Ko zvaigznes tev sola svētdienai, 16. maijam?

 

aunsAuns

Auna zīmē dzimušajiem ir pamats uztraukumam. Tu bieži esi pārāk steidzīgs, uzsākot dažādus projektus, kā arī tavs klupšanas akmens ir komunikācija ar kolēģiem. Neesi paviršs, velti laiku detaļām un atrodi veidu, kā uzticēties un uzlabot saskarsmi ar cilvēkiem, ar kuriem kopā strādā.

 

 

versisVērsis

Vēršiem par savu reputāciju nav jāuztraucas. Ar savu smago darbu tu esi iemantojis apkārtējo uzticību un respektu. Tava problēma ir tava nesalaužamā spītība, kas dažkārt mēdz aizkaitināt pat priekšniecību. Centies būt elastīgāks pret citu viedokļiem, ieteikumiem un pārmaiņām.
 

 

dviniDvīņi

Dvīņu zīmē dzimušie šodien jutīsies nedaudz satraukti attiecībā pret savu reputāciju un daļai šis satraukums būs pamatots. Tu lielu daļu dienas pavadi tērzējot ar ģimeni, nereti atstājot novārtā savus darbus. Neaizmirsti par savu pienākumu pildīšanu.

 

vezisVēzis

Vēži, kā jau emocionāli un salīdzinoši nervozi cilvēki, šodien var izjust zināmu satraukumu par savām pozīcijām apkārtējo vidū. Tev piemīt lieliska darba ētika un, ja vien attiecies pret saviem pienākumiem atbildīgi un neesi parūpējies par sliktu slavu dēļ iepriekš nepadarītiem vai slikti padarītiem darbiem, uztraukumam nav pamata.

 

lauvaLauva

Lauvas zīmē dzimušajiem nav iemesla baidīties no apkārtējiem, taču jābūt gataviem nelielām problēmām sastrādāties. Tu esi dzimis līderis un fakts, ka uzņemies virsvadību pār citiem, protams, apkārtējiem nešķitīs patīkams. To pratīs novērtēt vien retais.

 

  

jaunavaJaunava

Jaunavas zīmes pārstāvji ir vērtīgi darbinieki, pateicoties savai spējai kvalitatīvi izpildīt īpaši sarežģītus un detalizētus uzdevumus. Tomēr, neļauj sev tādēļ pacelt degunu debesīs. Tev mēdz būt visai neveiksmīga komunikācija ar apkārtējiem, kuru, kļūstot iedomīgs, sabojāsi vēl vairāk.

 

 

svariSvari

Svaru labsajūta un kopējais dienas noskaņojums būs atkarīgs no sadarbības ar apkārtējiem. Šodien gan ieteicams pavadīt laiku produktīvi un pievērsties savam darbam, palīdzot citiem tikai tad, kad tas tiek prasīts.

 

 

 

skorpionsSkorpions

Skorpiona zīmē dzimušie, kuri spēj kontrolēt savu temperamentu un, kuri strādā sev sirdij tuvā jomā, var neuztraukties par savām pozīcijām citu acīs un reputāciju. Ja esi viens no tiem, kurš šad tad mēdz ļauties emocijām, raisot nesaskaņas un spriedzi kolēģu vidū, zini, ka ir pēdējais laiks, lai sevi savāktu un atrastu veidu kā savaldīties.
 

 

strelnieksStrēlnieks

Strēlnieki ir parūpējušies par visai stabilu pozīciju un labu reputāciju savā darba vietā, kas gan ir apbrīnas vērts, ņemot vērā to, ka viņi nekad nepavadīs darbā pat minūti pēc tā beigām. Labvēlīga diena, lai pārskatītu un atsvaidzinātu savu garderobi.

 

 

 

mezazisMežāzis

Mežāža zīmē dzimušajiem par savām pozīcijām nav jāuztraucas. Vienīgā lieta, kas var sagādāt tev problēmas, ir tavas pārlieku lielās ambīcijas, kuru dēļ tu dažkārt esi gatavs uz negodīgu paņēmienu izmantošanu.
 

 

 

udensvirsŪdensvīrs

Ūdensvīriem nav nekā cita no kā baidīties, kā tikai sava pļāpīgā mute. Tu esi radis savu viedokli izpaust skaļi, kā arī atklāti stāsti citiem savas gan pozitīvās, gan negatīvās domas attiecībā pret dažādiem jautājumiem, notikumiem un cilvēkiem. Iespējams, dažkārt tas liek tev izskatīties pārliecinošākam, taču ņem vērā, ka var rasties problēmas, ja tevis teiktais būs pretrunā ar tavu darbu.

 

 

zivisZivis

Zivju zīmē dzimušajiem ieteicams parūpēties par savas produktivitātes uzlabošanu. Daļai, iespējams, ir izdevies atrast sev piemērotu darbu, taču pārējiem var nākties smagi papūlēties, lai saplānotu laiku atbilstoši tā veikšanai un nezaudētu fokusu uz darāmo.

 

 

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 15. maijs
Nākamais rakstsJauns pavērsiens saistībā ar Rīgā gaidāmo pasaules čempionātu hokejā – VIDEO