Spēsi lieliski saprasties ar saviem tuvākajiem.  Ja ar partneri ignorēsiet viens otra intereses, tas var apdraudēt jūsu kopīgos mērķus. Sadarbība šobrīd ir ļoti svarīgi.  Jutība un pārmērīga emocionalitāte var kavēt tavu progresu.

 

auns-mil-horAuns

Zvaigznes norāda, ka šodien iespējami pēkšņi pavērsieni un izmaiņas tavos plānos. Šī ir lieliska diena, lai pavadītu laiku kopā ar tuviniekiem, palīdzot viņiem, kā arī ļaujoties dažādām aktivitātēm visiem kopā. Diena ir arī labvēlīga radošo ideju realizācijai, kas vērstas uz mājām un ģimeni.

 

versis-mil-horVērsis
Dažādu pienākumu risināšana un sanāksmju rīkošana solās būt diezgan produktīva šodien, it īpaši, ja to mērķis ir kas neparasts un neikdienišķs. Mijiedarbība ar taviem tuviniekiem, kaimiņiem un biznesa partneriem būs enerģiska un aktīva.

 

dvini-mil-horDvīņi

Zvaigznes norāda, ka šajā dienā tev ir jādara viss iespējamais, lai uzlabotu savu dzīvi, saimniecību un ieviestu kādas izmaiņas ar darbu saistītos jautājumos. Plānojot papildus ienākumus, tu vari izmantot gan tradicionālas, pārbaudītas metodes, kā arī jaunus, netradicionālus veidus, kas visnotaļ palielinās tavu pieredzi, uzlabos biznesa izjūtu vai attīstīs profesionālo intuīciju.

 

vezis-mil-horVēzis

Zvaigznes iezīmē, ka šī ir lieliska diena, lai plānotu un risinātu biznesa sarunas, tirdzniecības darījumus, profesionālos pirmsākumus, kā arī dažāda veida iniciatīvas personiskajā sfērā. Tu teju intuitīvi jutīsi, kad, kā un kas ir jādara, lai izveidotu noderīgus kontaktu ar tavu mērķu sasniegšanai nepieciešamajiem cilvēkiem.  Kopumā situācija ap tevi būs diezgan stabila.

 

lauva-mil-horLauva

Neignorē jebkādu iespēju saņemt slepenu palīdzību vai kādu papildus ienākumu avotu. Šī ir diena, kad tev ir jāpieņem materiālais vai biznesa sfēras atbalsts, ko var piedāvāt kāds tavs radinieks vai starptautiskais biznesa partneris.

 

jaunava-mil-horJaunava

Zvaigznes norāda, ka tavas profesionālās īpašības pašlaik ir lieliskas. Nešaubies par to ne sekundi, jo pat tad, ja daži no taviem biznesa partneriem cenšas vājināt tavu pašapziņu ar savām aizdomām un negaidītiem pieprasījumiem, tici sev un saviem spēkiem! Šī  ir lieliska diena darbiem, kas saistīti ar iekārtām, elektroniku un pakalpojumu sfēru.

 

svari-mil-horSvari

Šodien ir pilnīgi iespējama veiksme biznesa jomā. Tomēr ir ieteicams palikt  aizkulisēs, spēlējot daļu no slepena padomnieka lomas. Esi labāk pelēkais kardināls! Tev var vienkārši trūkt enerģijas atklātai darbībai un aktīvam, vienpersoniskam procesam.
 

skorpions-mil-horSkorpions

Tu vari negaidīti sasniegt panākumus, kas nav saistīti ar tavu šī brīža, mērķtiecīgo rīcību, bet, neskatoties uz apstākļiem, tu spēsi prasmīgi izmantot apstākļus savā labā, pārvarot jebkādus šķēršļus, kas radīsies tavā ceļā, aktivizējot radošo domāšanu, talantus un profesionālās iemaņas.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Esi modrs,  nebūs nemaz tik grūti apmierināt visas savas kvēlākās vēlmes, bet tā nebūs uzvara karā. Tu vari iztērēt pārāk daudz enerģijas mēģinot realizēt savas kaprīzes! Netradicionāla pieeja problēmu risināšanai var izrādīties ražīgāka šobrīd, nevis dzelžaina vēlme ievērot noteikumus.

 

mezazis-mil-horMežāzis
Zvaigznes norāda, ka tev ir jāiemācās taktiska elastība, delikātums, unikalitāte un atvērtība pret jaunu informāciju. Pievērs uzmanību citu cilvēku viedokļiem, noskaņojumam un izmaiņām kādā pašreizējā situācijā. Šodien būs svarīgi pielāgoties un rīkoties atbilstoši spēles noteikumiem.  

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs 

Šodien iespējams negaidīts naudas pieplūdums vai ienākumi no kādas neparastas darbības. Vari piedzīvot kāda cilvēka labvēlību, kas savā ziņā izrādīsies tev izdevīga. Aktīvi veicot savus ikdienas pienākumus, tu saņemsi iespēju stabilizēt savu finansiālo stāvokli, nomaksāt daļu no parāda un apmierināt kādu personisko vajadzību.

 

zivis-mil-horZivis

Zvaigznes norāda, ka šodien tev būs iespēja pierādīt savas tiesības uz individuālu darbu vai labākiem dzīves apstākļiem. Šajā dienā tu vari beidzot pārliecināt par kaut ko – savu partneri, priekšnieku, draugu, dzīvesbiedru vai kādu citu! Nezaudē laiku, mēģini pārvērst savu radošo impulsu konkrētos pasākumos pēc iespējas aktīvāk.

 

Lielisku dienu!

Iepriekšējais raksts2022. gads sācies ar vairākiem visai nepatīkamiem notikumiem
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai nedēļai: 3. – 9. janvāris