aunsAuns

Auna zīmē dzimušajiem dzīve rit lielā, noteiktā tempā un tiem šobrīd ir daudz kopīga ar Lauvas zīmes pārstāvjiem. Šodien tev par labu nāks balanss starp plānu realizēšanu un aizsardzības nodrošināšanu. Esi samērīgs!

 

versisVērsis

Vērši šodien aizvien būs lielāki darītāji, nekā runātāji, taču jāpatur prātā, ka tomēr var nākties pārmīt kādu vārdu ar apkārtējiem. Protams, ir nepatīkami, ja kāds tevi saspringtajā darba procesā iztraucē, taču dažkārt tam var būt kāds nozīmīgs pamatojums, tādēļ nereaģē pārāk asi uz katru, kurš cenšas ar tevi uzsākt sarunu.

 

dviniDvīņi

Dvīņu zīmē dzimušie ir raduši būt sabiedrībā, līdz ar to arī šodien risks iekļūt konfliktos nebūs sevišķi lielāks kā ierasts. Kā jau komunikablam cilvēkam, tev ir lielākas iespējas saskarties ar verbālām sadursmēm nekā citiem, tādēļ esi īpaši uzmanīgs vārdu izvēlē sarunās ar Vērša, Skorpiona, Jaunavas un Strēlnieka zīmes pārstāvjiem.

 

vezisVēzis

Vēžiem ģimene ir tik ļoti tuva, ka dažkārt tiem ir pārlieku grūti nošķirt ģimenes dzīvi no darba gaitām. Rezultātā var gadīties runāt par atsevišķām tēmām ne ar tiem cilvēkiem un ne tajā piemērotākajā vietā. Centies nošķirt šīs divas lietas un darba laikā nodoties darba pienākumiem, savukārt, dodoties mājās, nenes darbu sev līdzi.

 

lauvaLauva

Lauvas zīmē dzimušajiem nav svešas situācijas, kad gadās pateikt nepareizos vārdus nepareizajā laikā nepareizajam cilvēkam un šodien tādu situāciju būs ne mazums. Diemžēl, ne vienmēr jau laikus spēsi izvairīties no šādiem starpgadījumiem, tādēļ ieteicams izstrādāt plānu kā tos pēc tam atrisināt.

 

jaunavaJaunava

Jaunavām nenāktu par ļaunu nedaudz atiet no sava sistemātiskā darba. Bieži vien tieši tev tiek uzticēti sarežģīti uzdevumi, kurus tu labprātāk veic vienatnē, savukārt tas tevi savā ziņā izolē no apkārtējiem un izslēdz jebkādas iespējas komunikācijai ar kolēģiem.

 

svariSvari

Svariem šodien ieteicams rūpīgi izvērtēt vajadzību iesaistīties dažādu konfliktu risināšanā. Vairums nesaskaņu būs saistītas ar kāda tīšu vai netīšu mēģinājumu traucēt citu viņa aizņemtajā darba dienā, kas nozīmē, ka tava iejaukšanās situāciju var tikai sarežģīt vēl vairāk.

 

skorpionsSkorpions

Skorpioniem šodien vajadzētu īpaši piedomāt pie tā, lai no sarunas ar citiem uztvertu kā vienu veselumu, nevis tikai izrautu kaut ko no to konteksta. Tu mēdz pamatīgi iedzelt tiem, kuri tevi kaut kādā veidā kaut nedaudz aizskar, taču var izrādīties, ka galu galā pats vien esi vainīgs pie konflikta izraisīšanas.

 

strelnieksStrēlnieks

Strēlniekiem vajadzētu būt īpaši uzmanīgiem, mēģinot būt atklātiem pret sevi un citiem. Tu dod priekšroku būšanai vienatnē, kuras laikā pārdomā dažādas lietas un agrāk vai vēlāk pienāk brīdis, kad ar savām domām dalies ar apkārtējiem, taču var gadīties, ka pārāk liela atklātība var kādu sāpināt vai aizvainot.

 

mezazisMežāzis

Mežāža zīmē dzimušajiem šodien vajadzētu būt uzmanīgiem komunikācijā ar priekšniecību. Tavas ambīcijas augs augumā, savukārt piesardzība, kas allaž attur tevi no muļķīgu kļūdu pieļaušanas, samazināsies. Ja tiecies pēc atzinības, tad vispirms pārliecinies, ka tiešām esi to pelnījis.

 

udensvirsŪdensvīrs

Ūdensvīriem vajadzētu šodien priekšroku dot virtuālai komunikācijai. Bieži vien dēļ savas asās mēles iekļūsti nepatikšanās un šajā dienā risks iesaistīties konfliktos būs īpaši liels. Izmantojot elektronisko saziņu, tu vairākkārt varēsi pārdomāt savu sakāmo un varēsi veltīt gana daudz laika pareizo vārdu izvēlei.

 

zivisZivis

Zivju zīmē dzimušajiem gaidāma visai mierīga diena. Tu lieliski izproti apkārtējos cilvēkus, līdz ar to arī racionāli spēj izskaidrot viņu rīcību. Ja iespējams, dodies talkā citiem un palīdzi tiem atrisināt radušās nesaskaņas, kā arī labāk vienam ar otru saprasties.

 

Veiksmīgu dienu! 

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai nedēļai: 3. – 9. maijs
Nākamais rakstsSaprata, ka saviem spēkiem ar Covid-19 galā netiks. Saeimas deputātu ar sievu nogādā slimnīcā