Piemērota diena, lai veidotu jaunas pazīšanās biznesa lauciņā, kuras nākotnē būs ļoti nozīmīgas. Iespējams, kāds vēlēsies uzpirkt tevi, pārbaudot godīgumu. Vajadzētu pievērst uzmanību vecāka gada gājuma radiniekiem.

 

 

Auns

Vienīgā problēma šodien varētu būt strīds ar kādu ļoti tuvu cilvēku. Šodien vairāk un vieglāk, nekā parasti spēsi atrisināt dažādas problēmas. Tava gudrība un godīgums palīdzēs tev saprast svarīgāko. Konflikts, kas šodien sācies, nedrīkst kļūt ilglaicīgs.

 

 

 

Vērsis

Dienas pirmajā pusē iespējama kāda nopietna saruna ar tev tuviem un svarīgiem cilvēkiem, savukārt viņu atbilde, rīcība un lēmumi var būt ļoti negaidīti. Otrajā dienas pusē ieplāno atbildīgākas un personīgākas lietas, lai spētu atjaunot līdzsvaru sevī. Atceries – naktī redzētie sapņi var sniegt diezgan konkrētu informāciju!

 

 

Dvīņi

Šodien spēsi daudz ko padarīt, kā arī atrisināt problēmas, kas saistītas ar tavu mājokli. Iespējami panākumi tirdzniecības un finanšu darījumos. Diena labvēlīga sportiskām aktivitātēm.

 

 

Vēzis

Šīs dienas darbiem būs ļoti liela nozīme uz tuvākā laika gala rezultātu sasniegšanu, tie nodrošinās panākumus. Ģimenes problēmas atkal kļūs aktuālas, un solās būt arī izdevumi.  Taču tas ir jāspēj saprast . šo dienu labāk pavadi vienatnē vai šaurā ģimenes lokā.

 

 

 

Lauva

Lieliska diena, lai pavadītu laiku ar ģimeni. Ja iespējams, dodies ar ģimeni pie dabas, izbaudi atpūtu kopā ar mīļajiem. Tas novirzīs tavas domas no raizēm un uzmundrinās jūs visus. Turklāt rezultātā ģimenes attiecības uzlabosies vēl vairāk. Ja rodas kādi sarežģījumi – sameklē to radītāju, vaininieku.

 

 

Jaunava

Pasīva diena, tāpēc necenties saspringt un skriet uz visām četrām debess pusēm. Iespējams, tevi pārņems nedrošība. Koncentrējies uz garīgām lietām, uzticies savai intuīcijai. Piemērots laiks ārstēšanas un/vai dziedniecības uzsākšanai. Cik vien iespējams, pavadi šo dienu kopā ar ģimeni un pie dabas.

 

 

Svari

Jūs gaida stabilas un spēcīgas attiecības ar partneri un ģimenes locekļiem. Neierobežojiet emocijas, atbrīvojieties! Sekmes darbā būs atkarīgas no tā, cik daudz paveicāt pagājušās nedēļas beigās.

 

 

 

Skorpions

Šodien ir lielāka varbūtība tam, ka ģimenē būs kāds strīds, viedokļu nesaskaņas. Laiks vienmēr nevar būt tikai saulains, tāpat kā dzīve. Pievērsiet uzmanību saviem bērniem, viņu veiksmēm/neveiksmēm un veselībai.

 

 

 

Strēlnieks

Aktīva diena ar daudz negaidītiem notikumiem. Gaidāmi neparedzēti izdevumi, kas krietni patukšos maku. Uzmanieties no skauģiem, īpaši tiem, kuri jūs apber ar glaimiem.

 

 

Mežāzis

Būs grūtības izdarīt kādu izvēli, brīžam liksies, ka sašķobījušās attiecības ar tuvajiem cilvēkiem, taču patiesībā jums nepieciešama atpūta. Atgūstiet spēkus, darot to, kas jums patiešām sagādā baudu.

 

 

Ūdensvīrs

Labvēlīga diena uzņēmējdarbībai. Zvaigznes paredz veiksmi visā, ko uz šodienu bijāt ieplānojuši jau iepriekš. Nepalaidiet garām iespēju gūt papildus ienākumus. Iespējams, satiksiet sen neredzētu cilvēku.

 

 

Zivis

Lai dzīvē ko iegūtu, kaut kas ir jādod arī pretī.  Dienas pirmajā pusē par sevi var atgādināt nelabvēļi, tomēr šajā viedokļu cīņā būs tikai viens uzvarētājs – jūs. Pēcpusdienā veltiet laiku saviem mīļajiem, piemēram, piezvanot vai apciemojot vecākus vai vecvecākus vai citu tuvu cilvēku.

 

 

Lai tev izdevusies un jauku mirkļu piepildīta šī diena!

Iepriekšējais raksts8 pazīmes, kas liecina par dzelzs trūkumu organismā
Nākamais rakstsCovid-19 situācija Latvijā: Diemžēl jaunākās ziņas no epidemiologiem nav iepriecinošas