kolēģi par to tikai priecājas, priekšniecība ne pārāk pozitīvi raugās uz pienākumu atlikšanu malā.

 

 
vezisVēzis

Vēžiem ieteicams apsvērt iesākt sarunas par algas pielikumu vai prēmiju. Gan tādēļ, ka tu no tiesas smagi strādā, gan tādēļ, ka nereti uzņemies papildus darīt arī lietas, kas neietilpst tavos tiešajos darba pienākumos, tomēr ir nozīmīgas. Ja tomēr esi no tiem, kurš mēdz upurēt savu darbu ģimenes dēļ, apdomā, vai tiešām esi pelnījis novērtējumu.

 

 
lauvaLauva

Lauvas zīmē dzimušie ir ambiciozi cilvēki un šodien tiem ieteicams ļaut, lai runā viņu darbi, nevis vārdi. Tev piemītošās līdera dotības ir noderīgas un augstu novērtētas, taču atceries, ka apkārtējie vienmēr kļūst nedaudz skeptiski pret tiem, kuri līdera pozīcijās nokļūst pārāk ātri un bez acīmredzama iemesla.

 

 
jaunavaJaunava

Tu esi strādīgs un uzcītīgs cilvēks, kura darbs nereti ir komplicēts un detalizēts. Uzdrošinies pieprasīt atlīdzību atbilstoši padarītajam darbam. Esi piesardzīgs attiecībās ar kolēģiem – kāds var censties sabojāt tavas attiecības ar priekšniecību.

 

 

 
svariSvari

Svariem ieteicams objektīvi izvērtēt savu ieguldījumu savā darbā un apkārtējā vidē, lai saprastu, cik un kādu atlīdzību par paveikto tie būtu pelnījuši. Bieži vien tu pavadi pārāk daudz laika, darot blakus lietas, nevis pildot tiešos darba pienākumus un priekšniecība pavisam noteikti par to nav sajūsmā.

 

 

 

skorpionsSkorpions

Skorpiona zīmē dzimušie, kuru darbs ir vienlaikus viņu lielākā aizrautība, šodien var tēmēt uz atzinību un paaugstinājumu vai prēmiju. Pārējiem pirms atalgojuma gaidīšanas atplestām rokām ieteicams padomāt divreiz un objektīvi izvērtēt līdz šim paveikto.

 

 

 
strelnieksStrēlnieks

Strēlniekiem ieteicams doties labumu meklējumos pašiem priekš sevis. Tu lieliski tiec galā ar saviem pienākumiem, taču izvairies uzsākt sarunas par paaugstinājumu vai cita veida atlīdzību, jo baidies, ka tas tev liks uzņemties papildus darbus. Esi pārliecināts par sevi un savām spējām.

 

 

 

mezazisMežāzis

Mežāža zīmē dzimušie ir strādīgi un ambiciozi cilvēki, kuri bieži vien izvairās no jebkāda veida riska.Ja jūties drošs savā darba vietā, nebaidies uzrunāt priekšniecību un pārrunāt karjeras iespējas. Ja tavs darbs ir pilns ar dažādiem riska faktoriem, nesteidzies un nogaidi piemērotāku brīdi šai sarunai.

 

 

udensvirsŪdensvīrs

Ūdensvīriem ir stingra nostāja un pārliecība un priekšniecība šīs īpašības augstu vērtē. Diemžēl, labo iespaidu var sabojāt tendence uz konfliktiem un nesaskaņām ar citiem kolēģiem. Pirms alksti paaugstinājumu vai algas pielikumu, pārliecinies, lai šis negatīvais faktors neaizēno pozitīvo.

 

 

 

zivisZivis

Zivju zīmē dzimušajiem, kuru darbs saistīts ar mākslu vai komunikāciju, labvēlīga diena sarunām. Pārējiem nāksies pacīnīties ar problēmām, kuras sagādā nespēja plānot laiku.

 

 

 

Iepriekšējais rakstsDiemžēl SPKC epidemiologi nāk klajā ar nepatīkamu ziņu
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 16. maijs