Auns

Šodien ar visiem pieejamajiem līdzekļiem centīsies atbrīvoties no dusmām. Tās vajās tevi gan personīgajā, gan profesionālajā dzīvē, līdz ar to produktīvus rezultātus sasniegt būs teju neiespējami. Turklāt, tās atstās negatīvu iespaidu arī uz projektiem, pie kuriem strādā komandā ar citiem. Tie piedzīvos pamatīgu izgāšanos, ja nesavaldīsi savas emocijas un turpināsi negatīvi attiekties pret saviem sabiedrotajiem. Atrodi veidu, kā sevi pozitīvi uzlādēt.

 

 

Vērsis

Šī diena būs pilna ar nepatīkamiem pārsteigumiem. No rīta nespēsi atrast kādu svarīgu, darbam ļoti nepieciešamu informāciju. Kad atradīsi veidu, kā iztikt bez tās, radīsies citi sarežģījumi. Tevi pievils kāds cilvēks, kuram ļoti uzticējies kāda sarežģīta jautājuma risināšanā. Rezultātā nāksies steidzami ieviest izmaiņas savos plānos, taču tās, diemžēl, nepieciešamo rezultātu neatnesīs, līdz ar to daļu sev svarīgu notikumu un pasākumu nāksies atlikt uz vēlāku laiku.  

 

 

Dvīņi

Šodien koncentrēsies tikai un vienīgi uz savu labsajūtu un labklājību. Draugi un tuvinieki, kuriem atteiksi lūgto palīdzību, izturēsies saprotoši. Viņi redzēs, ka tavā personīgajā dzīvē ir teju bezcerīga situācija, kā rezultātā ne domās, ne darbos nevari atrasties citur. Centies šo situāciju risināt ar diplomātisku pieeju. Tā vietā lai uzsāktu konfliktu ar savu laulāto draugu, mierīgi izskaidro, ka tavas rīcības pamatā ir nekontrolētas emocijas, ar kurām mēģināsi tikt galā nākotnē.

 

 

Vēzis

Šo dienu vēlēsies pavadīt viens, prom no apkārtējiem. Kamēr sēdēsi mājās un gremdēsies vientulībā, pastāv liels risks, ka savās domās nonāksi pie vairākiem greiziem secinājumiem. Ja turpināsi savu dzīvi balstīt uz šiem maldiem, tev priekšā ir pamatīga krīzes situācija. Atbildes uz sarežģītiem jautājumiem nemeklē viens pats. Vērsies pēc padoma pie labākā  drauga vai citas uzticības personas.

 

 

Lauva

Šodien ieteicams vairāk padomāt par savu labsajūtu. Galvassāpes, kuras izjūti laiku pa laikam, var būt saistītas ar paaugstinātu asinsspiedienu. Neaizmirsti to pārbaudīt un, ja nepieciešams, lieto piemērotus medikamentus tā pazemināšanai. Kopumā gaidāma mierīga diena, kuras laikā spēsi pabeigt pat kādu ļoti sarežģītu un apjomīgu darbu.

 

 

Jaunava

Šodien daudzas stundas pavadīsi kādā ne visai tīkamā izbraucienā. Visvairāk tevi satrauks fakts, ka automašīnai pie stūres sēž cilvēks, kurš nevar lepoties ar lielu braukšanas pieredzi. Par laimi, uztraukumam nebūs pamata un tu veiksmīgi sasniegsi savu galamērķi, kur varēsi nodoties visam, ko biji plānojis. Atpakaļceļš jau šķitīs gan vienkāršāks, gan ātrāks.

 

 

Svari

Šodien būsi aizkaitināts. Tevi aizvainos fakts, ka darbinieks, kurš tikai nesen pievienojies tavam darba kolektīvam, saņēmis vērienīgu apbalvojumu. Saprotot, ka viņš to vēl nav īsti nopelnījis, secināsi, ka šīs persona ir tuvu stāvoša priekšniecībai. Nu tev būs jauns mērķis. Steigsi meklēt visus iespējamos skeletus skapī, ar kuriem pierādīt, ka jaunā kolēģa un priekšnieka starpā ir slepens dienesta romāns.

 

 

Skorpions

Šo dienu ieteicams pavadīt gados vecāko ģimenes locekļu kompānijā. Tev noderēs gan viņu dzīves pieredze, gan tiešums, ar kādu viņi raugās uz visu ikdienā notiekošo. Saņemsi vairākus noderīgus ieteikumus, kuri lieti noderēs mīlas dzīvē. Vakarā palutināsi sevi ar mierīgu atpūtu, laiskojoties dīvānā un nepārmet sev – tu esi to pelnījis!

 

 

Strēlnieks

Šodien piedzīvosi kādu negaidītu atgadījumu. Tas pavisam noteikti izmainīs tavu dzīvi uz labo pusi, lai arī sākumā tā nešķitīs. Būsi nikns, aizvainots un aizkaitināts, raugoties uz notiekošo. Centies nešķiest savu spēku un enerģiju dusmās. Tā vietā mēģini saskatīt pozitīvo. Jau vakarā sapratīsi, cik daudz vari iegūt no šīs situācijas un izjutīsi kaunu, ka neesi to pratis līdz galam novērtēt jau sākumā.

 

 

Mežāzis

Šodien apkārtējiem dosi nelielu mājienu par saviem profesionālajiem mērķiem, taču atklāti tā arī nepateiksi, ka tev ir uzticēts kāds ļoti daudzsološs projekts. Atdod sevi visu un tiksi atalgots.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien ņemsi dalību kādā labdarības pasākumā. Pat, ja tevi īpaši nesaista šādi pasākumi, nespēsi vienaldzīgi izturēties pret kāda kucēna, cita dzīvnieka vai bērna skaudro likteni. Kopā ar kādu cilvēku, kuru labprāt nākotnē sauktu par savu otro pusīti, nolemsi palīdzēt nelaimē nonākušajiem. Labā ziņa – kopā paveiktais jūs abus satuvinās.

 

 

Zivis

Šodien iegādāsies kādu retu un ļoti vērtīgu lietu. Tev tā izmaksās smieklīgi maz, jo cilvēks, kurš to pārdos, būs pārāk zemu novērtējis savā īpašumā esošo priekšmetu. Lai arī sākumā sevi nedaudz sarāsi, ka kaut kādā ziņā neesi bijis godīgs pret pārdevēju, sirdsapziņas pārmetumi tevi ilgi nemocīs. Galu galā viņa nezināšana nav tava vaina.

 

 

Jauku dienu!

Iepriekšējais rakstsKurš nākamais rindā uz troni: Zināms, kas notiktu, ja troņmantinieks Čārlzs nomirtu vēl pirms mātes
Nākamais rakstsUkraina triumfējusi Eirovīzijā, bet vai kara plosītajā valstī notiks šovs?