Planētu mijiedarbības dēļ šodien var būt nedaudz apgrūtināta loģiskā domāšana, savu ideju un domu izskaidrošana citiem. Saziņā ar tuvajiem cilvēkiem iespējams nedaudz vairāk stresa kā ierasts. Būsim elastīgi!

 

Auns

Attiecībās ģimenē būs nepieciešama tūlītēja reakcija un iesaistīšanās diskusijā. Iespējams, jums nāksies ko apsolīt. Sieviešu un vīriešu izpratne par lietām mēdz atšķirties, pat ļoti.

 

Vērsis

Pat tad, ja lietas jūsu ģimenē nesokas gluži kā cerēts, saglabājiet pozitīvu attieksmi. Atrisināt iespējams visu, izmantojot arī netradicionālus risinājumus. Dienas laikā var rasties jautājums – kuri cilvēki ietilpst manā draugu lokā, bet kuri ir tikai paziņas?

 

Dvīņi

Šodien esiet uzmanīgi attiecībās ar naudu, jo pastāv sarežģījumu risks. Koncentrēsieties uz noteiktu mērķi, dažādas blakus lietas nešķitīs tik nozīmīgas. Ar jūsu noteiktību un nodošanos darbam var sasniegt patiesi daudz.

 

Vēzis

Centieties izvairīties no stresa, lai gan tas šodien uzglūnēs teju aiz katra stūra. Lai atrisinātu kādu problēmu, jums nudien nāksies mobilizēt visus spēkus un iespējas, bet varbūt tieši tas ļaus ieraudzīt savu patieso spēju apmērus. Un tie ir lielāki, nekā jums šķiet.

 

Lauva

Kāds var kavēt jūsu mērķu sasniegšanas centienus, bremzēt idejas, un tas patiesi var saniknot. Tomēr nedusmojieties par lietām, kas neeksistē, citādi jūsos attīstīsies aizkaitināmība, agresija un vēlme vainot visus un visur.

 

Jaunava

Saskarsmē ar citiem ievērojiet atturīgumu. Slikta vārdu izvēle sarunā šodien var atspēlēties īpaši sāpīgi, esiet uzmanīgi. Skaidri formulējiet savas vēlmes un vajadzības.

 

Svari

Jūsu plāni var piedzīvot sarežģījumus, un tādēļ nāksies veikt kādas izmaiņas. Pārdomājiet savu stratēģiju un pieeju dažādām lietām, īpaši, ja iepriekš esat dzirdējuši kritiskus vārdus no ģimenes vai kolēģiem. Lai mainītu pasauli, jāsāk ar sevi!

 

Skorpions

Sekojiet līdzi savam veselības stāvoklim, īpaši, ja šobrīd atrodaties ārzemēs vai plānojat doties ceļojumā tuvākajā laikā. Nepadodieties pie pirmā sastaptā šķēršļa – tādi būs vēl, ieslēdziet sportisko niknumu un pārvariet tos vienu pēc otra.

 

Strēlnieks

Gaidāms romantisks noskaņojums. Turpināsiet sekot savam sapnim, pie reizes uzņemoties arī kādus mazākus, bet daudzsološus plānus. Mīlas piedzīvojumos sarežģījumu netrūks, bet tas ir tikai normāli.

 

Mežāzis

Šodien viegli iekļūt konfliktos ar ģimeni, kolēģiem, klientiem, tāpēc esiet savaldīgi. Nav labākais laiks lūkoties pēc sabiedrības uzmanības vai aktualizēt kādus sev svarīgus jautājumus.

 

Ūdensvīrs

Vienkārša saruna par aktuālo var novest pie konflikta un pat rupjībām. Mieru, tikai mieru! Vai konflikta iemesls tiešām bija tik nozīmīgs? Visticamāk, ne. Gudrākais piekāpjas.

 

Zivis

Zvaigznes iesaka atturēties no naudas tērēšanas, ja vien vajadzība nav pēkšņa, steidzama un neatliekama. Šī ir diena, kad viegli iztukšot savu maku vai kontu, bet kļūdas labot vairs praktiski nebūs iespējams.

 

Saulainu dienu!

Iepriekšējais rakstsMedicīnas iestādē Rīgā aiztur vēl četrus blēžus – viltus vakcinētājus; atrasts liels naudas daudzums
Nākamais rakstsIzskan nepatīkamas ziņas par turpmāk gaidāmo laiku; pastāsta, kad iespējams pirmais sniegs